-
novinky
no tak mám radost, protože jsem zjistila, že se včera natáčely legendy, jak je vypráví Biily Black. takže se možná dočkáme i příběhu třetí ženy. a bude tam ve filmu prý i historie Jaspera a Rosalie. to se natáčelo v pondělí. paráda. *15* *15* *15* -
-
Re: novinky
Kurnik šopa a kde berete ty novinky??...Máte někoho na place?? *1* -
Re: novinky
heeej faakt? tak to je dobre protoze me zklamali ze nedali do stmivani minulost alice..:( ale kdyby nedali do eclipse tu minulost rose a jazze tak uz by me fakt nasrali..:D a na tu treti zenu se taky celkem tesim :)
-
-
má někdo Zatmění?
Ahojte lidičky má někdo knihu Zatmění v počítači jestli ano tak mi ji prosím pošlete na email:Ka.tt.ka.1992 seznam.cz
předem děkuji -
-
Re: má někdo Zatmění?
to najdeš všude na netu se podívej na www.ulozto.cz tam to je všechno -
-
Re: Re: má někdo Zatmění?
jo já vím ale nějak mi to nejde jestly to máš nemohla by jsi mi to poslat prosím ,v počítači na email:
Ka.tt.ka.1992seznam.cz *1* -
-
Re: Re: Re: má někdo Zatmění?
já bych jsi to stáhla ale nejde mi to vubc tak mi to pošli prosím *9* *9*
-
-
-
-
Natáčení dalších...
ahojky lidi newíte jesli se bude natáčet aj Zatmění a Rozbřesk ???? jo adoufám zhe tam nebudou jiní herci nebo se stoho zblázním..... *7* *7* *9* *9* *10* -
-
Re: Natáčení dalších...
zatmění? na to už se sjíždějí stačí si tady přečíst co tady všichni píšeme... a robřesk to myslim se etě ani neví -
-
Re: Re: Natáčení dalších...
Jo prej se bude Rozbřesk natáčet...a právě má bejt rozdělen na 3 části!!!! -
Re: Re: Natáčení dalších...
Předběhlas mě! xD *9* -
-
Re: Re: Re: Natáčení dalších...
jo promin *1* *4*
-
-
-
-
už se sjíždí
ahoj, tak konečně se už herci na Eclipse sjíždí do Vencouveru na natáčení. Mají za sebou úvodní večeři s režisérem třetího dílu a pomalu se připravují na nadcházející 3 měsíce natáčení. Bella bude mít společně s Nikki, Jacksonem a Peterem paruku, tak jsem zvědavá. Strašně moc! *14* -
-
Re: už se sjíždí
Bella bude mít paruku? Já někde četla že ty vlasy jí prodloužej a prostě do normálního stavu jako ho měla přetim... -
-
Re: Re: už se sjíždí
Včera (17. 8.) se objevila zpráva od Summitu, že paruka bude. Je to prý její volba..
-
-
-
Rozbřesk
Čtu si knížku Rozbřesk a sem u tý části kdy je bela těhotná a dávají jí pýt krev je to krása prostě krásný *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Rozbřesk
ahoj docela mně zaujal ten tvůj komentík... J8 se chcu jenom zeptat Bella se nakonec stane upírkou a budou mít mimčo ? *7* -
Re: Rozbřesk
počkej až zjistíš schopnosti Belly a Renesmée *14* -
-
Re: Re: Rozbřesk
čau jaké bude mít Bella schopnosti
-
-
-
Recast hlavních herců!!!
Ahojte všichni.Přečetla jsem si zprávu (a doufám že je to pitomost)že se chystá recats herců!!!!Místo Edwarda má být někdo, kdo hrál v Tudorovcích a takhle mají být přeobsazeny i ostatní role!!!!Jako já doufám že je to pitomina!!Jestli ne tak to mi budou stačit knížky a kdyby udělali Recast tak si akorát uškodí a to HODNĚ!!! *10* *10* *10* -
-
Re: Recast hlavních herců!!!
Robert podepsal smlouvu na celou ságu. takže ho nikdo nahradit nemůže, pokud neporuší smlouvu a myslím, že i Kristen to podškrábla. Neděs nás -
to tezko edwarda bude hrat furt rob, ajestli za nej bude hrat nekdo jinej tak pochybuju ze to bude mit takovou popularitu protoze rob tam je best!!!!!! -
to ne....jen victorii bude hrat jina herecka protoze ona ma uz nejaky plany *9*
-
-
Knihy
Ahojte, prosím má někdo všechny 4 knížky v compu, nebo ví, kde jsou on-line????!!!!! Jsem zoufalá a pro mě je to hodně drahý!!! *9* -
Natáčení
říká se že Zatmění se začne natáčet už 17.srpna a dokončí někdy v říjnu tohoto roku newim coje na tom pravdy ale yla by to BOMBA *14* *14* S tou Rachel to dojebali to se mi nelíbí nwm proč to měněj když stejně chcípne..ale Rob se chce role Edwarda taky vzdát...to pěkně pořehání říkal to v jednom rozhovoru že už má pokrk tý slávy a jak se na něj fanynky věšej...to je sice pravda ale chlapec to moc dobře věděl!!!takže jestli toho chce nechat tak mu garantuju že sedám na nejbližší letadlo a osobně mu pojedu nakopat prdel!!!ho k tý roli dokopu...si myslí že když něco nakousne a nechá to ležet rozdrobený at, že to nikomu nebude vadit.!!grrrr *8* -
-
Re: Natáčení
boze ty ses ffakt trapka jako nejses zadna drsna jestli myslis ze napises ze mu nakopes prdel fakt ne.bye -
On už, ale prej podepsal smlouvu, že se natočí i Rozbřesk, takže se z toho nemůže vykroutit nevím co Kristen, ale on nemůže *3* -
No možná měl tušit, že z toho bude tak velký fenomén, ale fanynky už překračují meze. Neřeknu kdyby to byla platonická láska, ale tohle už je posedlost. Mě by to taky sralo, vás ne? Ale role bych se nevzdávala a útěchou mu může být tučný šek putující na účet. Každý člověk potřebue svůj osobní prostor ať už je slavný nebo ne. A ta Rachel to taky pěkně zkazila, ona to musí odřít zrovna v tom pro Victorii nejdůležitějším dílu. -
sedám dyštak na letadlo s tebou *1* *5* *3* -
-
Re: Re: Natáčení
přidávám se!:D
-
-
-
Výměna........................... ........
Pěkně to posrali Rachelle už nebude hrát Viktorii zahraje si ji nějaká ženská ze spidermena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Výměna........................... ........
presne tak! Rachelle ji hrála suprove a rozhodne se na tu roli perfektně hodila! -
-
Re: Re: Výměna........................... ........
až na ty vlasy neměla barvu kterou mít měla... ale to jí mohly obarvit -
-
Re: Re: Re: Výměna........................... ........
Nová představitelka Viktorie by se od Zatmění měla stát herečka Bryce Dallas Howard
-
-
-
-
ZATMěNí
Už se těším až to natočejí...četla jsem knihu a po pravdě jsem od toho čekala větší zápletku jinak mi tato sága nepřijde jako horor ale spíše romantika možná že trochu akčí ale určo ne horor...Mám tuto ságu velice ráda...Ted už čtu 4 a je fakt dobrá... -
-
Re: ZATMěNí
To je nejlepší kniha ... jenom mě štvě že se všude musej brát xD
-