-
trailer
Ahoj chci se zeptat jestli někdo nevíte kdy bude zveřejněn oficiální trailer na Eclipse.Předem díky za odpověď. -
-
Re: trailer
ja bych rekla,ze to bude na valentyna.jako darek:)
-
-
Ahoj
Ahoj, vím že je to nehoráznost, ale bohužel se mi do rukou nedostal ještě ani druhý díl knihy (kamarádka, která ho má půjčený od jiný kamarádky děsně pomalu čte:)), ale druhý film jsem viděla, tak jsem se jen tak ze zvědavosti chtěla zeptat, co se přibližně bude dít dál, ale samozřejmě nechci vědět úplně všechno!!! Dík moc! -
-
Re: Ahoj
zkracene je film o tom ze po Belle jde pořád Victoria,ale Cullenovi si myslí, že je to někdo jiný. A Victoria si udělá armádu novorozených upírů aby zaměstnali Cullenovi az pujde zabít Bellu. A taky Bella utíká za Jacobem, Edward jí ze zčátku brání, ale pak jí to dovolí...no a ke konci tam budou trochu Volturiovi....ale jinak nic mno...ale krasnej dil...ale nechtela jsi vedet vsechno...pp -
-
Re: Re: Ahoj
Já bych to ráda věděla všechno :))) -
Re: Re: Ahoj
Jj, díky moc!!! Myslim, že takhle to stačí!!!!:D
-
-
-
5. díl
Ahoj... chtěla byych se zeptat jestli se opravdu píše 5. díl a nebo je to jenom kec. A pokud se to opravdu píše, tak kdy vyjde? A je to opravdu z pohledu Edwarda?! *14* *14* *14*
PS: Doufám, že je to pravda, protože bez pokračování nepřežiju *14* *4* -
-
Re: 5. díl
Ahoj joo je to tak ale to už bylo na internetu hodně dávno to z pohledu EDWARDA.. ALE SPISOVATELKA NAPSALA DALŠÍ KNIHU ALE UŽ NENÍ nějak spojená s těmi 4 knihami... jmenuje se hostitel.. -
-
Re: Re: 5. díl
Hostitele jsem četla, je to taky zajímavá knížka..s Twilight nemá nic společného, ale opět je tak krásný příběh, láska a tak.. doporučuji *3* a taky trochu změna po opakovaném čtení twilight ságy, nemyslíte? *4* -
JO, vím *4* *4* *4* Dívala jsem na její životopis ...
-
-
Jo a 1 kapitolu máš tady:http://www.stmivani.eu/4-o-kni hach/pulnocni-slunce-midnight-sun/ Na tamty stránce je to 2-11 kapitola užij si to *3* -
-
NEšla mi spustit ani jedna adresa..Asi to už někdo vymazal:o( -
-
Re: Re: Re: 5. díl
Musíš z tama oddělat ty mezery! *1*
-
-
No, ale nebudu si to číst.. počkám si až na knížku(teda pokud vyjde.. doufám) -
-
Re: Re: Re: 5. díl
Tak to se asi nedočkáš autorka prohlásila ýe to asi nedokončí *9* -
-
Re: Re: Re: Re: 5. díl
Půlnoční slunce 100% nebude, protože si to někdo přečetl na internetu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 5. díl
No z pohledu Jackoba sem četla Rozbřesk(II.kniha) ale nic moc...
jestli to nedopíše..asi si pudu hodit mašli... *5* *4* -
Ahoj, já zas na netu četla, že půlnoční slunce je už dopsaný a Stephanie ted píše Nový měsíc z pohledu Jacoba... Kéž by to byla pravda.. -
Ale na internetu nejsou dané všechny kapitoly(, protože nejsou).. takže by to mohla dopsat. A navíc to ještě nikde nepotvrdila, že to nedopíše, ne?!
