-
foto
anooo. konecne se ulozily nejaky fota...ale jenom 3 ze 13!!!rrrr *9* *9* *9* -
-
Re: foto
gratulace *3* já to zkoušela asi 3x, bez úspěchu, takže jsem to vzdala a žádné fotky nepřidávám *9* -
-
Re: Re: foto
nejdou mi otevřít žádný fotky tady a tet sou tam hrozně krásný nemohly byste mi je proosííííím poslat někdo na e-mail? leonaspinarova@centrum.cz budu vám moc moc moc vdečná -
Re: Re: foto
Ahojik přidávala sem stejný fotky a marně .. Paráda ,že se tam ukázalo aspon neco.. aAle s tim ukládáním je to nanic
-
-
-
nechápu =D
nechápu jak tady všichni řeší třeba taylor nemá charisma atd. twl nikdo je neznáte ale samí já miluju roberta.. bože *1* já mám ráda oba dva líbí se mi jako herci ale takhle to řešit.... *1* *1* *1* *1* -
herci
štve mě výběr některých herců...Jacob mi vadí už od začátku a ta nová Victoria se mi taky nějak nepozdává, tak snad to nebude moc velký zklamání *4* Nový Měsíc se dal přežít jen když člověk ignoroval ty Taylorovy vybělený zuby a pořád stejnej výraz v xichtě...ale zase ti Novorození vypadaj docela dobře *3* -
-
Re: herci
No jako souhlasim s tebou s těma novorozenýma ale ohledně Taylora-Jacoba musíš uznat že se netvaří jako "pitomec" sám...Rob-Edward se taky tváří tak nijak!jak už tu někdo řekl je to jen věc názoru, ale je pravda že Jacob je v něčem lepší než Edward, ale pak zas Edward je v něčem lepší než Jacob *3* -
Souhlasím s tebou... Hlavně mě zarazilo, když v knížce ho popisují za pořádnýho kluka... vlkodlaka, skoro metr devadesát a přitom je ve filmu menší než Rob. A rozhodně na šestnáct vypadá *1* a tak to nebylo popsaný. Ale jinak je Taylor hezkej, v tom nejsou pochyby =) Tuhle roli měl ale dostat někdo jinej. A s Victorií to máme taky stejně. Nevíte proč musela být jiná? Trošku blbá otázka, ale jestli to mělo nějakej pádnej důvod. *1* -
-
Re: Re: herci
No když už jsme u toho tak Robert-Edward taky nemá perfektní obličej a podle mě taky nevypadá jako socha ,ale taky někdy kouká jako by neměl všech 5 pohromadě a to Edward z knihy nedělá....A fakt je asi těžké najít herce na které popis z knihy úplně sedí...PEACE *3* -
No ono se to v kníže popisuje ale pak když májí natočit něco podle knižní předlohy a co nejvíce se jí držet tak ono je to docela těžký...Zkus se vžít do té kůže režiséra když musí obsadit ty role a zkus si najít do toho filmu ty herce aby vypadali stejně jak jsou popsaný v knize...!!!
-
-
No mě zase celkem vadí Robert jako Edward...Já být Bella tak zůstanu s Jacobem a Taylor se pro jeho roli výborně hodí...Mě zase příjde že spíše Robert má pořád stejný výraz a nemám ho moc ráda...a to že vyměnily Victorii mi příjde dost ujetý...Mělo to vůbec cenu ,když stejně zařve???A navíc ta původní herečka mi byla simpatičtější!!!! *3* Jen můj názor -
-
Taylor je ošklivý a sobecký, co se jeho role týče!!!!!!!! Robert má skvělý zuby! Prostě celý dokonalý!!!!!! =**** Miluju ho!!!! =**** *14* *14* *14* -
no jo ale pochop, ze cely pribeh je o belle a o jeji lasce k edwardovi, takze pochop ze kdyby se s nim rozesla a zacala by byt s Jacobem, tk by to bylo smutny, blby a hrozny!!! *14* -
-
Re: Re: Re: herci
No já to chápu a proto říkám kdybych já byla Bella. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: herci
kdybych byla Bella... asi bych se zachovala jako Bella v knize. Jake je kamarád něco jako brácha... *3*
-
-
-
-
to jo no..Tak na taylora,který je tam od začátku si člověk zvikne,ale ta nová Victoria..nevi jak ostatní,ale mě se nelíbí....
Spíš jde asi o zvyk,ale je to fakt divný... -
-
co...dyt taylor je bozi, a myslim ze kdyby tam zadny taylor nebyl, bylo by to celkem nudne celkove ...nebyl by to uz milostny trojuhelnik...a ta victorie...co se da delat....ale bacha, neurazet taylora....i kdyz robert je hezci....PS: taylor ma krasny zuby!!!! -
-
No newím jestli je robert hezčíí...ale každý má jiný vkus *4* -
Jasě že bez něj by to nešlo,jenom mi leze krkem jako Jackob..Ale nemyslím to nějak špatně..
A mimochodem,i když Roba miluju upa jak můžu..Taylor,a teď je mi skoro blbě že to říkám,ale Taylor je hezčí...
Ale v hlavě to má víc v pořídku Robík.. *3* -
-
Taylor je o hodně hezčí!!!Upa jsem zbožňovala Edwarda,ale Jacob mi pak nějak víc sedl,Edward je pstě moc slušnej,hrozně opatrnej atd..Jacob je pstě puberťák se kterým by si Bella užila mnohem více zábavi.Jacob je pstě nej a myslím že to postupem času začne připadat vám všem,protože já jsem taky dřív upe milovala Edwarda,ale teť se mi nějak hnusí,navíc jak furt Belle zakazoval jezdit do La Push,já bych mu normálně řekla co se mě do toho sere,když jsou to moji kamarádi a když ještě nejsem upír,že na mě žádná hranice neplatí,však mu to potom taky řekla.ale moc slušně *1* -
me se teda taylor nelibi a je mi nesympatickej ale je to vec nazoru *3* I love You Robert!!! *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: herci
Proti Taylorovi nemám velký výhrady. jen... T. JE JEN HEZKÝ NIC VÍC. PRO MĚ NEMÁ CHARISMA. Robert charisma má je hezký- proto s ním Kris chodí. T. je hezoun, model, a brzo okoukaný- proto s ním chodí Taylor(kterou moc nemusím) ale mým největším favoritem je Carlisle, Esmé, Alice, Rosalie a Renesmé *4* -
me se zas hrozne libi taylor ty jeho zuby jsou super a nemam moc v lasce roberta je divny a k te viktorii zklamalo me to ta nova se mi moc nelibi ale snad si zvyknu už se na zatmeni nemužu dočkkkkkkaaaat *15* *15* *15* *15*
-
-
me se teda tyalor nelibi a je mi nesympatickej ale je to vec nazoru *3* I love You Robert!!! *14* *14* *4* -
-
Taky ho miluju...Jenom z jedný strany je Taylor hezký,ale prostě mi vadí,že hraje takovýho pitomce...
Rob je super... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
nečetla ale viděla
jestli mate icq tak vam to poslu -
nečetla ale viděla
Já už mám zatmění stáhlí v angličtině knížky sem nečetla ale film je hezký -
-
Re: nečetla ale viděla
AHOJ A MUZES MI PROSIM NA MUJ EMAIL POSLAT ODKUD SI TEN FILM ZATMENI STAHLA PROSIM PROSIMMM *3* -
A soj aonyme.muzes mi prosimte rict kde sto stahnul.? -
Týjo, kdes to našla ke stažení? Filmy jsou krásný, ale knížky taky stojí za to :-) -
-
Re: Re: nečetla ale viděla
jestli mas icq tak ti to poslu -
-
Re: Re: Re: nečetla ale viděla
me taky 402-256-174 -
Poslala bys to i mě prosím ? .. Icq - 225 162 402 . Děkuji -
-
Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla
jo mě taky pls..
595-437-445
Díky.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla
jako myslis eclipse knizku nebo film....ale reknu ti, ze film to bejt nemuze!!!!! *13* -
Hele já ani nwm,ale jestli je to o Eclipse,tak to chci... *14* *4* *4* *4* -
co si posilate??
-
-
Mohla bys mi to pls taky poslat 469148117 *3*
-
-
-
-
Re: Re: nečetla ale viděla
Ježišííí ty si skade prišla neverte nikomu, že to už má ako film *1* predsa to ešte ani celé nieje natočené *1* -
-
malej problem...uz to je natoceny vse asi tak pul roku, ale oni to jeste strihaji, slepuji atd, vite jak to myslim....ale je blbost ze by to uz nekdo videl *13* -
-
Alebo teraz už možno hej ale pol roka určite nie... -
-
ne zacali to natacet uz driv, nejak o prazdninach....no to neva.... -
Alebo sa mýlim? -
31.10.??? ved to začali natáčať v Septembri... -
natáčení Eclipse oficiálně skončilo už 31.10.2009. teď už jenom stříhají, lepí, dokončují detaily *3*
-
-
Všetko ešte nemajú natočené to by nestihli ale velkú väčšinu už hej...
-
-
-
-
-
New moon
Ahojky...Měla bych malej dotázek...Nevíte někdo kdy má bejt nadabovanej NEw moon?? -
-
Re: New moon
Ked to výnde do obchodov a to neviem kedy je u vás... -
-
Re: Re: New moon
u nás by to mělo vyjít někdy na přelomu červen/červenec a u vás? -
-
Re: Re: Re: New moon
Tiež tak nejak jun/jul *4* ale vždy je na nete skor český dabing a slovenský ani nieje tak tipujem, že slovensky ten film ani nedabujú, že ku nám príde český dabing ale aj tak sa mi nepáči ten dabing ako 1 bola hrozne nadabovaná... -
-
Re: Re: Re: Re: New moon
Jo jednička byla divná i ted na to koukám v Aj..sem zvědavá na NM...
Nemůže se dočkat... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New moon
No to niesi sama čo sa toho nemožeš dočkať ja sa strašne teším už na jún/júl na Zatmenie...
-
-
-
-
-
-
obrázek
jsem přidala jednu fotku,ale je to už víc jak 4 dny,nevíte kdy se to zobrazí... *3*
jako jak dlouho to má normálně trvat... *15* -
-
Re: obrázek
Ak je to viac ako 4 dni tak hu tam už ani nedajú skús ešte raz... -
-
Re: Re: obrázek
no to ja jsem sem davala fotky i pred 2 mesici...a neobjevovali se....pak asi tak ty samy jeste 4x ale porad nic....ted jsem nedavno zkousela jiny....a taky nejdou....tk nwm mno.... *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: obrázek
No prosto Administrátori tie fotky schvaluju ani mne nikdy neschvália všetko... -
-
Re: Re: Re: Re: obrázek
no to jich teda moc neschvalujou
-
-
-
-
-
Stmívání:Zatmění -Kdy je v kině?
Lidi,potřebuju poradit
Víte nebo aspoň malilinko tušíte kdy výjde The Twilight saga zatmění?
Napište vzkazík *1* *7* -
-
Re: Stmívání:Zatmění -Kdy je v kině?
30.06.2010 :-)
-
-
:-)
Ahoj lidi už ste viděli tohle http://www.youtube.com/watch?v=MOh-fsXCPi0&feature=channel -
-
Re: :-)
ůuxusní..další zcéna z eclipse..
super..dík... -
Re: :-)
Užasné dakujem *4*
-
-
dowland knihy
cau hrozne moc miluju stmivani ale ted su taky kvuli necemu jinymu protze vim ze sem kazdej den nekdo chodi :-) potrebuju sehnat 1.-5.dil sagy darrena shana ke stazeni ostatni sem cetla a aji sem je nasla ale tech prvnich 5 nikde nemuzu sehnat help me !!!! PS tyhle knizky + stmivani sou ty neej knizky(aji filmy) na svete!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: dowland knihy
a zkoušila jsi to na ulozto.cz? -
-
Re: Re: dowland knihy
jo zkousela tam sou ale jenom ty ostatni dily *10* -
-
Re: Re: Re: dowland knihy
aha taj to nwm,....
-
-
-