-
Eclipese
Mno jako přečetla sem si knihu a už se nemůžu dočkat filmu...ale musim wám něco říct od 3 dílu opravdu nenávidím Jacoba...on se jim furt vtírá do vztahu..už na konci druhýho dílu (teda sspon v knížce)mi lezl na nervy...mno jinak doufám že teda then trailer bude kolem toho 19... *4* *4* jinak tahle saga je nejlepšííí *14* *14* -
-
Re: Eclipese
ahoj kdy se teda bela promeni a budou spolu kdyz ji ve new moon pozadal o ruku *4* -
-
Re: Re: Eclipese
Ahojik no všechno se bude dít ve čtvrtým díle svatba i proměna..Ale lepší by bylo kdyby sis přečetla knížku nebo si popčkala na film ..:-))
-
-
Re: Eclipese
musím říct, že Jacoba v knize také nemám vůbec ráda, pořád jsem na něj jen nadávala a nadávala *4* ale ve filmu v New moon mi ho bylo teda pěkně líto a tak jsem zvědavá jak na mě působit ve třetím filmu, uvidíme *3* -
-
Re: Re: Eclipese
A četly jste čtvrtý díl? Tam myslim chtě nechtě změní na Jacoba názor každý... *3* -
-
Re: Re: Re: Eclipese
tak v Rozbřesku jsem samozřejmě názor změnila, pže jak píše v příspěvku misha18, přestane se vtírat Belle a už je nechá na pokoji *3* ale v New moon a Eclipse jsem myslela, že se z něj zbohním *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Eclipese
edward je nej ale jacob je rozumejsi *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Eclipese
mireckaxxx...
No tak bez něj by ta knížka bejt fakt nemohla..
s tou pusou..stejně to bylo citový vydírání... *7* *7* -
sice nemám Jacoba ráda ale bez něj by to v tý knížce a i ve filmu nebylo prostě ono....Když jsem četla zatmění tak jsem tu knížku nejvíc drtila když se tam s bellou líbali....To jsem myslela že ta knížka nezůstanu už v celku.... *1* -
No právě že aspon podle knížek neni...
možná v Rozbřesku je to lepší,ale já ho nemám ráda od Eclipse a tak to asi i zůstane...
-
-
-
Re: Re: Re: Eclipese
upa souhlasim *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Eclipese
to jo protože už se nevtírá k belle *3* -
-
No já si myslím ,že je to hodně vzájemné myslím to vtírání...Bella s tím začala a on se do ní zamiloval...Nechaly by jste někoho koho milujete odejít jen tak bez boje???Já ne!!A navíc Bella se ho taky nemohla vzdát...Já mám Jacoba radši než kohokoliv z knížky...Už protože si umí jít za svím cílem a plní sliby!!! *3*
-
-
-
-
-
-
Trailer
Ahojky právě jsem se dočetla že oficiální trailer by měl vyjít bud kolem Valentyna nebo po 19 únoru tak doufám že je to pravda co myslíte? *14* -
-
Re: Trailer
kéž by *3*
-
-
Fotky
Ahojky přidala jsem dvě new fotečky belly a edwarda.....co na ně říkate?? Doufám že se vám líbí *14* -
-
Re: Fotky
jsou naprosto, naprosto úžasný *14* já už chci Eclipse a chci a chci a chci *15*
-
-
Midnight sun
Já jsem přečetla i prvních ale doufám že ne posledních 12 kapitol 5 knihy Twilight ságy s názvem Midnight sun ( Půlnoční slunce).Je to super a já děsně moc doufám že Stephanie tu knížku brzy dokončí... *14* -
-
Re: Midnight sun
Myslíte,že bude 5. díl stmívání??? Někdo řiká,že rozbřesk je poslední díl,ale nezdá se mi že by byl zrovna úplně zakončenej. -
-
Re: Re: Midnight sun
Další díl by neměl být a půlnoční slunce je pouze převyprávění Stmívání, ovšem z Edwardova úhlu pohledu...
-
-
-
ja
já miluju roberta pettinsona , nesnášim jacoba , miluju edwarda , mám ráda taylora lautnera. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: ja
a trochu ti hrabe co... *9*
-
-
cullenovi
ahoj
koho z cullenů ,máte nejradši (hned po edwardovi)Emmetta,jaspera ,alici,rossali,carlislea nebo esme?
já mám nejradši edwarda ! ale hned po něm mám ráda (mám ráda všechny a moc moc) asi alici . ale ostatní taky miluju *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: cullenovi
já asi njvíc Rosalii hlavně po 3.a 4.dile
a pak je to asi takhle Alici,Emmeta,Jespra,Carlai,Esme -
-
Re: Re: cullenovi
ještě sem zapoměla mezi Alicí a Emmetem je ještě Renesmé *15*
-
-
no po Edwardovi to mám asi takhle: Alice, Emmett, Jasper, Carlisle, Esme a Rosalii *3* -
Mám ráda alici a emeta *3* *14*
-
-
eclipse
*3* premiera vim urcite je 30.6 2010 asi v praze je to prej pekne napinave a bolestive hlavne pro jackoba!!!!!!je odsunut a vi ze bela miluje jenom a jenom edwarda *14* *14* !!!na jednu stranu hezkej filmik ale na druhou bolestiveja smutnej,je tam hodne adrenalinu !!!!!!!! *16* *16* ....ve čtvrtém díle rozbřesku si bela konečně bere edworda konečně se jim splni jejich sen ,,hlanve bele stane se upirkou a to chce ze vsecho nejvic ale vzdicky se stane nejaka chyba....bele s edwardem odjedou na svatebni cestu tak se s polu budou milovat ,,ale netusi ze by bela mohla otehotnet,,po par dnech bela zjisti ze se ji opozdili mesicky a tak si uvedomi ze je asi tehotna,,adward zjisti ze se z belou neco deje a ona mu rekne:::ze se ji opozdila menstruace a oba pochopi ze je tehotna....a pak to pokracuje dale stahla jsem si knizku z internet skuste to taky...JESTLI MATE DOTAZ/Y TAK MI PISTE NA EMAIL BUDU RADA .. *3* *3* *3* *13* -
-
Re: eclipse
kde si prosimte stahla tu knizku a da se to nekdo precist nebo skouknout ahoj dekuji -
A ty se divíš když jackob usliší jak Edward Belle řiká že jeho nejlepší noc byla když konečně souhlasila že si ho vezme -
a ty už jsi viděla zatmění film?? *7* vždyt ještě nikde neni a v kině by měl být až 1.7.2010...
-
-
trailer
Ahojky nevíte někdo jestli je už oficiální trailer k zatmění nebo nevíte kdy bude zveřejněn?? -
-
Re: trailer
Trailer má už Summit Entertainment a newí se kdy ho zveřejní.. :)
-
-
Trailer a premiera.
JO určitě to bude sqwěli filmík.. už i novy měsíc byl super..! Chtěla jsem říct že bella zůstane s Edwardem a nakonec v posledním díle budou mít spolu miminko.. holku.. která rychle vyroste bo je zvlastní a do ní se pak zabiluje jacob.. Ale zdá se mi že v novém měsíci je Jacob v jedné scéně trapný jak ona spadne sté motorky a on si hned sunda to triko to mi přide trapné..mno ale neuražím nebojte.. Edwar d je super upe nej.. ale tež má svoje.. ale proč tu jsem chtěla jsem se zeptat jestlinevíte kdy bude trailer a premiera toho filmíku.. -
-
Re: Trailer a premiera.
Ptate se tady na to denne...premiera 1.7.2010...a trailer jeste nevime...ale ja osobne si myslim ...ze do konce unora ho tady mame...snad *4* *4*
-
-
:(
To me tak stve ze Eclipse bude v kinech za tak dlouho *9*