Přejít na výpis diskuzí

Dlouhá cesta

FILM 4.3.2007 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • le_loulou

Miluju<3

Tenhle film úplně maximálně miluju. Brečím u něho pokaždé...Úplně si pamatuju, jak jsem ho viděla poprvé a....prostě mě to dojalo... *9* *9*
  • dC

ty ......pstě upe good film takovej príma mno pstě 1 *3*
  • andyytisdale

Totally AwEsOmE!!

WOW!! *14* no nemám slov,ten film je vážně parádní,boží... horzně krásný a dojemný *9* *9* jeden z nejlepších filmů které jsem kdy viděla,a to fakt nepřeháním *14* *4*
  • Dlouhá cesta

úplně jsem plakala tak krásně dramatický *14* *14*
  • kustka14

......

Včera jsem tenhle film zkoukla a brečela jsem přesně jako u Zápisníku jedné lásky. Ataky jsem našla že ten film je podle skutečný události a to mě dostalo , že si někdo toho prožil i ve skutečnosti. Opravdu best film
  • ...

Neskutecne krasnej filmek...vybrecela jsem se u nej dokonale...achjo..i kdyz je tohle jen film..vidite jak zivot dokaze byt nespravedlivy...:(...vazne mooooc pekny..:)a hlavni postavy filmu - super :)
  • ;-)

Nádhernej film. Čekala jsem zpočátku typickou teen. komedii, ale překvapil, příjemně. A přiznám se, že ke konci jsem si pobrečela jako už dlouho ne :-) Doporučuju.
  • Dlouhá cesta v CZ

Ahoj všichni přiznivci tohoto filmu, nevíme někdo o tom, kde se dá tento film sehnat v češtině? Děkuji
  • eliinka

Taky Ho chci vidět

Dlouhou cestu jsem jen četla jako knížku ale moc bych jí chtěla vidět jako film...Nicholas Sparks píše ty nejlepší knížky...mezi mé oblíbené patří právě Walk ro remember a The Notebook-Zápisník jedné lásky taky mooc pěkny..tyhle filmy prostě NEJ:) *14* *14* *14*
    • Re: Taky Ho chci vidět

ahoj *4* ak si chceš pozrieť tento film tak si ho pozri na stranke www.filmyonline.sk ak chceš zatial sa maj
  • Mandy Moore

Tenhle film mi doporucil jeden kamarad, protoze vedel, ze se ted trapim kvuli byvalymu vztahu! Moc jsem tomu ze zacatku neveril, ale pote se z filmu zacalo klubat velmi zajimave a romaticke drama a pri tom vsem tak krasne. Sice vim, ze je to jen film, ale moc to zasahlo me srdicko a muj pohled na zivot jako takovy! Krasny a pritom tak smutny pribeh jsem jeste nevidel, take me dojal k slzam! Vyborne vykony hlavnich hrdinu! Tomuto filmu davam jednicku s hvezdickou i kdyz uz neni nejnovejsi,ale nevim a nejsem si jist, zda se mu v dnesni dobe nejaky film vyrovna! Ahoooj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit