-
Trailer
Uááá lidičky ten 10 vteřinovej trailer je boží:-)) Vidím ho a chci víc xD..Eště ,že dneska už budeme mít 90 vteřinovej:-)) Ale předpokládám ,že ani ten mi nebude stačit:-)) Úplně spokojená budu až uvidím celej film!xD.. -
trailer
jéj dneka má být 90 sekund z traileru eclipse ... 3x huráááááááááá *15* *4* -
-
Re: trailer
Huráááá
Huráááá
Huráááá
-
-
Trailer
Dneska jsem zase prouzdala po netu a koukala, jestli nekde nenajdu trailer. A nasla jsem 10 sekundove oficialni video (http://www.youtube.com/watch?v=k33 DEEI-15c&feature=player_embedded). No a kdyz se podivate na tu sedivou listu v pravo, tak je tam napsano, ze cely trailer vyjde uz zitra 11.3. *14* v 6 hodin rano. Doufam, ze to je pravda a opravdu vyjde. -
-
Re: Trailer
Prominte dala jsem tam nejakej neunkcni odkaz tak tady je ten spravnej : http://www.youtube.com/watch?v=k33D EEI-15c -
-
Re: Re: Trailer
božeee...sem na to tak natěšená a nemůžu spustit Youtube...Ááááá!!
*1* -
Re: Re: Trailer
ted jak premyslim....je to skvely...zitra v 6:00...az na to ze v Americe je jiny cas....myslim ze u nas bude asi tak 12:00... *13* -
-
Re: Re: Re: Trailer
At už je 15:00:-)) ..Těším se jak malý dítě xD..Dneska už se určitě dočkáme a nezklamou nás:-)) -
u nás by to prý mělo být okolo 15:00 hodin *3* jinak překlad:
Edward: Vím, jaké jsou důsledky tvého rozhodnutí.
Jakob: Budu o tebe bojovat, dokud tvé srdce nepřestane tlouct.
Teda myslím *3* -
Aaaach jo.... Zrovinka jsem se dočetla na Facebooku na stránce new moon, že vyšel 10 vterřinový trailer Elipse a že zítra výjde 90 vterřinový tak sem rychle pospíchám, že všem udělám radost a tady už mě někdo předběhl... Ale stejně sem dám tu stránku ne které jsem to našla.... :-) http://team-twilight.com/20100310/g limpse-eclipse-10-teaser/ A já jen pevně doufám že to zítra opravdu výjde..... :-) Když jsemto viděla, kamarádka si myslela, že mě popadl nějaký záchvat.... :D:D:D Myslim, že asi měla pravdu no nic.... Holky.... Konečně jsme se dočkali.... :D Když nepočítám tenhle měsíc, tak do premiery Eclipse v ČR zbývají už jen 4 MĚSÍCE!!!!!! Nebojte se... Uteče to jako voda... ;-) *3*
-
-
-
Re: Trailer
ty jo ja sem specham to sem napsat a ty me o 3 minuty predbehnes...ale zkousela jsem dat tu tvoji stranku a nic to nenaslo....teda to video....ale je to uzasny....neumi to nekdo prelozit??? ja jim mc nerozumim...jenom troskuuu *16*
-
-
:)
Ahoj, můžu se zeptat jaký je váš názor na Bryce Dallas Howard jako Victorii? *4* -
-
Re: :)
Bryce Dallas je dobrá herečka..Ale podle mě je to taky ubohost..Ani jedna z nich mi nevadí..Štáb udělal chybu nechápu proč to takhle mění je to dost velkej podraz!..Myslím ,že jí jde jen o prachy,ale co je to poslední díl s Victorií.. -
Re: :)
no podle me je hezka, hlavne z ty fotky na nateceni ji to slusi. Celou sagu mela hrat puvodne ona jako Victorie. Ale ze zacetku by mela malou roli...tk odmitla.a ted kdyz ma Twilight uspech, tk to bere. Mne se uprimne ta herecka, co hrala Victorii predtim moc nelibila, ale to ze ji po 2 dilech vymeni je ubohost... *13* -
-
Re: Re: :)
tahle herečka mi nevadí,ale je trapný jakodmítla malou roli a do tý velký jde...
-
-
-
paruka
Ahojky...mluvilo se o paruce,kterou by měla Kristen mít v Eclipse...
Jinde ale přečtete,že to není pravda a vlasy jí prodloužili...
čtěte tady: http://stmivanimovie.blog.cz/0908/k risten-stewart-nebude-mit-na-natace ni-eclipse-paruku -
-
Re: paruka
Já osobně newim...Někde jsem četla, že v tom filmu jak natáčela měla paruku, aby si je nemusela nechávat dávat ostříhat a jinde zase, že si je nechala ostříhat a v zatmění bude mít paruku nebo někde taky že si je nechala prodloužit, takže všude píšou něco jiného....ale doufám že si je nenechávala ostřhat protože ty její byly pěkné...:)) -
-
Re: Re: paruka
no bohužel tě zklamu ale Kristen se předtím opravdu nechala ostříhat. kvůli té roli v Runaways. když si najdeš nějaké její fotky z loňského roku, ať už z nějakých cen či soukromé, uvidíš, že je ostříhaná. teď už naštěstí jí vlasy zase pomalu dorůstají a i ta černá barva odrůstá. -
-
Re: Re: Re: paruka
Přesně tak:-))
-
-
-
-
BEST fan ♥
Ahoj :)...Jo no taky se strašně těším na Rozbřesk O:) podle mě je to NEJLEPŠÍ díl ze všech O:) ♥...Já teda četla jenom Zatmění a Rozbřesk, protože jsem četla kousek Stmívání a to mě nebavilo, když jsem viděla Stmívání i Nový Měsíc...Twilight sága je faakt NEJLEPŠÍ ♥...a Edward je NEJLEPŠÍ ♥...A v BRAVU píšou kecy... Jak nějaký český trapný BRAVO může vědět jestli se bude natáčet Rozbřesk na dva nebo na jeden díl...Osobně si teda myslim, že jenom na jeden...♥...A taky třebas nechápu jak tam píšou Kristen Stewart se s námi sešla a udělala rozhovor jen ro BRAVO... fakt nechápu...
Twilight sága je NEJLEPŠÍ ♥ -
-
Re: BEST fan ♥
rozbřesk bude podle mě nejlepší z celé ságy,ale nwm...
z jedné strany by byly dva díly dobrý kvůli obsahu děje,ale dovedete si představit to čekání??
jo takhle najednou třeba tříhodinovou dávku breaking down..taky může bejt dobrý ne...
ale osobně by se mi taky líbili ty dva..
alespon toho bude víc... *14* -
Taky si myslím, že Rozbřesk je nejlepší díl. Doufám, že ho tedy natočej a je mi jedno jestli na 2 nebo 1 část...možná by bylo lepší na dvě, aby tam bylo zachyceno více toho děje...No já osobně věřím jenom v to, co si přečtu na oficiálních stránkách Twilight ságy...To co píšou v časopisech má možná někdy někde pravdivý jádro, ale pak si vymýšlí, aby ho více prodali, protože si ho budou faninky více kupopat, když tam budou informace o stmívání...NEDÁ SE VĚŘIT VŠEMU...NECHME SE VŠICHNÍ PŘEKVAPIT!♥ -
-
Re: Re: BEST fan ♥
to sice jo ale je taky dost možné že další vejde až přístí rok..jestli to bude tak nadupané a bude to muset být rozdělený takje určitě možnost že to bude 1díl 2010 a 2díl 2011 aby z toho měli více prachůůů..hele lidi já vás nechci strašit a taky doufam žře to vyje v 1 rok ale jestli to tak bude tak mi přichystejte hezkej hrobeček vedle hrobky Cullenových děkuji za řeč *4* *3* *1* *1*
-
-
Časopis BRAVO neexistuje jenom v Čechách, BRAVO je po celém světě a vlastní ho jeden a ten samý člověk, proto klidně můžou mít rozhovor s Kristen Stewart, třeba ho dala BRAVU v USA a české BRAVO si rozhovor pouze přeložilo do češtiny a ani nelžou v tom, že je to rozhovor jenom pro BRAVO. A že má mít Rozbřesk 2 díly??O tom mluví každej, není to žádnej kec, nevím jestli je to už 100% potvrzené, ale možné to určitě je. Já osobně doufám v to, že ho na 2 díly dají, aspoň tam bude víc děje a nebude to tolik osekané, takže se můžeme těšit na film věrnější knížce.
-
-
Kirsten a prsten?
Nevite nekdo, proc nosi kisrten neustale prsten na ukazovaku? Vsimla jsem si toho uz i u Sarah v Prison breaku, ale nemuzu najit duvod? Ma ne treba nejaky vyznam jako snubni nebo neco? Snazila jsem se to najit,ale nenasla jsem nic. Nevite nekdo? Diky:) *14* -
-
Re: Kirsten a prsten?
No jedinej význam má prstýnek na ¨prsteníku a všichni víme jaký...ale i kdyby ho měla na palci tak je to jenom tak...
nebo alespon myslím...
-
-
...
Četli jste už v Bravu že Jackson sebou všude tahal scénář Eclipse a pak ho někde v hotelu stratil nebo zapoměl a ten kdo ho našel ho pak vyvěsil na internet????????má děravou pamět chlapec *13* -
-
Re: ...
Hostý..a tu stránku někdo ví??? *3* -
-
Re: Re: ...
ja si tky kupuju BRAVO a tky jsem to cetla, ale to uz vim davno, za je tech pres 100 stranek na internetu....bravo ma stary info.....ale kde to je to nwm....a chudak Jackson....teda spis idiot... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
jo což to sem si přečetla taky v bravu,ale á myslela tu stránku s uveřejněnym scénářem...
ale už je známo,že takové štěstí my asi nemáme...:-(
*4*
-
-
-
-
Victoria
stve me ze victorii nebude hrat rachel lefevre.je to velka skoda a je to vuci ni nefer ze kdyz ma konecne sehrat victoria poradnou roli v pribehu tak zmeni herecku..jinak mi prijde ze to bude sakra velkej rozdil oproti knize ale uz se tesim.. *3* -
-
Re: Victoria
Jako já newím..Taky si tam tu novou herečku neumím představit.. -
-
Re: Re: Victoria
ja tu herecku znam...videli jste treba Vesnice??? tam hraje slepou holku...je to dobra herecka....oni ji prej chteli dat do stmivani jako Victorii hned od zacatku, ale ona odmitla, ze je to mala role...a ted ji bere, protoze je pomerne velka...uprimne, mne se ta Victorie ktera byla v predchozich dvouch dilech nelibi, ale nevadi mi, ale to ze ji v tomhle dile zmenili je dost trapny, a myslim ze tahle by se na ni hodila uz od zacatku, ale co nadelame, uz je to natoceny...uvidime, ale ja videla fotky kde tocila jako victorie, ale vubec se te predchozi nepodoba, des ale jinak ji to slusi.... *4*
-
-
-
zdroje
Plosíím...Všichni mluvíte oofficiálních zdrojích..tak prosím aspon jeden příklad.
Protože třeba stránky v češtině,který obvykle najdu mi nepřipadají jako oficial... *1* -
-
Re: zdroje
http://www.twilightthemovie.com/ -
-
Re: Re: zdroje
Kuju...:-)
-
-