-
PCD
kdo by je rád neměl? -
-
Re: PCD
Metalisti a Punkeři!!!!Ale já nejsem metalistka a punkerka & mám PCD strašně mocinky ráda!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: PCD
Presne tk...MEtal a Punk...4 ever *5* -
Re: Re: PCD
PCD je moje nejoblíbenější ženská skupina a mužská Iron Maiden *3* *14* -
-
Re: Re: Re: PCD
POčkej takže ty seš na půl Dance a na půl Metal???si normální??? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: PCD
proč, ne-ještě si dám klidně i třeba Johna Denvera,2Unlimited,Leoše Mareše,BeeGees-mi je to jedno,co je to za styl,když je pěkná píseň,tak je pěkná píseň-to se nedá nic dělat *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PCD
nebo nějaké ty RNBéčka-Rihanna,Beyónce Knowless atd.
-
-
-
Re: Re: Re: PCD
JJ, moje je PCD taky, ale mužskou nemám. Každej poslouchá něco jinýho..=)
-
-
-
-
Pussy
Já myslím že jsou v poho. Ale v mp3 přehrávači mám jen Whem i Grow Up...ale kdybych byla kluk, milovala bych je :D Ale radši mám Sunblock... *7* -
-
Re: Pussy
Tak to jsme na tom stejně =) Já totiž jsem totálně zblázněná do Nicole Scherzinger, je božská! *14* Ale bohužel jsem holka *8* *8* Ale stejnak je miluju *14* *14* =)
-
-
juuj :D
heej ale zaujimave ze teraz ked ich uz ani tak nepocut tak ze su na prvom mieste *7* ale aj tak suupeeeeeerrr suu to kocky *3* *14* *14* a vzdy buduu *15* -
PCD
Pussycat dolls jsou nej nej nejlepsi skupina na svete -
KOČKY
JSOU TO SEXY KOČKY. *14* *14* .NEJKRÁSNĚJŠÍ JE NICOLE. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
-
Re: KOČKY
ste nejlepsy*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
sou uzasny
pussy cat jsou uplne bombovy *15* sou super a buttons je super pisnicka *3* -
Re: Re: nevyšlo
při koncertech DD si v austrálii zlomila jedno žebro.. udělala nějak blbej pohyb a bylo to.. ale už je dávno fit :) -
-
Re: Re: Re: nevyšlo
aha.. chudak jess hlavne ze je oka *3*
-
-
Pussy cat dolls
SEM NELEZ JESTLI CHCEŠ PODÁVAD STUPIDNÍ URÁŽKY *13* *13* *13* *13* -
vstup
Ahojky v kolik dete na ten koncert?? *4* -
:-(
nevim proč říkají skupina pussycat dolls když tam zpívá jenom nicol a oni jí doprovází zpěvem a tancem to mohla zustat solo *7* -
-
Re: :-(
ja to taky nechapu,kvůli Nicol se rozpadly ptž,,si princeznička myslela,že je něco víc"a skusila sólo a když ji to nevyšlo vratila se....kdybych byla členkou te kapely a ona by se tam chtěla vratit poslala bych ju do pr... *15* -
-
Re: Re: :-(
Tady de vidět ,že o nich fakt nic nevíte,myslíte si ,že Nicole si asi všechno rozhoduje ne?Hm,tady de vidět ,že do hudební branže vůbec nevidíte,tam nezáleží ani tak na zpěvácích ale na jejich manažerách a takovejhle....Sama Robin Antin(zakladatelka-píšu protože předpokládám ,že vy to asi nevíte když tu píšete tohleto) řekla ,že Nicole je nejvýraznějčí členka a proto chce aby Nicole nejvíc vynikala atd..že maj všechny talent ale Nicole je prostě Nicole....a na novym albu nebude zpívat jen ona.... -
Re: Re: :-(
Nu ale myslim, že bez Nicole by moc šancí neměli. No ale je škoda ža je Nicole nenechá zpívat víc. Mel, Jessica a ostatní maj pěkný hlasy. No ale When i group up je super písnička
-
-