-
režisér
tak a je to oficiální. Summit potvrdil Billa Condona jako režiséra pro Breaking dawn *3* už aby to bylo *3* -
-
Re: režisér
Tak to je super .. Už se strašně teším *14* -
-
Re: Re: režisér
to ja taky....ctyrka bude nejlepsi....chci videt renesme!!!♥ *1* *14* -
-
Re: Re: Re: režisér
ouuu... *14* skvělý už se strašně těšim *3* *14* *14*
-
-
-
-
..
Tyjo já ae hrozně chci aby si vybrala Jacoba :D:D Jako on je tak krásnej a Edward je prostě hnusnej mě se teda nelíbí já kdybych byla Bella tak bych prostě neváhala ani minutu ae zase je pravda že Edwart jí pořád říká jak jí miluje a jak je pro něho všechno zatím co Jacob jí to ještě neřekl nebo snad jo?? *15* *14* *14* -
-
Re: ..
ale jo..JAcob už jí tky řekl, že ji miluje...a je fakt mnohem hezčí než Edward *14* *14* -
-
Re: Re: ..
jj ,ale já třeba jsem si ho zamilovala už ve knížce a teprve pak jsem zjístila jaky krásný kluk ho hraje...totalně to s Taylorem trefili!!!Jacob má hodně věcí ,které Edward nemá!
-
-
jj,přesně tak,Edwar se chová jak dospělej zodpovědnej člověk,a bella je přece puberťačka,já bych taky brala všema 10ti Jacoba,ten je pstě k sežřání,s ním by si užila mnohem víc legrace a nezodpovědnosti.Edward je hnus....a vůbec nechápu jak se Bella chce nechat přeměnit v upíra...taková blbost...ale bohužel to tak autorka napsala *8* -
fůůůj jacoba nesnášim i love edward -
-
jóó´..TEAM EDWARD 4EVER!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Proboha!!! Edward a Bella je hlavní děj a Jace je jenom zápletka. Já vim, Jaca mám taky ráda, ale tžy asi nejsi moc fanoušek stmívání jako takového že? Jen protekčního filmu? ubohý! xD -
-
no to je sice pěkný že ty dva sou hůavní...ale co každýmu se líbí někdo jinej..já mam i z knížky rači Jacoba než Edwarda takže bud v klidu....jo a já mam ráda stmívání jako film...teda stmívání se mi moc nelíbilo bylo podle mě trošičku nudný..ale novej měsíc byl super..!! *3* *3* -
-
Re: Re: Re: ..
Tak to jsme 2..taky mám radši Jacoba 1000000 X než Edwarda...Ale je to fakt věc názoru
-
-
-
no v tom že je Jacob hezkej,s tím souhlasím...i když Edwarda mám ráda taky,ale sorry,ale ukažte mi chlapa,kterej tvrdí nebo dává najevo jak někoho miluje a chová se k němu jako kdyby mu byl u prdele..Jacob mi prostě připadá sobeckej...
jak se sere do Edwarda..kdyby měl k Belle úctu tak o něm alespon nemluví..
to je můj náor... -
-
Souhlasím s tebou.. :) Jacob se mi ve 3 dílu zhnusil.. :D Ale v tom čtvrtým je to lepší sice je k nim vce přitounaný kvuli Renesmé ale Bellu necháva na pokoji !! *4* *3* *14*
-
-
No jo ,ale činy jsou někdy více nežli slova...Love u Jacob -
-
Naprosto s váma souhlasím Team Jacob 4ever!! *14* *4* *14*
-
-
no neřek ....ale s toho jak se k ní chová to může bejt každýmu jasny....a uplne s tebou souhlasim ten hnusnej Edward...na Jacoba prostě nemá..on je nejlepší *14* *14* *14* team Jacob 4ever *1* *1*
-
-
už se těšim
já už se tak těšim,až to uvidim....už trailery jsou pěkný,stojí to za to *14* *14* -
triler
a videli jste tendle triler??? http://www.youtube.com/watch?v=Lovm zDqR250&feature=popular i♥twilight *14* -
-
Re: triler
nejde mi to od tebe spustit,ale jestli myslíš ten nový 1:40 dlouhý trailer..tak jo viděla...je super..ale přijde mi,že je tam Edward takový divný..nevim..je to jen můj názor,ale v Twilight vypadal určitě líp... *9* -
-
Re: Re: triler
Ano..Ten nový trailer je boží !! Ta válka mezi upíry .. Wauu .. Vždycky ,když vidím něco novýho chci víc *1* V prvním díle se mi Edward vážně líbil .. A ted? .. Přijde mi jako někdo jiný .. Najednou mi tam vzhledově nessedí *9* -
jj ed je tam divnej.vypada jako zdrogovanej,bella zase jako tyrana kraska s priceskem a jacob jako cunik co se meni v psa!ale jinak skvely! :Djo a zapomnela jsem rict,ze si victorie sla dat plastickou operaci obliceje,aby ji bella a cullenovic nepoznali!pak volturi byli cerstve u holice..a vlci se nejak zhubli nebo co.nedavali jim pedigree,ci co.ale jinak se mi to libi..jsem zvedava na 4 a 5. *5* *3* *1* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: triler
cunik???si upadla ne??? *13* -
-
Re: Re: Re: Re: triler
promin,ale me tak pripada.ja mam radeji roba nez taye.ale stejne se mi oba vic libili v new moon.no nevim,az uvidim cely film,tak snad budu moci posoudit lepe. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: triler
OK beru...Snad změníš názor...každý má koneckonců jinný vkus na chlapy ,ale čuník my přišlo dost hnusný
-
-
-
-
jde to spustit...jenom je tam ta mezera...a ano je to ten trailer...a videli jste ho s titulkama...??? ja jo...uzasny...a ta armada upiru....skvely...myslim ze to bude masakr....a mohli by to udelat ve 3D... *14* -
-
Jo tak to bych taky moc chtěla...V 3D by to byl ještě větší zážitek...Ale snažím se moc netěšit abych potom třeba nebyla skalamaná *7*
-
-
No nic proti ,ale mě příjde ,že Edward (Robert)je díl od dílu škaredší a zato Jacob(Taylor) je díl od dílu hezčí:.) *14* -
-
no Jacoba nemám ráda tak na něj nekoukám,ale s Edwardem máš pravdu...Od začátku byl děsně krásnej,ale teď je to čím dál tí horší..Robert je cekem pěknej pořád,ale z Edwarda udělali hroznýho hybryda...bolí mě že to říkám,ale je to tak... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: triler
souhlasit s váma musím i v tomto. edward je chudak fakticky skaredejsi a skaredejsi. a ja ho tak miluju:( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: triler
to jo no....ve 4 bude vipadat ja zombie!!!! xD
-
-
-
-
no nevim jak vam, ale me se tenhle trailer libil zatim nejvic ze vsech. konecne neco na urovni. ja tleskam!!!!
-
-
-
new trailer
cekala jsem ten novy triler horsi,ale docela ujde..vic se mi libil,ale na new moon. *14* hlavne chci uz videt film. *8* -
-
Re: new trailer
jo no byl na new moon lepsi...ale co....neni spatny.... -
-
Re: Re: new trailer
to jo,ale mam strach jak zase budou postupne odhalovat zase cely film! *9*
pak zase skoro zadne prekvapeni..
-
-
-
trailer
jsem našla ten new trailer, ale je to blbá kvalita ale to neva že!? aspoň něco! *15*
http://www.youtube.com/watch?v=buZEUTgeIww&feature=player_embedded -
-
Re: trailer
*14* jj aspon neco ja už sem našla v dokonalý kvalitě... http://www.youtube.com/watch?v=Y11FBV7DU94&feature=player_embedded *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
-
Viktorie
Ahoj, pořád tady čtu, jak se Vám ta nová Viktorie nelíbí. Mě jo, ta předtim byla hnusná jak noc. Tahle má aspoň hezčí rysy a nemá nos jak okurku. Mě se líbí mnohem víc. -
-
Re: Viktorie
jako jo není ošklivá, ale je to divný když jí vyměnili.... -
-
Re: Re: Viktorie
jo no..možná by mi taky nevadila,kdyby tam byla od začátku... -
-
Re: Re: Re: Viktorie
tjn...to máš pravdu...:) -
-
Re: Re: Re: Re: Viktorie
ja nechapu ze tam uz nemohly nechat tu starou!!! dyt je to jeji posledni dil, tak co!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Viktorie
ta stara si zlomila nohu pri nataceni -
Já zase slyšela ,že o tu roli stála ,ale otěhotněla tak se jí vzdala...Tak nevím jak to bylo... -
no ona prý měla Bryce hrát i v prvním dílu,ale nevzala to,protože to byla jen malá role..teď když jde o víc jí to najednou zajímá..
ale celkem ráda bych věděla,proč odešla Rachelle..jestli odešla sama a nebo ji vykopli..nebo nwm.... *7*
-
-
-
-
Re: Re: Viktorie
No, upřímě ani bych si toho nevšimla, kdybych se to tady nedočetla. to jenom, když jsem se na ní zakoukala, tak jsem si všimla, že je to opravdu někdo jinej... ale hezčí :)
-
-
-
Dalsi trailer
Ahoj všem už jste někdo slyšeli že by měl příští pátek vyjít závěrečný trailer k eclipse. Nevíte někdo jestli je to pravda? *3* -
-
Re: Dalsi trailer
Ano, v pátek 23.4. se v show Oprah Winfrey odvysílá konečný trailer k Eclipse. U nás bude asi někdy ráno 24. *3* *4* -
Re: Dalsi trailer
o tom jsem neslysela.... *13*
-
-
...
kdy už konečně tomu Edwardovi někdo oholí ty kotlety....čekám na to od prvního dílu -
-
Re: ...
jo ot se asi nestane...to je prostě ON... *14* *14* *14* *14*
-
-
♥
♥♥♥TEAM JACOB♥♥♥ *14* -
-
Re: ♥
♥♥♥ TEAM EDWARD ♥♥♥ *14* *14* -
-
Re: Re: ♥