Přejít na výpis diskuzí

Dlouhá cesta

FILM 4.3.2007 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kustka14

......

Včera jsem tenhle film zkoukla a brečela jsem přesně jako u Zápisníku jedné lásky. Ataky jsem našla že ten film je podle skutečný události a to mě dostalo , že si někdo toho prožil i ve skutečnosti. Opravdu best film
  • To je....

To je na nic!!!!!!Na You Tube to sice je,ale je to zkrácený a je v tom zmatek!!!!Ach jo.A já měla takovou radost.Zavolala jsem i kámošce.Asi jí budu muset zklamat.Ale já se nevzdám.Tenhle film najdu a bude určitě nádhernej. *14*
  • le_loulou

Láska je...

Láska je vždy něžná a trpělivá. Nikdy není závistivá. Láska se nikdy nechválí a nikdy není přemoudřelá. Nidky není nupřímná a sobecká. Neuráží se a není umíněná.

Nejkrásnější film...
  • prosím

zdravím všechny..já mám takovej dotaz..ten film byl strašně krásnej-fakt mě dostal-ale...já ho bohužel neviděla do konce *9* tak sem se chtěla zeptat, jestli byste mi někdo z vás nenapsal, jak to dopadlo..viděla sem to jenom do tý části, jak ona mu řekla, že má leukémii..dál už sem to neviděla..moc prosím-napište mi někdo konec..PROSÍM MOC PROSÍM..předem dík..piště buďto normálně sem a nebo na TerPer@seznam.cz .. děkuju..mějte se hezky..pa *3*
  • žeru;)

ááá já to upa žeru ten film jsme viděla jen dvakrat a vžd se mi chce brečet§=) upa žeru!=)...je hned jako druhy po Titanicu!=) *14* *14* *14* *14* *14*
  • nestačily mi kapesníky

Tenhle film je naprosto skvělý, včera sem se na něj dívala a nestačily mi kapesníky je fakticky užásnej,vypráví o životě a nástrahách, které si člověk sám nevybere. *14* *14*
  • Cesta

Právě jsem tpo našla na yYOU Tube v češtině.
  • ivedoo

Tyjo tak dojemnej film jsem neviděla!!

Já u toho brečela jak mimino, upa smutnej film.Kdyby nebylo Stmívání tak tohle by byla jednička. *14*
  • kikinicky

KNIHA ONLINE???

AHOJTE *3*
    Nema nahdou niekto z vas knihu Dlouha cesta od Nicholasa Sparksa *7* *7*
    kont.:nija156@azet.sk
  • lucla

...

Ahojte vsichni, tento film je uzasny, vsechno je vnem uplne nadherne vysvetlene- a to hlavne laska *14* brecela sem sice skoro cely film (no od te chvilky, kde rekla, ze je nemocna )...:'( ale jinak uzasný film!!! urcite doporucuje vsem!!! :) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit