Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marci132

Stmívání

Ahoj já se chci zeptat jestly mi někdo podrobně napíše 3,a 4 díl já mam 1 a 2 nahranou na PC a na knížky nemam peníze tak prosím piště na Marci132@seznam.cz
    a nebo jestly si dá někdo takovou práci a okopčí mi třeba 30.stránek z knížky a pak za týden další ale to asi nepude ale jinak díky. *7* *7* *7* *15* *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
    • Re: Stmívání

najeď si na www.ulozto.cz, tam si to v texťáku ztáhni a v klidu přečti

ahoj jestli chceš můžu ti poslat knížky 1,2,3 na e-mail..mám je ve wordu celý *4*
      • Re: Re: Stmívání

Ahojky kdyby si byla tak hodná a poslala mi na email ty knižky na wordu???byla bych ti moc vděčná !!! *14* *1* *15*

4. díl ti můžu poslat celý na email..ale 3. nemám
      napiš na kvalka18@seznam.cz

ahoj stací když počkách do ledna pak to tam vsechno ude k přečtení - www.twilightinfo.pise.cz
    • zewla

Re: Stmívání

Na strábce zrada.pise.cz je 3 a 4 k přečtení najdeš to pod rubrikou Zatmění a Rozbřesk je napsaný kniha online a tam si to můžeš přečíst já to tak taky četla *1* *4* *15*
    • vrtulka

Re: Stmívání

hele na internetu je určitě někde online k přečtení 3 a 4 díl, tak si to najdi a přečti *3*
  • luida

Sága Stmívání

Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
    Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!!
    • lg-cinka

Re: Sága Stmívání

No já taky říkala cco je to za hovadinu ale když jsem to viděla tak prostě aaaach..prostě NEJLEPSI film nasvete !!!
    • Re: Sága Stmívání

mas pravdu kdyby si tu knizku precetla mluvila by jinak krava jedna jak muze rict takovou blbost co ani neni pravda
      • Re: Re: Sága Stmívání

to viš takovou slepici by asi cteni knizek moc nebavilo...

Vykašlete se na to. Je mladá, má moc a tak je prostě blbá, ale zároveň si uvědomte, že proto, že se jí to nelíbí to hned není kráva (i když já stmívání samozřejmě miluju).

Mi povidej takovihle diliny co si zvysujou sebevedomi!taky by se upiru bat mela!by sme se meli se brat odcestovat za ni a predvest ji poradny upiri co rikate? *1* ja by ch ji vyskrabala oci slepisi jedny!!!! *8*

NO to teda jo...je to klááásnej filmík a hlavně ten jacob (taylor).....
      • hanisek25

Re: Re: Sága Stmívání

jo to je kwasneejj priimooooo áááááááááááááááá *8* *8* *8* *1*
    • vrtulka

ale hlavně, já nevím, asi mi to jenom příde, ale má stejnou pusu jako Hanychová. obě jí špulí jako "kačeři". je to prostě tragédka a blbka v jednom
    • n-abby-sciu

Už tak je mi z ní šoufl a teď tohle? Skončila holčička, skončila!! *1* *1* Hlavně, že ta Hannah... je perfektní. *9* Jen co o tom, nebo o ní slyším, zvedá se mi kufr. (Z mého pohledu ještě poněkud přiměřená reakce, já ji totiž opravdu nesnáším...) *4*

Já bych se na ni vykašlala...Ona je prostě princezna co si myslí,že jenom ONA je nejlepší a všechno okolo je OUT *16* ...

ježiši no a co každému se to nemusíí lííbit jen proto že se to líbí vám *13* *13*
        mě se to jako líbí *3*
        • Re: Re: Re: Sága Stmívání

Jo s tebou souhlasi, já mám taky Twilight ságu ráda, ale znám spoustu lidí, který jí nesnášej. A taky znám hodně lidí, který Miley ani neznj a nesnášej jí! Mě se líbí jak Hannah Montana tak Twilight *3*

jo taky myslím, myslí si, že je naprosto perfektní a nikdo jiný není!!!! Je to taková ta namyšlená bárbína, i když to ani ne, protože bárbíny jsou hezký!!!!! No je to namyšlená kravka s nosánkem hodně vysoko, je dobrá jen pro děti, ať se nesere někam výš, protože stejně pošupačí dolů!!!! A díky tomuhle to půjde jenom rychleji!!!
    • vrtulka

je to dylina. ať mi prominou ti, kteří jí mají rádi, ale já jí nesnáším *16*

Já ji přímo nenávidím!!!!!!! Myslela jsem, že už to víc nejde, ale po tomhle jejím výroku už vím, že jde!!!!!!! Teď ji nenávidím úúúúúúúúúúúúúúúplně nejvíc!!!!
    • pawlinkalice

Krava jedna*16* *16* *16* jenom zavídí jaky ma stmívání úspěch!!!!!!!!!!!! Njn hanah montana upada do zapomneni *5* *5*
    • ona003

já jí nikdy neměla ráda...
  • Twilight saga

Ahojte všichni *4* ...To jako fakt bude Zatmění v kinech už v červnu??Já zas myslela,že budu muset čekat nejméně rok.Tak to je úplně super.Knihu Zatmění dočítám a zatím čekám až dostanu poslední díl,podle toho co tu píšete se na to fakt těším *14* ...
    • vrtulka

Re: Twilight saga

máš na co, mě se čtvrtý díl, Rozbřesk, líbil moc *3* a ano, Zatmění by mělo do kin přijít 30.6.2010, což je fakt super, pže čekat na to celý rok bych taky opravdu nevydržela *4*
      • tinna06

Re: Re: Twilight saga

No dneska jsem četla že česká premiéra je 1.července... *4*
  • vrtulka

Zatmění

TAk jsem někde četla, že v Americe by měli dávat Zatmění v kině IMAx *3* to by mě zajímalo, jestli i u nás by to dávali v IMAxu, pže to by bylo fakt zajímavý a ujít bych si to rozhodně nenechala *3*
  • sydney24

:-) * * I love Twiligth!!!!!!

Stmívání je néééééééééééééééj *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Twilight je super!!

ty voe miluju tenhle film...viděli jste už new moon?? já četla čtyřku...tam se vemou a bella čeká díte s Edwardem..jenže to dítě je upír...kdo chce vědět víc at se ozve klidně řeknu celou knížku *14* *14* *1*
    • Re: Twilight je super!!

No rekla bych ze sis to spatne precetla Renesme neni upir ona je napul clovek a napul upir, takze se dozije 18ti let a pak uz nebude stárnout, bude porad stejná . . . *3*
    • ducker

Re: Twilight je super!!

já to taky četla všechny 4díly a Rozbřesk jsem už četla třikrát je to bombaaaa
  • ahs3

:-)

kéž by už byl eclipse v kinech *1*
    • Re: :-)

eclipse je bohužel až v červnu, ale víc se těšim na čtyřku Breaking Down, to bude teprv zajímavý:D
      • Re: Re: :-)

jojo taky se hrozne moooc tesim, tam se toho stane nejvic. . .
    • maj_ki

Re: :-)

taky bych už to brala doufám že bude co nejdřííív.. :)) *14*
    • chriisinka

Re: :-)

hmmm, bohzel az v cervnu:(:(
  • luida

pomoc

Ahojte, jak mám dát na vytvoření osobnosti, že jde o filmovou postavu??? Zkouším Renesmee.
    • Re: pomoc

Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jak se jmenuje písnička v druhym dílu jak tam Jacob honí Victorii? A ještě stane se teda Bella upírkou nebo ne?
      • vrtulka

Re: Re: pomoc

měla by to být Thom Yorke - Hearing Damage *7* zkus si to pustit na youtube jestli je to ona a jestli jsem se strefila *3*
        • Re: Re: Re: pomoc

Ahojky - koukám, že máš velký přehled. Taky jsem nadšenec Twilight ságy. Když jste u té hudby, nevíš jak se jmenuje ta písnička z New Moon, kdy Edward odejde a Bella pak sedí doma ve svém pokoji a kouká z okna? Je taková jemná a zpívá jí ženský hlas.

Jinak nejlepší je, jak jí Edward hraje v 1. díle na klavír - tu už jsem našla.

http://www.youtube.com/w atch?v=w6KYjytwr1w

Moc díky *3*
          • Re: Re: Re: Re: pomoc

Ahoj, ta písnička se jmenuje Possibility od Likke Li, fakt nádherná písnička:D
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: pomoc

Achojky. To by měla být Lykke Li - Possibility *3* no, přehled mám díky internetu. některý písničky si pamatuju u čeho byli ale některý ještě ne *3*

vrtulka: Tak já mam další dotaz jestli to teda nevadí? Jestli si pamatuješ jedničku stmívání tak jak tam Edward skoro na konci vysává Belle ten jed tak u toho hraje taková hezká písníčka nevíš která? A pak ještě ta uplně na konci jedničky jak tam spolu tančí toho ploužáka? A taky ve dvojce ta písnička když u Cullenových slaví ty narozky tak když schází po schodech tak tam hraje....já vím jsem otravná, ale předem děkuju jestli nějakou znáš.. *4*
          • vrtulka

nejsi otravná *3* tak ta první co se ptáš, jak v jedničce Edward vysává Belle ten jed je přímo od Roba: Let me sign, ta na konci jak spolu tančí by měla být Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth, bohužel u tý z New moon z oslavy narozenin to nevím. to ještě nemám tolik okoukaný a oposlouchaný takže nevím *9* tamty si zkus opět na youtube pustit, jestli to jsou ony *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pomoc

Ahoj, ta písnička z New moonu je Sea Wolf - the violet hour *3*
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: pomoc

to jo je hezká a hlavně by mě vůbec nenapadlo, že je to přímo od Roba. nepoznala bych ho *3*

Díky moc si zlatá, ta první ta je prostě dokonalá, když si představim při čem tam hraje běhá mi mráz po zádech.. *14*

Jj je to ona, díky moc, jinak stmívání jak jednička tak dvojka mě neuvěřitelně chytli, nejdřív jsem četla první dvě knížky pak viděla oba díly a ted se vrhnu na další dvě knížky, New Moon už jsem viděla asi 6x a pořád mě to nepřestalo bavit, pořád u toho pláču, je mi líto Jacoba atd.. Paní spisovatelce skládám velký hold.. *4*
          • vrtulka

nemáš za co *3* holka já jsem včera u toho řvala jak malá. máš pravdu, Jacoba je mi tady ve filmu taky líto. v knížce ani tak tolik ne, ale ve filmu moc. jinak si určitě přečti zbývající dvě knížky. obě jsou moc krásné a pro mě je nejkrásnější poslední - Rozbřesk *14*

mě se taky moc líbí Rozbřesk:D

Já taky řvala jak želva, a mamča sem přišla a prej co jeee co se stalo? *1* V knížce mi ho vůbec nebylo líto, to jsem byla ráda že se k ní Edward vrátil, ale tady jak jí prosil aby zůstala doma a nejezdila za E. a pak jenom jak se otočil, nebo jak se na konci přeměnil a měl uplně slzu v tom očíčku, to jsem musela taky brečet... *9* On se o ní staral když jí Edward opustil a ona na něj pak byla tak hnusná, ale na druhou stranu jsem byla ráda že se k sobě vrátili, to by nebylo Twilight kdyby nebyli spolu..
      • luida

Re: Re: pomoc

jj, stane, bude rodit a zároveň se stávat upírkou. Dost drsný.
  • zuza-nyje

Těšííííííííííím sééé

Děsně se těšííím, new moon mě sie pořád děsně baví a to už na něj koukám po čtvrtý (a myslím že to skouknu ještě nejmín 50x) ale stejně se na eclipse děsně těšíím !! Hlavně na Sethečka Clearwatera a scénu jak jsou Bella, Edward a Jacob v tom stanu !!!! *1*
    • ducker

Re: Těšííííííííííím sééé

jo jo já taky jsem zvědavá co tam vymyslí ,aby nás ještě nesklamali, snad ne *1* *1*
  • eclipse

ahojky lidi kdy bude v kinech eclipse new moon byl bozii a twilight taky ale uz je pry natoceny i eclipse a nevi te kdy ot bude v kinech pisnete pa nika ily twilight saga *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8*
    • vrtulka

Re: eclipse

Ahojky. No zatím je snad premiéra v plánu 30.6.2010 (světová) *3*
      • eclipse

premiera v ČR bude 1.7 2010
        • Re: eclipse

TO JE SUPER.JENOM ME STVE ZE KDYZ UZ TO JE NATOČENÝ ZE TO NEDAJ DRIV.ALE ZASE JE PRAVDA ZE TEKHLE NAS VÍC NAPÍNAJ TAKZE PRO NE SUPER REKLAMNÍ TRIK PRO NAS HRUZA
          • n-abby-sciu

Re: Re: eclipse

Sice už to natočený je, ale pak je s tím taky nějaká ta práce - sestříhat, vybrat vhodnou písničku ke scéně, "udělat" vlky, jelikož jsou počítačově vytvořený... atd...
        • vrtulka

Re: eclipse

bezvadný *3* já se tak těším *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit