Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

...

někde sem četla,že prej by měl být další trailer...neni to blbost??
    ale kdyby nebyla,byla bych já uplně nejvíc happy... *4* *9*
    • lidush

Re: ...

a kde ji to cetla?? das odkaz?? *4*
      • your-darling

Re: Re: ...

http://www.stmivani.eu/12-film/bude -dalsi-trailer/
        tady,ale nemám šajn co je na tom pravdy...
        http://www.bravo.cz/twil ight-saga/221-twilight-eclipse-novy -trailer
        -a takhle to vypadá když jsou oba trailery spojený..je to celkem dobrý... *14*
  • viatka

zatmění

tenhle díl jsem četla asi nejvíckrát ze všeh 4 dílů doufám že ho nezkazí a dají tam všechno co je v té knížce.
    • Re: zatmění

To já taky doufám že ho nezkazí...Ale jinak jsem četla všechny díly nastejno..Vždycky to čtu zase celý od začátku..A nejvíc se mi líbil rozbřesk tak doufám že se jim povede...:)
  • :D

Vůbec neposlouchejte Lusyla s Postichem :D sou to dementi kteří neví co žvaní a Postich je dement kterej to ani neviděl :D takže klid..... I♥Twilight sága *14*
  • crazy.girl3

what's the best?

Co je podle vás nejlepší scéna z Eclipse? Na co se nejvíc těšíte? Já osobně na tu scénu ve stanu, jak Edward bude před Jacobem mluvit o svých citech k Belle...Nejvíc jsem se těšila na žádost o ruku, ale tu jako pokonili už v New Moon....Co vy?
    • Re: what's the best?

No tak já se docela těšim jak jacob políbí bellu a ta mu dá facku:D a taky jsem docela zvědavá jak zfilmujou to co tam rosalie bude vyprávět belle o tom jejím řivotě než se stala upírkou...:))
  • vrtulka

Breaking dawn

tak lidičky a je to tady. Summit Entertainment oficiálně potvrdil, že Breaking dawn bude uveden do kin 18. listopadu 2011. ano, čtete dobře. až na podzim roku 2011 *9*
    • Re: Breaking dawn

aha tak to je docela dobrý...Já jsem čakala, že to do kin půjde až během roku 2012...A bude to na dva díly nebo na jeden?
      • vrtulka

Re: Re: Breaking dawn

to se ještě řeší, jestli jeden díl nebo dva. já osobně bych byla pro díly dva, aspoň by toho bylo víc *3*
        • Re: Re: Re: Breaking dawn

to máš pravdu...já asi taky..:))
    • vrtulka

Re: Breaking dawn

tady odkaz, kdyby jste chtěli

http://team-twilight.com /20100505/save-date-breaking-dawn-h it-theaters-nov-18-2011/

pozor, v odkaze bude určitě mezera *3*
  • syslik1998

twilinght

nejlepší knizka i film ..D♥o♥k♥o♥n♥a♥l♥o♥s ♥t *14* tesim se do kina ......
  • STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

NECHÁPU JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT FILM STMÍVANÍ A DALĚÍ DÍLY JE TO STRAŠNÁ KRAVINA HLAVNE TA KRÁVA BELLA A TRAPNEJ UPÍR EDWARD TO JE MNENO HNUS KÉŽ BY TEN FILM NIKDY NEBYL BYLO BY TO LEPŠÍ TO UŽ JE SNAD LEPŠÍ SERIÁL BUFFY NEŽ TAHLETA DEMENTNÍ SRAČKA KTERÁ VÁS ZA CHVÍLI OMRZÍ STEJNĚ JAKO POTTER.:( *16* *5* *1* *3*
    • Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

Si idiot nebo co náhodou stmívání atd. je strašně krásnej film *3* *3* *3* *14* *14* *14* a mám ho moc ráda
    • lucik188p

Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

kdi se ti to nelibi ti jedna slepice tak nato nečum a neopruzuj tadi nikdo te nenuti nato koukat ja tei filmi miluju a jemi jedno co kdo řika je to nadhera *14* proste pohatka

pico zjebana

ty pico/picusi co ty tady nadavas na stmivani ze by te jezek ojebal do pici stmivani je dobrej film a dalsi dily jsou taky dobry rozumis curaku/pico? *16*

jo konecne to sem nekdo napsal takova debilita to geto stmivani proste vymejvani mozku *1* takej hnus zveda se mi z toho kufr psat si tady o tom a rozplivatse jak je naka socka upirsky ulitla *1* i love you BUFFY *1* *1* ste socky co nemaj doma co delat , sory ale uz sem to sem musela napsat vy lemry liny furt jen cumet na tmu neboli zatmeni :D bleeeeee
      • Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

Zato ty nevíš, kam dřív skočit, když sem píšeš takový romány, napřed začni u sebe. A naučte se psát, jste jak negramoti. Člověk to po vás louská dvě hodiny...
      • tynka271

Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

di si urazet nekoho jinyho,nas to nebere *1*

jj přesně takkk :) *3* *3*
    • baffy.4

*7* tak co tady delas??? *7*
    • angel.and.connor

Harry mě nikdy neomrzí ty kecko...jeeeee harry sice je hnusnej ale co....krasnej film...jeeee..a malfojicek hlavne!! *14* *14* *14* *14* ..ale co to sem vlastne cpu kdyz je to o zatmeni ze?? *1* *1* *1*
      • angel.and.connor

hnusnej je jako harry a ne ten film....takze sorry kdo to nechnapal...ale oni to chapu vsici coo nejsou totiz blbi!! *1* *1* *1* *3*
    • your-darling

fajn..zchladila sem hlavu a dbala toho,co sem psali ostatní..že tobě prostě dělá radost číst ohlasy na tvoje komentáře....
      takže ten můj není jako obvykle a říkám.."užij si to"...
      *13*
      • tynka271

nechapu
        • your-darling

Re: Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

je to divný,ale když bych psala "si totální de**l,že tohlepíšeš a už sem nelez" udělalo by jim to akorát dobře...takže ať si to prostě užijou a PAK vypadnou...
          • tynka271

Re: Re: Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

jo tk to mas pravdu.kdyz me to strasne nastvalo...proste sem vybuchla *1* ,ae mas pravdu,tyhle lidi sou proste paka a nema cenu se s nima o tom nejak bavit *4*
    • tynka271

tk co sem lezes ty kravo!!!tady to nikoho nezajima!!!jenom tady kazis naladu tem kterym se tenhle film libi!!!si fk totalne vymastena,di si tkovyhle picoviny psat jinam!!! *16* *1*
  • STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

NECHÁPU JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT FILM STMÍVANÍ A DALĚÍ DÍLY JE TO STRAŠNÁ KRAVINA HLAVNE TA KRÁVA BELLA A TRAPNEJ UPÍR EDWARD TO JE MNENO HNUS KÉŽ BY TEN FILM NIKDY NEBYL BYLO BY TO LEPŠÍ TO UŽ JE SNAD LEPŠÍ SERIÁL BUFFY NEŽ TAHLETA DEMENTNÍ SRAČKA KTERÁ VÁS ZA CHVÍLI OMRZÍ STEJNĚ JAKO POTTER.:( *16* *5* *1* *3*

jsi fakt ubožák.. fakt je mi tě líto *15*

hlavně že ty si strašne chytrá vid a hp je náhodou lepšejší než náká trapná twilight sága za chvilku stejně omrzí...! a na mé slova dojde! dávám tomu maximálne 2-3 roky vic ne potom ani pes nevzdechne a jestli se to nekomu nelibi muj nazor tak at si poliby a uraži sebe tyve *16* *16* *16* *16*
    • baffy.4

*7* tak co tady delas??? *7*
      • angel.and.connor

co s tim furt mas.... *7* ..tohle je stranka zatmeni ne stmivani takze co!!
    • angel.and.connor

Buffy je trapna jako krava lepči je Angel *3* *3* *3* jako me se stmivani taky moc nelibi me se libi az dalsi dily....!! *1* *1* *1*

končo někdo se stejným názorem =)
  • edward fuj

TEAM JACOB 4ever!!!! *14* *14* nechci urazit fanoušky Edwarda,píšete tady jak ho tbožňujete,ale podle mě je to jen proto že má hlavní roli,kdyby měl hlavní roli(místo něj)kdokoli jinej tak ho taky budete zbožňovat,já nwm jak to říct,ale máte ho rádi jen proto že hraje hlavní roli po boku belly...
    • your-darling

Re: edward fuj

to je možná prvda,ale já ho mám ráda kvůli tomu jak se chová k belle..nesobecky a hezky..narozdíl od Jacoba..
      ale každý to vidí jinak,že,.... *4*
      • angel.and.connor

Re: Re: edward fuj

podle me se Jacob chová k Belle tak jak si to ona od něj zaslouží ...on by pro ní udělal první poslední a ona jenom Edward Edward jo možná ho miluje..ale stejne se k Jacobovi muže chovat líp...ale je to vec nazoru že? *3* *3* *3* *1*
    • Re: edward fuj

Souhlas *14*
      • angel.and.connor

Re: Re: edward fuj

ano ano přesně tak to je!! *3* *3* kdyby to hral fak kdokoli jinej tak je to on! *3* *1*
  • DVD-new moon

Nevíte prosím vás někdo na kdy je přesně stanoven prodej dvd new moon?
    • vrtulka

Re: DVD-new moon

na konec června. počítám, že 30. června *9*
      • Re: Re: DVD-new moon

děkuju...:) Právě jsem na internetu našla, že má vyjít 14.června 2010...Tak už aby to bylo...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit