-
*13*
-
Doporučuju Hvězdy nám nepřály a Now is good. Pokud možno, anglicky s cz titulkama. Ten druhý není moc známý, ale dá se stáhnout.
-
nejhezci film co znam
uplnou nahodou jsem tenhle film shledl v tv pred vanoci 2005. a navzdy jsem si ho zapamatoval. jeste letos na jare jsem si ho nahral, a od te doby ho videl snad dvacetkrat. asi se mi jeste ani nestalo, aby mi pri nem netekly slzy. ta mandy je tak podobna jedne byvale spoluzacce, do ktere jsem se zamiloval pred lety. i hlasem a tim usmevem. ach jo. jako by to natocili pro me nebo co. krasny pribeh, moc smutny. zadny jiny film me tolik nezasahl *9* -
Já ho mocinko potřebuji...
Je to úplně skvělej film, nejlepší, co znám, jäle nemohu ho sehnat, nevíte, kde bych ho mohla stáhnout, nebo koupit, nebo, nemohli byste mně ho někdo prosím přepálit a poslat, prosím pište, pište na: marie_adamcova@centrum.cz -
Kde sehnat DVD?
Prosím vás,nevíte náhodou kde bych tento film sehnal na DVD v čestině,nebo i s titulkama? Moc díky -
fanda01
ja bych ho taky mocinky chtela nejde stahnout a ani zapujcit nemate ho nekdo nebo nevite kde ho sehnat? -
Krásný film, jeden z nejlepších. Moje nejoblíbenější takové filmy jsou Now is good, Je to i můj život, 50 na 50, Cake eaters a právě Dlouhá cesta. Nejraději mám Now is good.
-
Nadherny film
Videla som ho raz a dojal ma k slzam. Plakal pri nom aj moj brat. Xcela by som si ho pozriet este raz. -
Taky Ho chci vidět
Dlouhou cestu jsem jen četla jako knížku ale moc bych jí chtěla vidět jako film...Nicholas Sparks píše ty nejlepší knížky...mezi mé oblíbené patří právě Walk ro remember a The Notebook-Zápisník jedné lásky taky mooc pěkny..tyhle filmy prostě NEJ:) *14* *14* *14* -
-
Re: Taky Ho chci vidět
ahoj *4* ak si chceš pozrieť tento film tak si ho pozri na stranke www.filmyonline.sk ak chceš zatial sa maj
-
-
;-)
Nádhernej film. Čekala jsem zpočátku typickou teen. komedii, ale překvapil, příjemně. A přiznám se, že ke konci jsem si pobrečela jako už dlouho ne :-) Doporučuju.