-
-
Re: Re: Re: Re: 5. díl
Doprkvančič ... nemáš její adresu, že bych jí poslala dopis?! *15* *15* *15*
-
-
-
Jo, díky... *3*
-
-
Ahoj 5 díl se opravdu psal ale nekdo 11 kapitol zveřejnil neopravneně na internetu tak autorka psat přestala a sama neví jestli to dopíše. Já si ten kousek přečetla a je to fakt dobrý tady máš adresu http://www.edwardcullen.kx.cz/midni ght_sun_casti.htm *3*
-
-
kravina
nechápu jak se tady ve fotogalerii může objevit fotka belly a edwarda jak se berou když svatba by měla být až v rozbřesku..... *7* -
-
Re: kravina
Mno víš ta fotka je fotomontáž fotky která je na konci stmívání na plese.....je tam jen přidělen závoj...toho si všimneš... *3* -
-
Re: Re: kravina
jj všimla jsem si....
-
-
-
webovka
fanoušci mrkněte se na tuhle adresu jestli jste jí ještě neviděli: http://www.newmoonthemovie.com/worl doftwilight/#/Home/HomeTwiBottomLef t/HomeBottomRight *3* -
Mám otázku
Ahoj lidi, prosim vás.. Odpovězte mi na otázku.. Je už druhý díl nebo ne?.. Jsem uplně s těch filmu zmatena.. :( Tak prosim odpovězte, jo a jeste to zatměni je jaky díl?.. *9* -
-
Re: Mám otázku
Jojo... tak diik mooc... Konecne v tom mam jasno... *4* -
jo je druhý díl ten se jmenuje Nový Měsíc a třetí se jmenuje Zatmění *3* -
achojky. 2. díl je New moon a ten měl premiéru v kině 26.11.2009, 3. díl je Zatmění a ten bude mít premiéru 1.7.2010 *3* -
-
Re: Re: Mám otázku
ja bych rekla ze se to jeste zmeni...nekde jsem cetla trba ze to bude 17.7.2010 *9* -
-
Re: Re: Re: Mám otázku
http://www.spi-film.cz/film.php?fil m_id=523
-
-
Re: Re: Mám otázku
někde jsem četla že má bejt až v polovině července -
-
Re: Re: Re: Mám otázku
společností SPI International, která tady v Česku produkuje Twilight bylo oficiálně potvrzeno, že premiéra u nás bude 1.7.2010 *3*
-
-
-
-
premiera
ahoj...nevite nekdo kdy ma byt premiera zatmeni??? *3* -
-
Re: premiera
ahojky, premiéra v Česku je stanovena na 1.7.2010 *3*
-
-
Trailer
Takže, režisér Eclipse předal hotový Trailer Summitu Entertainment, a záleží jen na nich kdy ho zveřejní. Já se nemůžu dočkat ♥ Eclipse ♥ -
-
Re: Trailer
Promi ale on není žádný režisér ale režisérka takže sis nadběhla :D *1* -
-
Re: Re: Trailer
promiň, ale Eclipse natáčel David Slade, což je asi režisér *7* -
-
Re: Re: Re: Trailer
Hm..... co víš třeba se za něj jen vydává *13* ..... *1* *15*
-
-
-
-
konec??
Ahoj nejlepší byl 1 a 2 díla le myslím si že uš ty ostatní nebudou nic moc,,teda to si myslím já ale další asi nebou hezké -
-
Re: konec??
jj ten čtvrtý bude nejlepší a budou tam fakt hustý scény *14* *1* *14* -
-
Re: Re: konec??
Jo *14* *14* *14*
-
-
Re: konec??
nwm jaký budou filmiale rozbřesk knižka je uplně nej nej ze všech 4 dilu
-
-
Trailer
Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli už existuje nějaký trailer na Zatmění??? *1* prosím odepište mi dík *4* -
-
Re: Trailer
Čusek,
kdepak, na Eclipse ještě oficiální není. Leda nějaký ten fanmade *9*
-