-
film
Ahoj pls má tu někdo ten film stáhnutej?? nebo znáte aspon stránku kde bych si ho mohla stáhnout?? pls chtěla bych to vidět a neš se to nadabuje a dostan do kin tak to bude trvat :(. dyštak mi odpovězte tady nebo na e-amil 19Mitche96@seznam.cz -
prosim
prosim nevim jak k tomu mam stahnou ty titulky *9* prosim vas pordte mi nekdo -
titulky
ahojky, titulky k popelce najdete na www.titulky.com
*4* -
...
Čest.. já jen vim, že to asi ještě není nadabovaný do čj no to než se dočkáme tak to bude doba, ale jestli už k tomu třebá nejsou alespoň tituLky.. mám to enom v aNglický verZi no etě ty tiTUlky nU,,, *7* *7* *7* -
WoOoW
moc se mi popelka líbí... selena ji hraje suprově... a maj to i docela dobře vimyšlený jak je to jiný... nevíte jestly už je česky?? -
kdyz budete chtit
Mužee si to stahnout na ULOZTO.CZ bo nk tag..... -
-
Re: kdyz budete chtit
Ahoj neposlal bys te někdo odkaz na stáhnutí toho filmu pls????? *3* -
-
Re: Re: kdyz budete chtit
prosím,prosím *4*
hrozně moc bych to chtela videt
-
-
-
nwm
hele jakto ze to nedavali jeste v televizi kdyz popelku 1 davali aspon tak uz 5 krat???sem pekne nasrana!!! *8* *8* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: nwm
To bude tím, že ještě asi není nadabovaná a je novější. Moderní popelka se točila v roce 04 a tahle se točila 08. Než to dojde k nám, to může trvat i dva roky. -
-
Re: Re: nwm
Ae přece High school Musical byl natočenej taky v roce 2008 a už je tady i nadabovanej -
-
Re: Re: Re: nwm
a HSM dávali na jetixu a pak na nově tak to je něco jinýho ale kdyby tohle dávali na nově *15* -
Re: Re: Re: nwm
Jenze HSM šel do kin! To je neco jinyho!
-
-
-
vis myslim ze to neni ani nadabovany.....a tady se toho dockas za pekne dlouho.....tk me to sre *10* -
No natočili to teprve minuly rok ! a ješte to nevyšlo ani na dvd! *4* *9*
-
-
selena
Awojí lidi prosim vas nevite kdebych ten film mohla stahnout cesky?? *9* ..plss ja miluju hudebni filmy atd.. *3* ..prosim vas napiste mi kdys tak na email nebo sem .. *4* ...videla sem trailer a je to supa *15* nebo aspon s titulkama ...fakt *1* ..dikk mooccc mary... -
pomocte mi!!!!
ooooo lidičky nemuzu nikde najit tenhle filmík....ani u nás v DVD pujcovne ho nemaj....!!!HELP!!!PLEAS!!!
*9* -
pomoc!!
potrebuju malinkou pomoc kde ste ten film videli???!!!ja mam selenu rada pomozte mi please predem dik *9* *1* *3*