Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spike!!

SPIKE je nejlepší!!Miluju ho!! *14* *14*
  • tynuse.strkova

Re: hdfs

engel se ukaze v 5 serii po pohrbo buffyny matky
  • tynuse.strkova

buffy a spike

prosim nevite v jakem dile bud buffy konecne se spikem napiste proToze to tak zatim nevipada ze ho ma moc rada dekuji tynuse.strakova *5* *5*
    jo a spike je nejlepsi *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: B&S

JJ *4* *14*
  • atsbts

Re: achjo

Přesně tak znám kámošku která ani neví co tam hraje za herce.
  • achjo

chjo lidi, docela žárlím páč tohle byl můj seriál! Už od mala sem se na něj dívala v televizi kde byly jen tři série a znal ho málokdo. A teď se všichni vytahujou jk Buffy znají a samí píčoviny když o tom vůbec nic neví! já znám ty díly nazpamět!kurva do piče! teď je najednou osmej nejlepčí!!! ste ubohý vy čubky zasraný!
  • Re: Re: mám otázku

8 série je v podobě komiksu *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Mám otázku

znáte stránku buffy-angel.org
    *7* jsou to super webovky je tam popsaná každá epizoda od první do sedmé série takž když něco nestihnete tak si to tam můžete přečíst a je tam i seríal angel ale ten už není tolik do podrobna aleje to tam fakt super já tam chodím pořád takže kdo to neznáte tak tam určitě zajděte stojí to za to *14* *14* *14*
  • carol7.1

Re: Re: Re: Re: Mám otázku

právě že ne,protože poslední dobou to nestíhám
  • Re: Re: Re: Mám otázku

jj ale jestli ses díval/a dnes tak to víš
  • atsbts

Buffy film coming soon

Kaz Kuzui točí svůj vlastní celovečerní film Buffy the vampire slayer.Je na plánovanej na 2012 asi ale, bez našich super herců jako Sarah nebo James David.....atd.Kaz Kuzui vlasnila práva na Buffy s Josse Whedonem ale,Josse podrazila pokud nevíte kdo je Kaz Kuzui je vždycky na psaná na konci Buffy jak je tam 20th century Fox a Mutant Enemy.
    Doufám že tam do hereckého opsazení nedají nějaký pitomce. *3*
  • Re: Re: B&S

jj spike fakt boží *14*
  • carol7.1

Re: Re: Mám otázku

a zemře?
  • Re: mám otázku

děkuji mooc ;-) mě ten seriál teď hodně chytl a ty poslední série, kdy se dal spike s buffy dá se říct dohromady sou snad nejlepší...kéž by byla i 8 série :-(
  • Re: mám otázku

uplne vsechny serie najdes na sleduj.org
  • barunqa111

Re: mám otázku

http://www.dlouhefilmy.com/index.ph p?page=search&string=buffy%20p%F8em o%9Eitelka%20up%EDr%F9&type=serie
    ae je tam spomalenej dabing
  • Re: Mám otázku

operaci prezije ale pozdeji se ji nico ucpe
  • carol7.1

Re: mám otázku

nevím jestli všechny série,ale jukni na taxu.cz
  • mám otázku

prosím vás nwt někdo kde můžu sehnat na internetu díly Buffy? od začátku všechny série? děkuji *3*
  • carol7.1

Mám otázku

Přežije Joice(máma Buffy) tu operaci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit