Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katka.bozkova

nej

Já si myslím že se k sobě víc hodí Bella a Jacob!!!! Než Bella a Edward!! Takže bych chtěla aby to s ním skončila s Edwardem *4* ale to se asi nestane *13*
    • n-abby-sciu

Re: nej

Neřeším to. Podle mě je to už trapné. Když chcete ty týmy, tak jsem TEAM BELLA. Mám ráda obě postavy - Jacoba i Edwarda. Bez nich by kniha nemohla být, samozřejmě, že díky Edwardovi knize bije srdce, ale Jake je zase jejími plícemi. *4* Celá sága je už prostě taková, smiřte se s tím. Myslím, že kdyby tam Jacob nebyl, o knihách byste nikdy neslišeli(možná, nebo spíš určitě by nebyl ani 2. díl), filmy by nikdy nebyli.
    • zuza-nyje

Re: nej

Já to ubec nedokážu posoudit!! Možná že se Bella hodí víc k Edwardovi protože je stejně blbá jako on !!! Ale já jsem jednoznačně TEAM JACOB a od toho mě nic neodradí !! Bella je stejně kráva, chudák Jake, mě to tak dostalo jak mu na konci New moonu řekla ať jí nenechá si vybrat že dycky bude chtít Edwarda a on jak se proměnil a měl tu slzu v oku !!! Nechápu Bellu, jak může bejt z Edwardem !!!
    • Re: nej

ja sem spokojena tak jak to je,co by to bylo kdyby edward skoncil sam.takhle ma edward bellu a jacob renesme(kdo nevi je to edwardova a belliina dcera) *3*

To si teda nemyslím, kdyby nebyla s Edwardem celá sága by totálně ztratila smysl..A bylo by hrozné kdyby se v NM políbila Bella s Jacobem, protože podle knižní předlohy se to stane až v Eclipse a doufám, že se budou do budoucna řídit podle knižní předlohy co nejpřesněji, protože kniha je opravdu úžasná.
      • Re: Re: nej

ahoj ty jsi četla knížku ?? moooooc tě prosím mohla by jsi mi odpovědět (na email: nisaly@seznam.cz ) nevíš jestli si Bella vezme Edvarda.....mooooc prosím odpovez co nejdřív a předem díky....já sem strašně nedočkavá *9*
        • Re: Re: Re: nej

ahojky ja sem četla všechny knížky. Bella si Edwarda vezme a budou mít dcerku Renesme a ta hrozně rychle vyroste a vezme si Jacoba,no je to stranšá pecka,měla sem ty knížky přečtený všechny za 5dní =D skoro sem ani nespala,ted to čtu podruhé a v klidku. Slyšela sem že spisovatelka už dopsala Půlnoční slunce (Stmívání z pohledu Edwarda)a mělo by to vyjít 1.5.2010 četla sem 12kapitol na netu a chytlo mě to ještě víc. Ted by chtěla začít psát Full Moon (Nový měsíc) z pohledu Jacoba. No uvidíme *3* už aby to bylo,sem nedočkavá jak malá holka *1*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: nej

NO TO BY Mohle být fajn,ale z JACKOBOVA POHLEDU MĚ MOC NEBAVIL ani rozbřesk...tak nevim... *8* *7*
          • vrtulka

ty kecáš, fakt to dopsala a půjde to do prodeje? no to by bylo světový *3* *3* *3*

1 a 2 jsem videla v kine a zatmeni a rozbřesk jsem četka tak jsem zvědavá abych nebyla třebaa zklamaná.totálně me to ale chtylo.Rozbřesk sem např přečetla za dva dny *1*
        • Re: Re: Re: nej

ahojky - taky sem velký nadšenec - viděla jsem pouze filmy, ale super. Ráda bych si koupila i knihy, ale bojím se konce. Dopadne to dobře? Budou spolu?
          • Re: Re: Re: Re: nej

jj dopadne to dobře, díky bohu *3*
          • vrtulka

dopadne to dobře *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: nej

MOC DÍKY - KOUPÍM SI KNIHY... :) Čtu celkem dost a nemůžu pochopit, že jsem na to nenarazila dříve.

Film jsem objevila díky obrázku v novinách u nějakého článku. Líbil se mi Edwardův obrázek, tak sem si řekla, že max. vyhodím v půjčovně za dvd peníze. A byla jsem unešená.

Na dvojku sem se už vypravila do kina a DVD s jedničkou už mám koupené doma (půjčovné se přestalo vyplácet). *4*

Souhlasím s tebou :).. mě se teda k Belle víc líbí Jacob, tky nechápu proč se s ním v NM nelíbala, já bych to udělala hned kdybych měla tu možnost *14*

jo láska je mrcha a srdci neporučíš *1*
      • ducker

Re: Re: nej

to mě se zase více líbí Bella a Edward podle mě k sobě dobře pasují, nějak by mi to nesedělo s Jacobem.Mě nějak připadne pořád jak děcko, ale je to muj nazor a každý ho ma jiný.....
        • your-darling

Re: Re: Re: nej

Pche...přesně jako arogantní děcko...Nevim co na něm všichni vidí..
          Edward je neeeeeeeej.....
  • soutěž

