Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozbřesk

*7* Někde jsem četla, že se rozbřesk měl natáčet hned po dotočení zatmění je to pravda? a nevíte někdo jestli se bude opravdu natáčet?? *7*
    • vrtulka

Re: Rozbřesk

achoj. Rozbřesk by se měl určitě natáčet (jinak si myslím, že by fanoušci Summit ukamenovali *15* ) ale zatím ještě nejsou známy podrobnější informace. Kristen snad v nějakém videu prozradila, že by se mělo začít natáčet v listopadu tohoto roku, ale to je zatím vše. Ještě se vůbec neví, zda Rozbřesk bude jeden film nebo dva, režisér se také neví. Tak uvidíme *3*
      • Re: Re: Rozbřesk

no doufam ze to bude normalne jeden film snad neudelaji stejnou chybu jako tvurci harryho pottera a relikvii smrti..vzdyt by to ani nemohlo byt na dva filmy to by to museli dat sakra do podrobna a breaking dawn na dva filmy nevystaci jeden dvouhodinovej film je akorat...hlavne at to nerozdelujou!!!!knihy jsem cetla takze myslim ze vim o cem mluvim *3*
        • Re: Re: Re: Rozbřesk

Prosím at ho natočí:-)) Celkem je mi jedno jestyl to bude na dva díly :-)) Ale zajímalo by mě jak to natočí, když v knížce je pohled Jacoba i Belly ..No každopádně to bude zajímavý:-))
        • Re: Re: Re: Rozbřesk

já nevím, já se bojím, že kdyby to bylo jen v jednom filmu, že ho hodně osekají. přece jenom, knížka má přes 600 stran *7* ale uvidíme, co si na nás tvůrci vymyslí a s čím se vytasí *3* doufám, že už nám brzy nějaké oficiální zprávy řeknou, pže to čekání je strašný *3*
      • Re: Re: Rozbřesk

děkuju...až tak dlouho? *9* to nevydržím...kdyby to šlo dobře jestli to budou natáčet v listopadu tak to nejdřív půjde do kin podle mě až v červenci bo naž v srpnu *9*
        • vrtulka

Re: Re: Re: Rozbřesk

no kdyby se točily 2 filmy, tak by se samozřejmě točily hned po sobě, ale i tak by to prý trvalo asi 6 měsíců. pak si k tomu přidej dobu, kterou by to dávaly dohromady a obávám se, že premiéra by byla tak ke konci roku 2011 né-li za déle *9*
          • Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

to máš pravdu...já chci hlavně aby ho natočili a s tamtim s nějak vyrovnám...Twl ještě rok čekat na film no vllastně skoro dva..:((
            • Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

podle mě je to taky nejlepší díl a už se na nej moc těšim...nezáleží na věku...naší učitelce je něco koolem 40-ti a taky se jí ti líbí...:D

jo taky to tak beru..je to nejlepší díl a musí se dotočit...
              *3* *1*
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

jj, hlavní je, aby to natočili, jelikož pro mě to je nejlepší díl *3* a s tím za jak dlouho to budou dávat se taky nějak vyrovnám. i když až to budou dávat v kině, bude mi ke 30-ti *9* nepatřím zrovna k těm nejmladším fanynkám, ale co, mě to nevadí *3*
          • lidush

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

Já sem ted nekde cetla...ze je to oficialne rozdeleno na 2 dily...ze pry tam je moc deje... *4*

Takže ho nakonec natočej?? *4*
  • Rozbřesk

Akorát jsem ho přečetla a doufám že ho natočejl´...byla by škoda aby nenatočili ten nejhezčí díl...někde jsem četla že přemýšlej že by ho natočili jako 3D ale spíš ne...Tak jsem se nad tím zamyslela a říkám si že by bylo pěné kdyby byli v 3D všechny díly...Nwm no to je můj názor a škoda že nejsou...
  • Je i natočenej i 3.íl???

Prosím vás je natočený i 3.díl?jo a rada bych věděla kde je ke stažení.Dík piš na meil : peta.poulova@seznam.cz *3*
    • vrtulka

Re: Je i natočenej i 3.íl???

tu otázku zda je natočený 3. díl (teda Eclipse - Zatmění) myslíš vážně? Posledních pár týdnů, možná už měsíců se tu diskutuje jen o tom, jak se všichni těšíme na den 1.7.2010, jelikož tehdy jde tento film do KIN *3* tím vlastně odpovídám i na tu otázku ohledně stažení, toto ještě na internetu nikde nestáhneš *3*
  • lidush

The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Ahoj lidi...urcite jste uz slyseli o knihach a serialu The Vampire diaries...no a ted je jedna anketa the Vampire diaries vs. Twilight...tk nezklamte
    • lidush

Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

juj a ta stranka...http://www.levaprava.cz/d uel.php?id=2035...diky
      • lidush

Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

zase se tam udala mala chybicka....u toho duel neni mezera...takze takhle...http://www.levaprava.cz/du el.php?id=2035
        • your-darling

Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

těch 62,54 procent je pro VB???
          jestli sem to dobře pochopila..a jestli jo tak se to musí hodně rychle změnit...
          • Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Taky sem hlasovala pro Twillight(Samoždřejmě)
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

už je to lepší..VB mají už 54..ale pořád je o moc...HLASUJTE DÁL!!! *9* plosíííím... *14* *14*
            • norie

Ted sem hlasovala pro Twilight!!! a nemůžu uvěřit,že vede Vampire diaries!!!! To se přece s twilight nemůže vůbec rovnat.....Lidi hlasujte prosiim *16* *16* *16*
          • Re: Re: Re: Re: The Vampire diaries vs Twilight-pomozte vyhrat

Vede VB *16* už jsem hlasovala samozřejmě pro Twilight *4*
            • your-darling

No hlasovat pro Twilight je přece povinost ne?? *1*
              nechci být hnusná,ale VB musí prohrát... *10*
  • je to pravda nebo ne???

Ahojky ja sem cetla ze az Renesmee vyroste ma ji hrat Emma Roberts!? Koukala sem i na fotky Renesmee a sem tam se objevila Emma ja Renesmee je to pravda??? *7*
    • lidush

Re: je to pravda nebo ne???

Ahoj....pochop ze jeste neni ani jisty jestli se Breaking down bude natacet....a vy uz verite kecum o tom kdo ji bude hrat, kdyz to ani v knizce neni....myslim jako ze vyroste....a kdyz se podivate na fotky na internetu na malou Renesme, tk jich tam je vic....proste lidi nesilte....a nechte se radsi prekvapit....prinejhorsim cekejte na fakta
  • des bes

ta Bellina paruka je neco desnyho!!!!!
    • Re: des bes

ta fotka s tou parukou je z jiného filmu
      • vrtulka

Re: Re: des bes

to by mě také zajímalo, z jakýho? *15*
        • Re: Re: Re: des bes

Já bych řekla že je to z eclipse :-P Páč v eclipse bude musí taky mít paruku:-)) Vždyt má vlsy černý a krátký :-))
          • Re: Re: Re: Re: des bes

A jak jsi na to přišla? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: des bes

Já s tebou souhlasím, že dlouhé hnědé vlasy jí slušely mnohem víc... ale tak snad jí zase rychle dorostou *3*

To že jí ty dlouhý vlasy slušely víc je pravda..Aspon podle mě..Ale je taky pravda že to sou jen vlas..Dorostou :-))

Všude psali, že se kvůli The Runaways nechala ostříhat. Ona sama v rozhovoru řekla, že se chtěla do té role naprosto vcítit a proto paruku odmítla, takže se nechala ostříhat a obarvit. Spousta fanoušků jí prý říkalo proč to udělala, že jí to dřív moc slušelo a že její dlouhé vlasy byli nádherné a že je zklamala a ona se tomu smála a říkala, že jsou to jen vlasy, že zase dorostou.

hm zajímavý...všude psali, že má kristen ve filmu The Runaways paruku... *7*

Jasný .Jen že tu píšou že je to z jinýho filmu atd..

To je všeobecně známo že jsou ty fotky z Eclipse, a že na nich má opravdu paruku, protože se kvůli The Runaways nechala ostříhat na krátko a obarvit na černo.

Natáčela The Runaways a nechala se tak ostříhat a obarvit sou to její vlasy ty černý..A ve trojce bude mít paruku i u fotek je to většinou psaný že je tam Edward s Bellou v paruce..
      • Re: Re: des bes

Fakt?..A z jakýho ?..:-))
        • Re: Re: Re: des bes

z jakýho už fakt nwm ale wim že jsem to někde četla...
    • Re: des bes

TAky si říkám jako:-(( Docela sem z toho sklamaná:-((
  • Nejlepší části

Nejvíc jsem se nasmála u 4. dílu a to tady :
    Než mohla Esme odpovědět se Emmett zase rozesmál - tentokrát to nebylo potichu.
    "Takže pořád stojí?" zvládl vypustit z pusy mezi řehtáním. " Já myslel že vy dva budete klepat štěrk ještě teď . Co jste vlastně dělali minulou noc? Diskutovali o národním dluhu?" zařval smíchy.

