-
TWILIGHT
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight. -
Jacob vs. Edward
Mám akovou malou otázečku..Kdo se wám líbí víc Edward nebo Jacob..? *7* (ja su teda pro Jacoba *14* *14* *14* *14* ) -
-
Re: Jacob vs. Edward
jednoznačně Edward. Bellu miluje tak moc že by ji nechal jit a být štastná s jiným za to Jacob je sobec a celkove v knižkach mi lezl na nervy nejradši bych mu dala přes držku misto Belly -
-
Re: Re: Jacob vs. Edward
JO tak to jsou moje slova..Jackob je sobeckej debil...A to že je MOŽNÁ hezčí nic nemění na tom co je to za kripla..nic proti...
takže já hlasuju pro Edwarda..stejně by to vyhrál... *14* *14* *14* *14* *5* -
jednoznačně EDWARD !!!!!!
jacoba nesnášim je hroznej *1* -
Ale zlomila by sis ruku... *15*
-
-
JACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBB BBBBBBB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Uf:D -
-
Nesnáším EDWARDA !!! JACOB 4ever !!! Team edward a team Jacob se ale nemůžou přít, když nějaký kámošce zkouším edwarda vymluvit a vnutit jacoba a píšu jí jaký děsný věci edward dělá, tak oni se dycky opáčí nějakou věcí co provedl jacob !! Třeba: Ale Edward nechce Bellu za jacobem pouštět a hlídá jí, to je takovje idiot. A oni se opáčí: To protože Jacb je nepřítela mohl by Belle ublížit a to Edward nechce !! Takže hádat se o teamu jacob a teamu edward je zbytečný, většinou nevyhrajete. Já se naštěstí moc hádat o tomhle nemusím ptotože většina mejch kámošek je jednoznačnej team jacob a edwarda nesnáší stejně jako já :D
-
-
je fak zajimavy kolik lidi ma radsi EDWARDA jk JACOBA... *7* *7* *7* *7* ...ae tk každý má právo říct svůj názor.. *3* *3* *3* -
jednoznačně jacob *14* *14* -
jacob,jacob,a 10000000000000000000000000jacob..te da jako spíš taylor neš robert -
-
joj...taky si myslim ze spis Taylor jk Robert.. *1* *1* *1* ..je mnohem hezci..! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Werewolf určitě, ale ne Jacob. Kdybych si, ale měla vybrat mezi těma dvěma tak se přikloním k Jacobovi. Koho z vlků máte nejradši? -
-
Jacoba jk jinak..!..:D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jacob vs. Edward
Tak to já mám nejradši Setha, kterého jsme samozřejmě ještě ve filmu neviděli. BooBoo je skvělý výběr, teda myslím vzhledově, dejme tomu ,že sem si ho tak nějak představovala, teda Setha. Uvidíme, jak bude hrát, bude to velká role "zachránce" *1* .
-
-
-
Edward je neeeej *14* -
-
Edward *14* -
-
EDWARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* -
Jacob!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jacob vs. Edward
ty si muj clovek..;-) *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
-
-
-
ja hlasuju pro Edwarda!! *3* -
Edward *14* *14* -
Edward je nejlepší *1* *1* *14* -
ja pro Edwarda *14* *14* *14* -
Já pro Edwarda *14* *14* *14* -
-
EDWARD !!!!!!!!!!!!!!!§ *15* *15* *15* *15* *3* *3*
-
-
-
Rozbřesk
Tak já už teď dočítám Rozbřesk a z mého pohledu je ze všech 4 knížek nejlepší, ale celá sága je prostě dokonalá.♥ -
-
Re: Rozbřesk
Souhlasím, Rozbřesk je nejlepší.... *14* *14* *14* -
jo Rozbřesk je bomba ja už ho četla třikrát a pořád se mi líbí je to suprový díl ,ale všechny jsou boží *1* *1* *1* -
to máš pravdu...celá sága je dokonalá a rozbřesk nejlepší...mě se nejméně ze všech dílů líbilo zatmění...ale těšim se jak třeba bude rosalie vysvětlovat belle proč jí nemá moc ráda a nebo jak budou válčit a pak na jasper až bude vyprávět ten jeho život....)) -
-
Re: Re: Rozbřesk
fakt hele to ja uz se pak taky tesim az bude vipravet ten jeho zivot a kdo ho bude vipravet??? -
-
Re: Re: Re: Rozbřesk
bude ho vyprávět Jasper Belle,ale ten Rosaliin je takovej zajímavější nevim..
-
-
-
-
Eclipse
Ahojky nevte někdo jestli už je oficialní trailer k zatmění a pokud ano tak kde ho najdu. Zatm sem narazila na same fanmady. Pisněte pls dík moc. *3* -
-
Re: Eclipse
ahojky. bohužel tě musím zklamat. oficiální trailer na Zatmění zatím vydán nebyl a netuší se kdy bude *9* to víš, taky na něj všichni už čekáme *3*
-
-
Lepší
Jelikož se jim Nový měsíc moc nepoved tak doufám, že Zatmění bude lepší. Stmívání se mi zatím nejvíc líbilo jako film i jako knížka. Zatmění taky není špatné, ale doufám, že to nepokazí tak jako Nový měsíc... -
-
Re: Lepší
myslim si že new moon nepokazili... na rozdíl od stmívání tam nebylo toho tolik navíc nebo ubyto...:)) mě se líbí jak 1 tak 2
-
-
Top Twilight Saga
Ahojte, hlasujte tu pro Twilight:
http://tweeter.faxo.com/ Top_Twilight_Nation/2010/01?page=2
musíme to dát mezi prvních 25, hlasujte každých 20minut. -
Je supr
Je skvělí napinaví zajimavi rad bich mněl všechni tři dili doma.Natomhle filmu je že jednicka je skvěla i ta dvojka i trojka jsou napinave a skvěle. -
-
Re: Je supr
nauč se česky! *16* -
-
Re: Re: Je supr
Asi tak *1*
-
-
Re: Je supr
Tak pokud si je četl,tak se těš na čtvrtý díl,protože je fakt super.Zrovna ho čtu a kdybych měla více času tak čtu snad celý den *4* ....A máš úplnou pravdu že všechny díly jsou úžasné... -
-
Já jsem dostala Rozbřesk na Vánoce a den před Silvestrem jsem ho už měla dočtený ... *14* *14* *14* Nešlo přestat číst vůbec *1* *1* *1* *1* -
To ja jsem precetla vsechny ctyri dily o vanocnich prazdninach (bylo more casu *1*) jednim dechem..vsechny jsou super..i filmy se mi docela libi, i kdyz knizky jsou lepsi.. *5*
-
-
-
?
nevite nekdo jestli furt hraje taylor jakoba? ja sem se koukala na videa ze zatmění a tam se mi zdalo ze ho hraje nekdo jiny je to tak? *7* -
-
Re: ?
By mě zajímalo na jaký videa bylo koukáno..oficialní videa z filmu snad ještě nejsou ne?? -
-
Re: Re: ?
mě by taky zajímalo na jaký videa jsi koukal/a protože oficiání ještě nebyli zvěřejněny...jestli jsi koukala na nějaký videa ze zatmění a rozbřesku tak ty byli udělany počítačově nebo jsou to parodie...:)) jacoba bude hrát taylor ve všech 4 dílech
-
-
Re: ?
Ne jacoba hraje porad taylor *3*
-
-
Kdy bude ??
PRosím, prosím, ví se kdy přesně bude v kinech Zatmění ?? Moc se na to těším :) *3* -
-
Re: Kdy bude ??
já jsem četle že 1.7.2010 ale někde jsem četla že bude až kolem 15-17.7.2010 někdy v půlce července...:) -
Tak sorry, to jenom já jsem blbá, jo měli ste to dobře, omlouvám se :D *1* *4* -
Máte to myslím o měsíc posunutý. V americe bude premiéra prej 30.7. tudíš tady v ČR to bude začátkem Srpna. *4* -
no zatím všichni počítáme s tím, že česká premiéra bude 1.7.2010 *3* -
-
Re: Re: Kdy bude ??
Já myslela že je 30.6... Ale na tom nesejde... Je to jen jeden den... :D -
-
Re: Re: Re: Kdy bude ??
30.6 je v USA
-
-
-
-
Špatné doměnky
Ach, zatraceně..nesnášim tenhle popis Zatmění který se často na internetu vyskytuje. Kdo si přečte tu knihu jasně pochopí o co tam jde. Žádný milostný trojúhelník není. Ano, Isabella sice zjistí, že miluje i Jacoba, ale ani jednou neuvažovala o tom, že by si vybrala jeho. Moc dobře ví totiž bez koho nemůže žít a kdo bude láska její věčné existence.Koho bude nejvíc milovat vždycky. Tak žádné váhání tam není akorát uvědomění podstaty přátelství k Jakovi. -
-
Re: Špatné doměnky
Ahoj, já už četla všechny 4 díly a musím říct, že byli úplně super. Dost se těším na ten třetí dál filmu a jsem zvědavá jak to zpracují. I když v té knížce není to její vybírání tak dramatický jak je to v popisu filmu....v knížce je Jacob prostě kamarád, který ho má ráda a potřebuje vidět a Edward je její láska a hotovo....tak snad to ve filmu s tím trojúhelníkem nepřeženou *3* -
-
Re: Re: Špatné doměnky
Taky doufam ze to tam moc neprezenou..Podle toho popisu to tak zni..
-
-
jo jenže ve filmu je to vždycky jinak než v knize.. *16* -
-
Re: Re: Špatné doměnky
NE jiný ale podobný si zapamatuj!!! jako třeba bella se bude líbat s edwardem a do filmu daj že se bude líbat s Jakem jo přemýšlejte trocha!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Špatné doměnky
hmmm jenomže kdyby třeba celej rozbřesk se všema detailama jako je to v knížce tak by to byl film na 3-4 hodiny to samy zatmění jiinak zatmění skvělá knížka *8* *8* *8*
-
-
-
Špatné doměnky
Já bych s tím souhlasila, ale jen z části... Knížka je krásná, je to hezký příběh, bez konkurence... Bella se rozhoduje mezi nimi a navíc - ve filmu to bude trochu jinak než v knížce, liší se to sice většinou v detailech, ale ve filmu to může být přesně podle tohohle popisu... *3* Můj názor -
Přesně tak
-