-
rosilina minulost
Ahoj lidi, pridala jsem tam 4 fotky z nataceni rosaliny minulosti...slusi ji to... *14* *1* *1* -
Hloupost
No,já si myslím že tady není co řešit.To jestli je lepší Edward nebo Jacob je úplná hloupost.Podívejte se na to z pohledu Belly.Myslíte si že v knize jde o to kdo je lepší? Ne. Každý je jiný a Bella se rozhoduje podle toho co cítí,ne podle exteriéru. A také si myslím že milovat oba musí být divné a těžké. Jacob je spíš nejlepší přítel,i když chce být něco víc. Bella to tak cítila,ale v New moon se toto pouto zvětší,znásobí. Edward je láska na věky,kdeždo Jacob přítel na celý život. A navíc Bellu a Jacoba poutá k sobě ještě Renesmé(i když zatím o tom neví). Takže nač vést dohady typu Edward vs. Jacob? -
-
Re: Hloupost
Tady nejde o to co cítí Bella, ale o to kdo se líbí fanouškům Twilight ságy. Chápeš? Bella s tímto nemá vůbec nic společného. Vím, že většina to posuzuje tak, že myslí Rob vs. Tay(zevnějšek) a ne Edi vs. Jake, ale to už je jejich věc.
A to jak odpoví Bella na poslední otázku z Nového měsíce filmu je uplně jasné. A je jasné i to pro koho se rozhodne. O čem by to pak bylo?...A Stephenie by mohla konečně dopsat Půlnoční slunce nemyslíte? Teda mě se Edwardův pohled líbí víc než Bellin.
-
-
Eclipse
Ono to s rozhodováním mezi Edwardema Jacobem nebude jednoduché ale potom si vybere lásku na celý život.Já vím jak skončí trojka a čtyřka a opravdu jsem zvědavá jak to natočí. -
-
Re: Eclipse
Řekla bych že "život" není to pravé slovo... *1* Jiank já bych volila Edwarda má daleko lepší chrakter než Jacob, není sobec a Jacob se někdy chová jak malý dítě, v některejch pasážích knížky bych ho nejradši vyškrtla...a po vzhledový stránce Edward má prostě svoje kouzlo, ten jeho úsměv je takovej zvláštní a krásnej, kdežto Jabob má prostě jenom namakanou postavu...Edward je krásnej i bez toho.. *14* -
-
Re: Re: Eclipse
jj já souhlasím ataky bych hlasovala pro team Edward vždyt mám placku tohohle týmu *3* *1* *14* *14* -
i já souhlasim on má upa takovej nádherný usměvy nebo ten jeho upa kawai umučenej výraz nebo když... je prostě nej *1* -
-
Re: Re: Re: Eclipse
A četla si tu knížku? Tam je Edward nádhernej a Patinson mu nesahá ani po kotníky. Měli vybrat jinýho herce!! A ty si kráva pač jak by asi tak mohl bejt Čtvrtej díl, kdyby se Bella nerozhodla pro edwarda. Já četla všechny a film je úplně jinej a horší. -
-
Re: Re: Re: Re: Eclipse
a ty jsi snad první člověk, s kterým naprosto souhlasím :) Edward je v knize úplně jiný, krásný, než Robert..ale co už .. taky mi příjdou trapné ty dohady, který je lepší.. v knize je lepší Edward, celkově..jako Bellin muž *3* *4* -
aby ses neposrala ty čůzo xxx *13* *8* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Eclipse
a jejej, tady je ukázka toho, že jsi ještě malá puberťačka, co soudí podle zevnějšku atd atd má cenu se rozepisovat? *3*
-
-
-
-
naprosto s tebou souhlasím *3* přesně tohle si myslím i já. Edward se prostě chová jak dospělý, kdežto Jacob jak malý dítě. -
-
Re: Re: Re: Eclipse
souhlasím Edward je stokrát lepší *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
-
souhlas edward 100000000000 lepší *14* *14* *14* *14* MILLUJU HO -
To já sváma teda nesouhlasím. Příjde mi spíš že Edward se chová jak idiot a Jacob je takovej v pohodě, ale každej má svůj názor no *4* -
-
souhlasím na 100 procent....je užasnej *14*
-
-
Podpis. *1*
Protože Edwardovi, takovému, jakého ho popsala paní S.Meyer se hnedtak někdo nevyrovná! *3* -
-
Ano ano děvčata, Edward je prostě krasavej a má dokonalej charakter...nejvíc si mě získal v Zatmění když se ho Jcob zeptal jestli by ji opustil a on že by nikdy nedovolil aby byla nešťastná a kdykoliv bude chtít může odejít, ale zároveň o ní nepřestal bojovat...To bylo krásný.. *14*
-
-
-
-
naprosto souhlasim i když se mi líbí víc taylor než rob ale v knížce bych taky volila edwarda *3* *15* *5*
-
-
-
:O
Jak se Bella nerozhodne pro Edwarda... Tak se asi zastřelím *16* -
-
Re: :O
Neboj Bella sice Jacoba miluje, ale moc dobře ví bez koho by nedokázala žít, dopadne to dobře.. *3* -
Re: :O
tak to nedělej, dopadne to dobře *3*
-
-
David S
Na twitteru slibuje žě se jakoby jeho Novoroční dárek(který se týký Eclipse.. a já myslím že to bude buď Teaser Trailer, promo fotky a nebo rovnou Trailer) oběví co nejdřív.. melo to být na Nový rok ale proklouzlo mu to rukama. -
3D
Ahojte prý bude Zatmění 3D!!! Tak to bude málo mazec! -
?!
Nevite nekdo prosim proc porad meni rezisery k TS? Proc vubec na new moon vymenili Cathrine? me se to libilo jak to bylo vytvoreny :) -
-
Re: ?!
Je to kvuli tomu že chtějí ab na každý díl byl jiný rezisér(zkouška výkonosti)
-
-
riley
ju...a jak se vám líbí fotka rileyho??? mne celkem jo *4* -
popis traileru
Na jedné německé stránce se objevil "drb" týkající se očekávaného traileru k Eclipse. Podle všeho se popis traileru dostal na internet. Níže najdete jeho popis...je celkem zajímavej
"V první scéně uvidíme Edwarda a Bellu. Edward žádá Bellu o ruku. Poté se objeví logo Summit Entertainment. Následuje scéna, kdy slyšíme varování v rádiu o masových vraždách v Seatlu a v tom spatříme tvář Rileyho. Pak Bella s Charliem, který říká: "nechci abys jela do Seatlu!Je to nebezpečné!" Následuje scéna v pokoji Belly, kde říká Edwardovi, jak se bojí Viktorie. Následuje pohled na hory a les z něhož vychází novorozený... Bella křičí "Edward!" a následuje logo Eclipse."
Ale já bych řekla....že je to mc krátký... *14* -
-
Re: popis traileru
To už jsem někde četla a určitě ne německy -
-
Re: Re: popis traileru
no tak jsi to cetla na jine strance,kde to bylo nekde prelozeny z nemciny...to je snad jedno nn?? *15*
-
-
-
Trailer
lidi nikde nemůžu najít žádnej pravej Trailer z youtube na Eclipse nevíte o nějakym?? *7* -
-
Re: Trailer
musím tě zklamat, ale pravý trailer na Eclipse ještě není *9* ještě nebyl vypuštěn na světlo, takže jediný co zatím najdeš (a co jsi zřejmě našla) jsou "fanmade" od lidí. na trailer Eclipsu si budeme muset ještě počkat *3*
-