Ahoj všichni!
    Kdo si koupil ve čvtrtek časopis BRAVO tak ví že je tam soutěž o hodinky ,knihy lítky do kiny na tento film.Hodně štěstí.
  • embry call a Jared

ahojik,chci se na neco zeptat..minule jsem si divala na jedno video s vlkodlakama z NM(vim ze bych to nemele psat do diskuse u Zatmeni ale pospicham a neemam cas jeste hledat NM) *1* ..a byly tam dva sedivy vlci,a pak jeden takovej jako hnedej,napul cernej,a pak sam a jacob,ale ja nwm kdo je ten hnedej vlk a jeden sedej(jeden je samozrejme paul,podle me ten tmavsi)..vim ze v knize se psalo ze jeden je sedej s tmavymi skvrnami na hřbete,ale ted nwm jestli to byl Jared nebo Embry.prosím řekne mi to nekdo? *4* *4* díkyy *4*
  • Taylor

mám dotaz v zatmění už Taylor nebude hrát Jacoba ?? viděla sem někde trailery na zatmění a Taylor tam vůbe c nebyl *9* ale byl tam někdo jinej *9* tak jak to eda bude ?? dík za odpověď
    • Re: Taylor

este ziadne trailery na zatmenie nie su tak nic neries *5* to sa zase len niekto zabaval a vytvaral svoje trapne videa! *3*
    • Re: Taylor

a nebo si ho nepoznal..docela se nadřel aby tu roli dostal..někde sem četla že váhali jestli nevybat jiného..je mu teprva 17 a měl hrozně vyrůst a zmužnět..
    • vrtulka

Re: Taylor

neboj bude *3* ty "trailery" a "videa" který jsou na youtube nejsou pravý, jsou to videa vytvořená lidmi a ty záběry nejsou vůbec ze Zatmění ale jsou to záběry sestříhaný z různých filmů, kde hrála třeba Kristen. vyloženě videa nebo trailery ze Zatmění ještě vůbec nejsou *3*
      no, snad je to trošku k pochopení *3*
      • k-a-ro-l-ink-a

Re: Re: Taylor

jéé to je fakt super už sem se taky bála že tam Taylor nebude *14* *1*
  • luida

A dost!

Heji vytvořte někdo profil rozbřesku!! Já už ho dělala 5x a furt tady není!!!!! Já se na to ...... !!!!
    • Re: A dost!

Já to taky zkoušela : 2x!!!¨To je ale hrozný já se s tim patlám a ty adminové to nejsou schopný schválit!!!
      • n-abby-sciu

Re: Re: A dost!

Je celkem zbytečné profil Rozbřesku vytvářet teď, když se ještě ani nenatáčí a není přesně určené kdy půjde vůbec do kin. Takže si myslím, že je zbytečné se s tím teďkom stresovat. V kinech není ještě ani 2. díl a vy už šílíte kolem 4.
        • Re: Re: Re: A dost!

dyk už se natáčí
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: A dost!

Rozbřesk? to asi těžko. ten se rozhodně ještě nenatáčí, co já vím.
        • luida

Re: Re: Re: A dost!

Možná šílíme kolem 4, ale a je právě nejlepší!!!!!!! Edward a Bella se vezmou, Bella otěhotní(bude to půl upírka) a mnoho dalšího, Aspoň podle mě je Rozbřesk nejlepší!
          • n-abby-sciu

Ano, souhlasím, Rozbřesk je nejlepší z celé ságy a taky se na něj moc těším *4* , ale jen říkám, že psát na diskuze ať už ho konečně někdo vytvoří je zatím zbytečné. *3*
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: A dost!

Já už ho dělala hodněkrát a nevím co sním dělaj. Fotky jsou montáže, videa taky, ale naprosto luxusní!
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: A dost!

to jo, když nad tím tak přemýšlím, tak je to zatím zbytečný. stejně by jsme tam neměli co dávat. fotky nejsou, videa nejsou. počkala bych, dokud se okolo toho něco pořádně nevyvrbí *3*
          • vrtulka

Robzřesk je úplně nejlepší a těší se na něj hodně lidí včetně mě *3* takže jako doufám, že se začne natáčet co nejdříve. no měli by, aby jim někteří "mladší" herci moc nezestárli *15*
        • n.a.n.y

Re: Re: Re: A dost!

Jn...a stejně ty profili později budete muset dělat 3!!!! *13* tak to je stejně jedno......ale New Moon bude v kinech za chvilku a já jsem napnutá jak pružina!!!!....ale fakt Rozbřesk nechte Rozbřeskem a stejnak jestli se to bude točit tak na třikrát!!!! *1*
          • luida

proč na 3x???????? Fajn je to dost obsáhlý, ale oni čtvrtinu až polovinu vynechají a do 2hodin se to vejde.
  • pomoc

čus lidi, nemohli byste mi na meil poslat čtvrtý díl ságy, čili rozbřesk?..moc by mi to pomohlo na referát z povinné četby, díky
    kvalka18@seznam.cz *4*
  • mikola

HMM

Tak kéž bych mohla vydět film zatměníc *3* *5* *7* *3* *4* *15*
  • katy_kiki

x)

Miluju tu knihu !!
    Doufám žhe film bude taky tak super x) *14*
    • ducker

Re: x)

taky doufám ale určitě bude věřím tomu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • knihy online

knizky ani nemusite stahovat na tady ty strance si je muzete precist http://zrada.pise.cz/ *4*
  • Zatmění

Awojj...knizku sem cetla.....je dokonala...nadhernej konec....miluju *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit