Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baffy.4

Druhý krátký život Bree Tannerové

četl jste nekdo ten Druhý krátký život Bree Tannerové?? ja nejak nechapu kde se tam vzala...dyt volturiovi ji maj zabit...a to by pak nebyla moc dlouha knizka!!!!
    • Re: Druhý krátký život Bree Tannerové

já osobně jsem to nečetla, protože to ještě nevyšlo...A má to bejt v podstatě jak probíhala ta proměna a celkově ten boj...a myslim že psali že to má mít 192 stránek...
      • baffy.4

Re: Re: Druhý krátký život Bree Tannerové

aha, dekuju ta info!! :)
    • Re: Druhý krátký život Bree Tannerové

já osobně jsem to nečetla, protože to ještě nevyšlo...A má to bejt v podstatě jak probíhala ta proměna a celkově ten boj...a myslim že psali že to má mít 192 stránek...
  • aHOJ

tak lidi tak jak koukám na ty fota mam par nesrovnalostí např. v knizce pisou že jacom ma mit vlasy po bradu... *7*
  • vrtulka

BD

tak lidičky, myslím, že tohle můžeme považovat za oficiální zprávičku *3* tedy doufám *3*

http://team-twilight.com/20100610/summit-confirms-breaking-dawn-films/

PS: možná budou v odkaze mezery *3*
    • Re: BD

páni Rozbřesk rozdělený na dva filmy, super *3* aspoň toho bude víc *3*
  • Next stories...

Zdravím všechny lidi, upíry i vlkodlaky... :D . Pokud byste si chtěli, než vyjde Další kniha (tím myslím Bree Tanner :D)přečíst nějaký krátký fan fictions, tak utíkejte na www.nextstories.webnode.cz. Je to normálně z pohledu Belly a navazuje to vooolně na New moon. Have fun!!!
    • baffy.4

Re: Next stories...

smajlenka_16 : ahojky...moc se mi libi tvoje volny pokracovani new moon....precetla jsem to cele jednim dechem!!! :D kdy bude dalsi kapitolka??? :D
      • Re: Re: Next stories...

baffy.4 : díky, udělalas mi šílenou radost! :) na pokračování se už pracuje. ;)
        • baffy.4

Re: Re: Re: Next stories...

to je dobre, budu se tesit...dej mi pak prosim vedet :)
  • Druhý krátký život Bree Tannerové

Právě jsme se dočetla, že kniha Druhý krátký život Bree Tannerové má vyjít 7.července česky.... Jinak anglicky už vyšla 5.června....
  • ..??

Kde jste to vyděli česky..? *7* *3*
    • Re: ..??

tady na této andrese si to stáhneš
      http://www.ulozto.cz/502 3664/twilight-new-moon-2009-cz-dabi ng.avi
      bacha...určitě tam budou někde mezery jako vždycky bejvá....
  • your-darling

ty vole..!!

No tak,že ten českej dabing poserou to se věděla,ale že až takhle..t mě nenapadlo..Bellu mluví uplně někdo jinej ..jinak je snad všechno stejný...děs... *9* *8* *8* *8* *8*
    • Re: ty vole..!!

No dabing posrali úplně...Nepřijde mi že Bellu mluví někdo jinej ale emetta posrali a taky esmě..A sklamal mě i hlas kterej dali jane.. prostě celej dabing je v prdeli.... *16* *16* *16* *16* *16*
      • your-darling

Re: Re: ty vole..!!

jo,potom co sem na to koukala dýl tak je Bella asi stejná,ale ze začátku..má takovej jemnější hlas..nebo je to jenom nezvyk oproti Kristen...nwm
        no prostě konec...horší to být nemohlo... *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: ty vole..!!

no bells ma stejný hlas ale Esme a Emetta ty fakt podělali navic na konci u hlasování jak Charlisle mluvil s Edwardem tak to podělali protože tam něco má říkat Edward aale v dabingu tam furt neco mele Charlisle *10* *10*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: ty vole..!!

že jo??nějak se mi to tam nezdálo...a ono fakt..
            A jak na oslavě narozenin Edward popisuje Volturiovi tak říká místo,že Carlisle s NIMI žit,tak řekl...Carlisle s NÁMI žil..
            Taky chyba a to je jedna z mála...:( *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: ty vole..!!

tjn..úplně nejvíc posrali emetta... no nechápu proč emmeta a esme nomohli dabovat ti stejní herci....nejsem si vědoma jestli jasper ve stmívání promluvil ale jak mluví v new moon tak se mi zdá ten hlas taky jiný..a carlei se mi taky zdá jinej...ale možná ne ale tam jak jsou na konci s tou bellou u nich hlasujou tak tam se mi zdá takovej jinej... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: ty vole..!!

přesně emmett a esme mají hlasy jako byje mluvili věkově uplně jiný lidi..je to prostě k po*rání...Takhle zkazit dokonalej film... *10* *10* *10* *10*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ty vole..!!

to s tebou souhlasim...přijde mi jak kdyby esme mluvila nějaká holka ve věku 16 let a emeeta nějakej chlap kolem 45...hrozný...tohle fakt podělali... *16*
  • your-darling

třeba na tom něco je..:)

http://twilightinfo.pise.cz/39717-n ovy-mesic-s-ceskym-dabingem.html
    • Re: třeba na tom něco je..:)

jak jsi to stáhla tak byl to normálně nadabovanej film nebo to bylo jen pouze ta řeč bez videa?
      • your-darling

Re: Re: třeba na tom něco je..:)

nadabovaný...
        • Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

aha ttj...já myslela že je to normálně už nadabovanej film... *9*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

no je to úplně normálně nadabovaný jako a i s obrazem...
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

zkus to znovu,taky se mi to párkrát stalo..sice u jinýho filmu,ale to neva... *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

aha... mě se to stáhlo bez obrazu...:((
  • New moon

Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy má oficiálně jít DVD new moon do prodeje. A taky kdy vyjde kniha Druhý krátký život Bree Tannerové?
    • vrtulka

Re: New moon

DVD s New moon vychází oficiálně 14.6.2010 *3*
    • baffy.4

Re: New moon

má vyjít ještě před premiérou zatmeni!!! *3*
  • bobisak

eclipseeeeee

kdo chce pokecat? *1* *1* *4*
    • your-darling

Re: eclipseeeeee

no jasně,pokecáme..o čem?? *4*