Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jonas Brothers

a jsou úplně úžasný a sexy *3* *14* *4*
  • pro luida

jo jasny zacnem fetovat ten tvuj ibuprofen , tohle je uplne ubohy prispevek devce takhle hatery a antifans neodezenes *15*
    • Re: pro luida

Kdo říká, že máš fetovat?!!!! Stačí když to prostě sežereš a zapiješ!!!!! Je to tak těžký!!! Nebo máš až tak vysokou hladinu demence??????!!!!!!!! Když to sežerete, tak vás krásně zaženu!!!!
    • Re: pro luida

ale ty jsi taky ubohý!!! *15* *15* DEBILE!!! *16*
  • Pomoc!

Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek.
  • Kluci

Ahojky *14* Helejte oni jsou tak tak úžasní.Nej věci na nich:Hlas,Milují romantiku,Jsou gentlemani,a také vtipní,Ale nejvíce jsou roztomilí,Nechtějí S*X az do svadby panicové.Tohle jsou pořádný kluci ne jako ty idioti tady v česku co holce ani nepomůžou do bundy nebo jí nepodržej ani blbí dveře!tomuhle si říkaj kluci tady v časku?!?nenene to JB jsou pravi kluci!Miluju Joea a take je to prvni kluk ktereho miluju a to je mi 16 let.
    • Re: Kluci

prvni kluk ktereho miluju *1* *1* *1*
      a ze je zrovna z jonas....njn.... jo a to stou romantikou. Neni to tim ze je to tvuj tzv prvni kluk?? *1* Vis ono jich je na svete - i v cesku - romantickejch vic *13*
      jezis kdyby se aspon porad tak nedelali.. *9*
      • Re: Re: Kluci

Hej vy co nesnášíte JB miláčky tak sem neležte!please
        • Re: Re: Re: Kluci

*1* *1* *1* *1* No blba debilni zaprcana neuveritelne blba mrdka tebe kdyz delali tak to ani nevedeli do ceho se pousti

to je jako nebaví otevřít krasotinkám dveře,třeba když jdou do obchodu,tomu se mi nechce věřit *7*

JJ je to tak!a fakt je že když jsem letěla do USA na sví narozky tak tam bylo plno časopisů o tomto.A jo mno oni jsou praví kluci každej chce co nejdřiv sex ale oni ne!že jo holky?!?

tak ono s tím sexem po svadbě,to nemusí být jen kvůli nějakým zásadám,taky můžou být stydliví,nebo neví,kterou si z té nekonečné řady fanynek vybrat

pockej za par let si vzpomenes co si sem psala a budes se sama za sebe akorat tak stydet *1* *9* *5*

HAHAHA ja se svich věcí a snů nevzdám!sem nechod' kdyz je nemas rad/a *10*

*1* *1* *1* *1* No to snad ani nemyslis vazne ty zamrdany kecy co sem pises ty si fakt z marsu ty si zralá do jedlic
          kovo ustavu dusevne chorejch
  • prosba

ahoj lidi muzete pro mne prsim hlasnout na adrese http://www.karaoketexty.cz/soutezni texty/vzplanuti-1090
    diky moc.
  • mtv

http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers

kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni.
  • Re:cože??

oni sou fakt good *3* a ta years 3000 je upa dobrá..
  • ajoj vseci!

to je ta nej skupina! hej a maj dobrej serial JONAS! *4*
  • YEAR 3000

Nejdřív jsem Jonas Brothers moc nemusela, ale jak jsem si pár písniček poslechla, tak musím uznat že jsou PARÁDNÍ! *3* Nejlepší je YEAR 3000. *5* A navíc jsou i hezcííí. *14* *15*
  • hnm

jak tet v bravu psaly že jejich kariera de pomalu do haje a taky střídaj až moc holky !!!! už se mi nelíbí
    • Re: hnm

JB jsou furt super a bravo je ulhaná sračka!! Možná střídaj holky ale kdo ne?! Mě se líbí jejich zpěv a vzhled, a to je to hlavní!!!!
      • Re: Re: hnm

máš pravdu *7* *7* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit