-
upe dokonalý:'(
Tak dojemný filmík tohle to:( tenkrát sem ho viděla.. A teď kámoška pořád z čeho je ta písnička Only Hope a nák sme přemýšleli že toje s toho filmu jak má ta holka tu rakovinu.. A nedalo mi to a dala sem tady Mandy Moore a díky tomu sem našla název filmu a hned sem to stáhla do pc.. A kukla sem na to.. Plostě ůžaSný!!! A ty písničky k tomu.. áá-.. Eště teĎ brečím X( -
Tyjo tak dojemnej film jsem neviděla!!
Já u toho brečela jak mimino, upa smutnej film.Kdyby nebylo Stmívání tak tohle by byla jednička. *14* -
dlouha cesta
je to total super film sem u neho total brečela homam v mobilu a skoro každy den se na nej kukam *3* -
dlouhá cesta
zkuste www.videofilmy.net - je to v dobré kvalitě a hlavně - v češtině *3* -
To je....
To je na nic!!!!!!Na You Tube to sice je,ale je to zkrácený a je v tom zmatek!!!!Ach jo.A já měla takovou radost.Zavolala jsem i kámošce.Asi jí budu muset zklamat.Ale já se nevzdám.Tenhle film najdu a bude určitě nádhernej. *14* -
Cesta
Právě jsem tpo našla na yYOU Tube v češtině. -
nestačily mi kapesníky
Tenhle film je naprosto skvělý, včera sem se na něj dívala a nestačily mi kapesníky je fakticky užásnej,vypráví o životě a nástrahách, které si člověk sám nevybere. *14* *14* -
žeru;)
ááá já to upa žeru ten film jsme viděla jen dvakrat a vžd se mi chce brečet§=) upa žeru!=)...je hned jako druhy po Titanicu!=) *14* *14* *14* *14* *14* -
dlouhá cesta
ten nejlepší film co jsem kdy viděla, doporučuji a ti kteří nevědí kde stáhnout tak NA ULOZTO.CZ JE V ČEŠTINĚ! *4* -
Mandy Moore
V tomhle filmu jsem Mandy Moor viděla poprvé a uplně mě dostala.Je to ten nejkrásnější film co jsem viděla.Je užasný ten film prostě miluju!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*