Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bobisak

eclipse

strašně se moccccky těším já sem bella *14* já miluju edwarda *14*
    • Re: eclipse

ale já ho miluju víc *14* *14*
      • Re: Re: eclipse

pche!!! ja ho muluju nejviiic!!!! :-D *14* *14* *14* *14* *14*
        • your-darling

Re: Re: Re: eclipse

ee..já víc...:D
  • j

www.lide.cz/prdlousek14 pište mi na lide vypadam jako kristen opravdu stmivani žeru už od zacatku roku je to desny že jo! vy kundacííí *16* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: j

Napodobáš se jí, ale ani nevím proč by jsi to měla chtít si hezká holka a nemáš zapotřebí kopírovat někoho jen proto ze se ti líbilo pár knížek či filmů. Zkus si přečíst něco nového *3*
    • kikines

Re: j

Heh, trochu se jí oprawdu, podobáš,ale jen na některých fotkách čest *3*

jestli ty jsi podobná KRisten tak to já jsem prezidentka USA...xDxDxD
    • baffy.4

v tom pripade jsem ji teda taky podobna!!! :D
    • janickadp

Ty s Kristen máš společný možná to, že žijete na stejný planetě...xD

Čau prdlo, to že máš čenohnědý vlasy je asi jediné. nemáš ani oči ani výraz jako kristen. Jiný nos, jiné rty, jiný tvar obličeje. JSI ZNAČNĚ jEDnOduŠšíHO kalibru a tak si ,,žer" stmívání dál.
      • your-darling

Re: Re: j

souhlasím...možná ty vlasy máš podobnější,ale to já taky..jinak fakt nic... *15*
        • lidush

Re: Re: Re: j

souhlas....videla jsem jeji kopie a ty mezi ne nepatris....ale na jedne fotce vypadas jako Selena Gomez....XD
  • Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video

Tak už jsem ho konečně našla. Dávam sem odkaz na oficiální video k písničce Neutron Star Collision (Love Is Forever) od Muse, kterou vytvořili pro Eclipse soundtrack. Klip je úžasnej a je tam hodně scén z filmu . *4* Určitě se na něj mrkněte.

http://www.youtube.com /watch?v=BLLvpSaSJ0k
    • Re: Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video

Zase se tam objevila mezera. Je mezi ...com a /.... tak jí smažte ať si to můžete pustit . *4*
      • lidush

Re: Re: Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video

ten klip sice obsahuje neco z eclipse ale je strasne udelany a me osobne se ta pisnicka vubec nelibi....to uz na new moon byla o hodne hezci...
        • Re: Re: Re: Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video

Máš pravdu ten klip je celkem strašně udělanej, ty snímky se tam často nehodí ani do rytmu ani do toho co zpívaj. Ale mně se písnička třeba líbí, ale né ten klip a ani do filmu se asi moc nehodí.
  • ashley0077

ZatměNí :*

Už se nemůžu dočkat až bude v kinech !!!
    *14*
    • your-darling

Re: ZatměNí :*

moje řeč...nemůžu se dočkat a přesto to nestihnu.. *8* *8*
      smůla mno... *9*
  • crazy.girl3

wiw

třeba tu ještě nebyl tenhle klip. Je to o Edwardovi a Jacobovi, jak se hádají o Bellu. Je to super:)
    http://www.youtube.com/wat ch?v=XQ_GPQq4j5Q
    • your-darling

Re: wiw

jé..tohle už sem viděla..je to super...
      a myslím,že se hádají kvůli tomu jak Jacob Bellu políbil a Edwardovi se to přirozeně trochu nelíbilo... *4* *4*
      • vrtulka

Re: Re: wiw

jj je to ta scéna *3* taky už jsem viděla videjko Belly a Rosalie, jak Rose začíná vyprávět Belle svůj příběh o přeměně v upíra. taky hezký ale krátký *3*
        • your-darling

Re: Re: Re: wiw

jo to s Rose a Bellou je moc hezký..Rosali je tam taková jiná...Vždycky měla takový neurčitý výraz a na tomhle videu má obličej plný emocí..a to je hrozně moc hezký... *4*
        • denisqa.f

Re: Re: Re: wiw

Dáš sme prosím odkaz ? .. Mám namysli tu scénu ,kde je Bella A Rosalie :-)
  • Video Bella a Rosalie

Ahojky...Právě jsem na netu našla úryvek Belly a Rosalie...Mrkněte...
    http://www.s tmivani.eu/12-film/nove-video-z-ecl ipse-bella-a-rosalie/
    • crazy.girl3

Re: Video Bella a Rosalie

ted jsem to chtela pridat:)
  • půlnoční slunce

Právě jsme se dočetla na jedné webovce, že Stephenie dopsala půlnoční slunce...B Anglii mělo vyjít v květnu a neví se kdy vyjde tady u nás...A taky jsem četla, že chce začít nebo, že začala psár knihu full moon a to je new moon z pohleda jacoba...Tak jsem zvědavá co je na to pravdy...Ale bylo by dobré, kdyby to pravda byla...:))
  • your-darling

další scéna z Eclipse

http://www.stmivani.eu/22-videa/ecl ipse-clip-1/
    celkem dobrá...jukněte... *14*
    • Re: další scéna z Eclipse

ahojík mám blog o twilight sage koukněte

http://i-love-twilight-saga-for ever.blog.cz/

pozor určitě tam budou mezery
  • Půlnoční slunce

Ahojky...:D Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli Stephanei dopsala to půlnoční slunce nebo zda ho už dopsala...??
    • your-darling

Re: Půlnoční slunce

myslím,že ještě ne...
      • Re: Re: Půlnoční slunce

a nevíš, jestli ho dopíše?
        • Re: Re: Re: Půlnoční slunce

Stephanie na to nejspíš zatím ani nešahla, protože je hodně nas*atá kvůli tomu že jí z toho nic nekápne když už to maj všici z půlky přečtený, ale má novou knížku hostitel a ještě novější knížku, která vyjde za 12 dní v americe (což znamená že u nás tak za rok a půl) ,,Druhý krátký život Bree Tanerové" - ,, second short life of Bree Taner" A myslím že to napsala před new moon a má to něco společnýho s Eclipse.
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce

O čem je vůbec ten Hostitel??chtěla sem si to přečíst,ale zatím fakt nwm... *4* *4* *4* *4*
        • your-darling

Re: Re: Re: Půlnoční slunce

hele to nevím..ted zase někde asi včera psali,že už to dopsala a někde zase,že to není pravda..tak fakt nwm..
          ale každopádně těch prvních dvanáct kapitol je super... *4*
  • kniha

Ahojky...Právě jsem četla, že původně stephenie napsala knihu The Short Second of Bree Tanner ale protože byla kniha dlouhá tak ji schovala do šuplíku a ted má vyjít...Je to jakoby pohled Bree...Kdyžtak tady je webovka...

http://www.bravo.cz/t wilight-saga/202-the-short-second-l ife-of-bree-tanner/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit