-
Závislost
Než tento článek bude hned odsuzovat raději to dočtěte... Nic zlého tam neni... naopak....;-)Nejdřív jsem si myslela co všichni s tím Stmíváním mají???? Musí to být blbost..... Prostě všichni puberťačky mleli něco o Edwardu Cullenovi a já nevěděla proč.... Pak přišla kamarádka a zeptala se mě jestli jsem to četla tak jsem jí odpověděla že ne.... Přece nebudu číst takovou kravinu že jo... A tak mi poradila, ať to nedělám..... S radostí jsem její radu přijala.... Pak jsem viděla film..... A ten mě dostal.... Hned jsem si koupila všechny díly a začetla se..... Hltala jsem to..... nikdo mě od tý knížky nedostal..... Když jsem dočetla poslední díl, tak jsem neměla co dělat tak jsem se zase dala do čtení prvního dílu.... :D:D Začínám na tom být závislá.... Jojo.... Kdybych jen poslochla tu mojí kamarádku, nemusela bych mít v počítačí přes 2000 fotek z twilight.... :D:D Nemusela bych si říkat"Kéž by mě teď hned kousnul nějaký upír.... Chci být upírkouuu!!!! " Ach jo.... :D:D Ale na druhou stranu jsem ráda...... Je to pěkné čekat na filmy a povídat si o twilight s někým kdo je na tom také zavislý jako já.... Tak to by bylo.... :D *3* -
-
Re: Závislost
NO... Já už holkám taky lezu na nervy.... Kamarádka mi dala cd a to má být prý to cd které dostala Bella k narozeninám od Edwarda.... Já si to pouštím pořád a mámě to už leze krkem.... Je tam Clair de lune, a zpívá tam taky Robert... Ve stmívání je to písnička kde oni dva sedí v té restauraci a svěřuje se jí, že umí číst myšlenky..... A jsem taky ráda že nejsem sama.... :d Je to fajn si takhle s někým o tom popovídat, když kamarádky odmítají.... Měli bychom si udělat srazík... :D:D takové twilight odpoledne... :D *3* -
-
Re: Re: Závislost
No já mám stažený oba soundtracky..Mám je v mobilu a furt poslouchám..Jakmile sem na pc tak si to taky pouštim prostě furt..Ve svym okolý nemám nikoho tak závislího jako sem já ..Tady je to super..Nejdřív sem to jen četla a ted tu sem každej den a komentuju všechno..Jako ten sraz by byl super xD
-
-
Jsem na tom úplně stejně a spolužačkám už lezu na nervy jak to čtu pořád dokola *14* -
-
Jo to je strašný..kámoš mi už to knížku začal schovávat..sme magorky fakt...=o) -
-
Re: Re: Re: Závislost
Mě to holky ve škole taky sebraly ž eprej furt jen čtu a nepovídám si xD..A ted si koupily vlastní a čtou taky xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Závislost
jo no..donutila sem je aby se na to koukli a popravdě neznám člověka kterýmu se film ani knížka nelíbila...
*14* ...I love it...=o) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Závislost
Přesně xD..Máma pořád na co to koukáš zase nějaká blbost ..Horor nebo co to je ?xD..VYsvětlila sem jí to a na no to bude určitě pitomost pak si jednou se mnou sedla a koukaly sme spolu:-)) No a už to bylo xD..Stmívání si získalo další fanynku xD -
jo no..máma můj vkus na filmy odsuzuje a kouknou se na twilight pro ní byla fakt oběť,ale hned po první čtvr hodině jí to přešlo a nemohla od toho odtrhnou oči... *14* *1* -
Tjn..Koukala sem na film s mamkou..Ta se na něj podívala s tátou a tomu se to taky líbilo a to už je co říct xD..
-
-
-
-
-
Naprosto s tebou souhlasím ..Taky mi každý říkal že je to blbost ..Jednou z nudy sme se na to podívala a už se to spustilo..Fotky..Knížky..Písnič ky..Všechny 4 díly sem měla dočtený za týden xD..Fakt závislost ,taky mě od toho nemohly odtrhnout..Jakmile sme dočetla všechny díly začala sem znovu:-)) Jakmile sem slyšela o midnight sun tak sem si ho taky musela přečíst xD..Ted si furt říkám a kdybych uměla číst myšlenky..Kdybych měla tak dobrej zrak atd xDD -
-
Už vyšlo půlnoční slunce??? -
-
Re: Re: Re: Závislost
Nn nevyšlo eště pořád se neví jestly ho Stephenie dokončí..Četla sem jen ty zveřejněné kapitoly.. -
-
Re: Re: Re: Re: Závislost
Na jaký stránce docela bych je chtěla číst... -
-
díky..je to taky na téhle stránce..ne celý,ale přece dobrý...
http://twilightinfo.pise .cz/pul-slunce-kniha-on/022010/
celkově je ta stránka suprová... *3* *3* *3* *3* -
1 kapitola je tady > http://www.stmivani.eu/4-o-knihach/ pulnocni-slunce-midnight-sun/
2-11 kapitola je zde > http://www.edwardcullen.kx.cz/midni ght_sun_casti.htm
-
-
-
-
-
-
Eclipse
Ahojik..Celou ságu upe miluju ..KAždej den tady pozoruju tu diskuzy:-)) Řekla sme si že bych taky mohla něco napsat:-)) Mě se ze Zatmění nejvíc líbilo jak Jacob políbil Bellu a ona si zlomila ruku ..To sem se musela smát xDD On je tak sebevědomej a otravnej xD Ale Edwardovu chování se nevyrovná..Asi je to tím že Edward už žije dost dlouho a vychovávaly ho tak skvělý "lidi" jako Carlisle a Esmé..Co myslíte? -
-
Re: Eclipse
juu...to si myslim tk a u toho jak si zlomi ruku, a pritom ho che prastit....to nema chybu....a Carlisle a Esme....to jsou hotovi andilci.... *15* *4* -
-
Re: Re: Eclipse
Jj on jak jí řekl at si příště vezme bejsbolku xDD..Jako hodně sem se nasmála..Ve čtyřce s emi líbí jak se škádlí Jacob s Rose xD..Taky to nemá chybu xDD..Jak mu udělá tu psí misku apod..
-
-
-
Umřuuu...=o)
Ahoj...je už někde ten thriler??
měl být k dyspozici už od neděle ale nemůžu ho najít..
plosím..pomoct..
asi umřu.. *1* -
-
Re: Umřuuu...=o)
twl jakej thriler?? snad trailer ne??..mno mam pro tebe spatnou zpravu,asi fakt umres,pac ten thriler nikde nenajdes -
-
Re: Re: Umřuuu...=o)
Pardon..tak triler...překlep no..neva..
=o)
-
-
-
Rozbřesk
Už jsem četla Rozbřesk a je to skvělí *14* nejlepší díl. -
new fotos
Ahoj...hele videli jste ty novy fotky na Eclipse....tam je ta scena co se mu Bella vzda....skoda ze ji odmitne...ale je jich tu malo tk jsem ted pridala dalsi...pp *14* -
-
Re: new fotos
štve mě že ji odmítne,ale v rozbřesku to dožene myslím skvěle...až ny ty modřiny,ale jinak to zvládnul bravůrně... *15* *15*
-
-
kukněte
ahoojkii podívejte se na tuto stránku je jenom o eclipse jsou tam uplně new fotky eclipse atd.. tak se podívejte sem:http://the-twilight-eclipse.blo g.cz/ -
-
Re: kukněte
Dejte sem na osobnosti někdo ty fotky Eclipse z tohohle blogu, jsou fakt božíí *1*
-
-
Eclipse trailer
Nechce se mi věřit, že by teď mohl být trailer na Eclipse..... Ale jestli jo.............-Určitě všichni znáte ten pocit-.... *15* *15* *15* Už se moc moc moc moc těším..... Jsem hrozně nedočkavá..... -
-
Re: Eclipse trailer
aj jáá už se mooc těším dnes ráno sem ho skoušela hledat ale nemůžu ho najít ale na oficiálních stránkách twilight ságy bylo napsané že měl vyjít na sv. valentýna!!!! ale jáá ho nemůůžu najííít!! *10* *10* *15* *15* *3* *3*
-
-
eclipse
Sice nevim jestli je to oficialni trailer eclipse ale zda se mi ze asi jo ale jestli ne je stejne moc hezkej tady mate stranky:http://www.youtube.com/watc h?v=_Q-t7HE5sAk&feature=popular -
-
Re: eclipse
Ach jo nejde to *9* -
-
Re: Re: eclipse
http://www.youtube.com/watch?v=_Q-t 7HE5sAk&feature=popular -
Re: Re: eclipse
hele..nechci nic rikat, ale uz vtom nazvu je napsany fanmade....tk to snad hned dojde ze neni, a ty videa jsou z minulych dilu...ale souhlasim....tohle je nejlepsi fanmade trailer
-
-
-
eclise trailer
slyšel jset už někdo kdy by měl bejt vypuštěnej trailer????JÁ JSEM SLYŠELA ŽE BUD 16.2 NA Brit Awards a nebo 20..no každopádně už to knečně snad bude *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* už se nemůžu dočkat *14* *14* -
Eclipese
jojo v Rozbřesku už sem na Jacoba názor změnila...nejlepší je jak se Bella dozví že se Jacob otiskl do Renesmee:-Da řiká ji Nessie:-Dto bylo nej....těšim se hrozně na film.. *3* -
-
Re: Eclipese
já taky to je fakt dobrý
-