-
prosbička
Lidičky poraďte kde bych si mohla stáhnout tenhle filměček.. -
-
Re: prosbička
Zkus ulozto.cz *3*
-
-
Dlouhá cesta
Už je to dlouho,co jsem si ho stáhla.Udělajte to taky zdarma na stránách:uložto.cz
P.S.Je to úúúúúúplně jednoduchý *3* -
prosím
.. Nevite nekdo naahodou jak se jmenuje ta pisnicka,kterou pusti jak nasednou do toho auta a on ji to prepne? .. prosiiiiim *9* -
Ahoojky teď jsem to dokoukala a je to úplně krásný a emotivní film...slzy se u toho nedaly zadřet. Takhle si představuji lásku♥ a ... Prostě nejky film co jsem viděla *14*
-
Nádhera
Tenhle film jsem viděla už milionkrát.A musím říct,že mě strašně moc zaujal.Viděla jsem mnoho filmů a hodně jsem si jich oblíbila,ale....Douhá cesta je jedinečná.Nenašla jsem totiž film,kterej by mě zaujal víc,než ON *14* -
-
Re: Nádhera
Sohlasíím..:)...Nejlepší film jaký sem kdy viděla...:)
-
-
dlouha cesta
je to total super film sem u neho total brečela homam v mobilu a skoro každy den se na nej kukam *3* -
upe luxusni film ktery jsem kdy widela
Ahojte wseci.. Toten film je nejlip udelanej ze wsech romantickejch filmi protoze tady widite jaka je laska a jaka je bolest.Nekolikrat jsem to widela tenhle film a nikdy me neprestal bawit wzdycky jsem si u neho pobrecela a pochopila u tohoto filmu hodne weci *14* Laska je krasna kdyz oba dwa se nawzajem milujou tady to je presne ukazane jak je to wsechno krasne *14* *3* -
♥♥
to je opravdu dojemny film ae mrzi e ze ho nemuzu stahnout..=(( nevite kde bych ho mohla stahnout?kdyztak piste kuju..=))) -
-
Re: ♥♥
Zkus ulozto *3*
-
-
četla jsem.....
Ahoj dočetla jsem se že tento film je podle skutečné události takovoudle lásku bych taky chtěla ale nechtěla bych být nemácná chudák kluk on ji miloval a ona mu odesla brečela jsem u toho a když to teď tady takhle píšu tak taky brečím je to hrozně dojemnej film a nádhernej u mě na 1 místě -
Skvělý
Krásnej filmík, slzy nejde zadržet. *14* *14* *14*