-
Dnes jdu na to do kina. Moc se těším. *4* -
-
Re: Avatar
Dneska jsem taky byla *1* super to byla *1* hlavně 3D -
Jj..Doufám, že se ti to bude líbit.. *4*
-
-
Ahoj
Ctěli by jste být taky nějakým Navi a žít tam??A kdo se vám z postav nejvíc líbil?? *7* *7* -
-
Re: Ahoj
nikto je to STUPID film
-
-
super
N to že se ten film natáčel 15 let je kouzelnej nic víc nedá dotak,,krásnýý a stmívání ať jde do pr.... *14* *14* *4* *4* -
-
Re: super
dobrej film ale na stmívání to rozhodně nemá,třeba že jetam efektů hromada ,přesto má stmívání hlupší myšlenku oba filmi sou super ale stmívání je lepší,jen můj názor,nemusíte mě hned odsuzovat *3* -
Re: super
neříkejte že máte v pořádku zrak! to je fakt taký sprostý film animovaná pohádka pro děti s kapičkou romantiky a bitek,plný efektŮ,ty kdy by tam nebyli byl by to film na H.Jenže vy to nevidíte.zrejmě nemáte vlastní vkus a jen se prispusobujete ostatním a kdový jestli nemá nikdo z vás jiní oblíbený film *16* *8* *9* *9* *5* -
-
Re: Re: super
ty ses teda pekna no radsi se nebudu vyjadrovat.Je to nahodou upa supac film jasny a muj nazor je ze ten tvuj je pekne trapnej *16*
-
-
-
je to kravina
Je to největší kravina kterou jsem kdy viděla!Byla jsem na tom se třídou a....zklamalo mě to!A taky to bylo drahý jak prase!Jako grafika ÚŽASNÁ!!!Ale ten DĚJ?!?!Hrůza! *16* *8* *5* *13* *9* -
-
Re: je to kravina
drž hubu krávo a bež se radši koukat na hsm děcko *9* -
Re: je to kravina
píše někdo kdo fandí muzikálu ze střední 3 *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: je to kravina
lol *1* *1* *1* nechci bejt hnusná ale hsm ,neznám nic stupidnějšího ...no možná tak bořek stavitel *1* ten je o kapku stupidnější -
-
Re: Re: Re: je to kravina
ty píčo drž hubu bořek stavitel je pro mimina jako si tz píčo zkurvená
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
-
-
Avatar je super viděl sem fim je skvělí. -
hahaha
avatar má jen 9 nominácíí na oscara!a to ich titanic má 11.tak co je teď lepší§ -
-
Re: hahaha
nezáleží přece na tom, kolik má který film nominací na Oskara, ale jak po něm lidi šílí, no a já si myslím, že budou víc šílet po Avatarovi. Já aspoň určitě. AVATAR je prostě NÁDHERA !!!!! *14* -
-
Re: Re: hahaha
jo počkej na titanic 3D oni ty zisky budou přičtévat a pak bude znovu na prvním míste.(tak sem to četla...) -
-
Re: Re: Re: hahaha
pak si na avatarmanii málokdo spomene,protože mánie dlho netrvaji
-
-
Re: Re: hahaha
Já jsem ráda, že tam vůbec je - nechtěli to, protože to prý není "klasické drama"... dobře že tak... držím palce
-
-
-
Já jsem viděla zatím jenom začátek filmu, ten mě ale vůbec nezaujal, takže jsem to vypla. Přišlo mi to jako pohádka pro děcka. Ale teď když si čtu ty pozitivní komentáře, tak se na to mám chuť dodívat. Takže až to zhlédnu celé napíšu taky svůj názor. -
BLBOST!!POHADKA PRO DETI!! *5* -
-
Re: AVATAR
Jo, LOLINKO? děti by se měly dívat na to...citace "jací lidi jsou"? a nehrabe ti náhodou? *16* *5* -
Re: AVATAR
trhni si.... *1*
-
-
Podle mě je to skvělý film a jeho režisér má neuvěřitelnou fantazii.Je to můj nejoblíbenější film.A vůbec je to krásně udělaný. *14* *15* *14* -
-
jj nádherný mocccccc *14* *14* *14*
-
-
dotaz
Je ten film vhodný pro osmileté dítě? -
-
Re: dotaz
to kvůli takovým, jako vy lidé nechodí do kina...chodí aby poslouchaly film a ne osmileté fracky *16* *16* *16* *16* -
Re: dotaz
pokud chcete aby vaše dítě vidělo jaký dokážou být lidi svině...
-