"Klidně řeknu, že možná bychom měli jít rovnou do New Hampshiru a dát věci do pořádku," řekl Emmett, samozřejmě pokračujíc v dřívější konverzaci. "Bella se už registrovala na Dartmouth. Nevypadá, že by dlouho nebyla schopná ovládat školu." Otočil se a podíval se na mě se škádlivým úšklebkem."Jsem si jistý že budeš ve třídě jednička, zřejmě tady není pro tebe nic zajímavého kromě studování v noci."
    Rosalie se zahihňala.
    • Re: Nejlepší části

Tak samo...aCarlise : Najdete A... (nevzpomenu si na jéno toho upía)a ekněte mu jak to dopadlo, nerad bych aby se poslední desetiletí schovával někde pod kameem:D
    • Re: Nejlepší části

Joo to je taky dobrý xDD..Emmet ej prostě borec xD
      • your-darling

Re: Re: Nejlepší části

Emmett je prostě hustej..a ty jeho hlášky...
        "No mi jsme s Rosalií rozbili hodně domů"
        prostě lol...!! *1* *1*
        • Re: Re: Re: Nejlepší části

Dobrý taky bylo jak ho Bella porazila v tý páce a on byl upe naštvanej xD
  • breaking dawn

ahooojtee já sem ted četla že se spekuluje jestli natočí breaking dawn nebo nn
    prý nemají nějakou smlouvu nebo tak něco *16* *8* *8*
    já teda doufám že to natočí protože to je zrovna nej.ddíl
    • Re: breaking dawn

Musí..Musí..Musí ho natočit :-((
  • vrtulka

Trailer

takže lidi, po internetu se valí zpráva, že trailer na Eclipse by se měl objevit při premiéře filmu Remember me, kde hraje Robert a premiéra je 12.3. Je to prý z oficiálního zdroje *7* tak uvidíme za měsíc, co je na tom pravdy *3*
    • your-darling

Re: Trailer

Nemohla sem dospat dnešku...abych už ho viděla...a najednou abraka dabra a až příští měsíc??? *8* *8* *8*
      • Re: Re: Trailer

Přesně pořád dávaj datum já se na to těšim a v ten den najdu článek že to bude až za měsíc !!:-((
        • lidush

Re: Re: Re: Trailer

no skvely...ne jenom ze se tesim na 11 brezen kvuli narozkam ale ted i tohle...!!!ja se zcvoknu... *9*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Trailer

Lidi s naším štěstím to stejně dopadne tak,že dárek k narozkám se opozdí znovu o měsíc...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Trailer

doufám že už né!!!:-((
          • Re: Re: Re: Re: Trailer

No vidíš dostaneš to k narozkám xDD I když dárek předem by nevadil ani tobě určitě xDD
    • Re: Trailer

Uááá já už se zblázním už ho chci !!xDD
  • bella.c

Že to není pravda?!

Ahojky,řeknětemi pls někdo,že to není pravda-z jednoho zdroje (nebudu uvádět) jsem se dozvěděla,že Rozbřesk nenatočí Niki Reed,Robert Pattison ani Kristen Steward... :( Že to není pravda!?????
    • Re: Že to není pravda?!

Taky si myslím že je to blbost:-)) Viděla sem fotky reneesme a ona je fakt úžasná..Tak roztomilý dítě sem neviděla!
      • your-darling

Re: Re: Že to není pravda?!

Hele nevim co je na tom pravdy a upřímně doufám že to pravda není...ale jak může někdo dát na net fotky renesme (vím že tam jsou),ale stejně...když ještě ani nezačali natáčet??? *7*
        • Re: Re: Re: Že to není pravda?!

Nenatáčí ,ale už mají jasno..Konkurz na Reneesmé už byl:-)) Už to mají všechno i naplánované..Prý..Vždyt bude růst strašně rychle:-))
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Že to není pravda?!

aha tak to jo...to je aspon dobrá zpráva,že to natočí...=o) *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Že to není pravda?!

To musí přeci natočit..Myslím ž ena tom 4tým díle vydělaj nejvíc..A snad je to jasný i jim...Ten je prostě nejlepší!
    • verikkkk

Re: Že to není pravda?!

není:) Už se mluví i o jejich dceři,neboj:))
    • lidush

Re: Že to není pravda?!

hmm....mas pravdu...oni ho natacet nebudou....oni tam totiz hraji....a ja jsem o tomhle nikde necetla...ale myslim, ze kdyby seslo z toho aby tam hrali oni....tk by ten film netocili vubec...lidi by byli nastvani....byl by to propadak....dyt to videj uz s tou Victorii...snad ne *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit