-
super film
JJ, taky mě tento filmek dojmul až k slzám. Okouzlující Mandy Moore, super písničky. upnul jsem ho na czshare a je to v češtině -> http://czshare.com/files/436490/NRc 8 *14* -
-
Re: super film
jj tohle je nádhernej film já ho uplni mluju citáty písničky a obsazení supr mám mc ráda shana westa a mandy moore ej skvělá .až na ten brek :D *14* *14* *14* ae jinak ten film zbožnuju a koukám se na něj každej den *14* -
-
super film
jj.. ale ty písničky jsou fakt pardní... hned jsem si musel stáhnout soundtrack *5* -
Re: Re: super film
jo a lidičky co by se mnou chtěli pokecat at už o film bo jen tak z nudy tak písněte moje icq je 371-438-507 *3*
-
-
-
Nádhera
Tenhle film jsem viděla už milionkrát.A musím říct,že mě strašně moc zaujal.Viděla jsem mnoho filmů a hodně jsem si jich oblíbila,ale....Douhá cesta je jedinečná.Nenašla jsem totiž film,kterej by mě zaujal víc,než ON *14* -
-
Re: Nádhera
Sohlasíím..:)...Nejlepší film jaký sem kdy viděla...:)
-
-
Prosba
Ahojky,všechny vás zdravím...mám velikánskou prosbu,jednou se chci taky vdávat, tak bych potřebovala vědět,kde najdu tu pasáž o lásce z bible,kterou Mandy četla z toho deníku...je to moc krásné skutečné i výstižné..jednou už jsem to našla,ale nevím bohužel kde...moc bych to chtěla mít...tahle slova si nechci nechat jen pro sebe,ale chci, ať je slyší i ostatní....jinak přeju všem krásné léto:) -
-
Re: Prosba
ahoj,skus to najst na youtube tam je film rozdeleny na rozne pasaze,neviem presne v ktorej,ale aj ja som to nedavno videla prave tam...v zivote som nevidela krajsi film ako bol tento...dojal ma k slzam...fakt najkrajsi film na svete:-))) -
-
Re: Re: Prosba
mas uuuupppppllllnnnnooouuuu pravdu *14*
-
-
-
Doják
Tenhle film jsem viděla zatím 2x mám ho doma na dvd a pokaždé co se na něj dívám. Pláču jak malé mimino. Začátek je takový béčkový. Ale od půlky je to romantika. Určitě doporučuju, když chcete ze sebe dostat všechny slzy. Je to super doják. Moje celá rodinka u něj vybrečela oči *14* miluju tenhle film. A jsou v něm super písničky -
Nadherny film
Videla som ho raz a dojal ma k slzam. Plakal pri nom aj moj brat. Xcela by som si ho pozriet este raz. -
fanda01
ja bych ho taky mocinky chtela nejde stahnout a ani zapujcit nemate ho nekdo nebo nevite kde ho sehnat? -
Kde sehnat DVD?
Prosím vás,nevíte náhodou kde bych tento film sehnal na DVD v čestině,nebo i s titulkama? Moc díky -
Já ho mocinko potřebuji...
Je to úplně skvělej film, nejlepší, co znám, jäle nemohu ho sehnat, nevíte, kde bych ho mohla stáhnout, nebo koupit, nebo, nemohli byste mně ho někdo prosím přepálit a poslat, prosím pište, pište na: marie_adamcova@centrum.cz -
nejhezci film co znam
uplnou nahodou jsem tenhle film shledl v tv pred vanoci 2005. a navzdy jsem si ho zapamatoval. jeste letos na jare jsem si ho nahral, a od te doby ho videl snad dvacetkrat. asi se mi jeste ani nestalo, aby mi pri nem netekly slzy. ta mandy je tak podobna jedne byvale spoluzacce, do ktere jsem se zamiloval pred lety. i hlasem a tim usmevem. ach jo. jako by to natocili pro me nebo co. krasny pribeh, moc smutny. zadny jiny film me tolik nezasahl *9* -
prosím
zdravím všechny..já mám takovej dotaz..ten film byl strašně krásnej-fakt mě dostal-ale...já ho bohužel neviděla do konce *9* tak sem se chtěla zeptat, jestli byste mi někdo z vás nenapsal, jak to dopadlo..viděla sem to jenom do tý části, jak ona mu řekla, že má leukémii..dál už sem to neviděla..moc prosím-napište mi někdo konec..PROSÍM MOC PROSÍM..předem dík..piště buďto normálně sem a nebo na TerPer@seznam.cz .. děkuju..mějte se hezky..pa *3*