Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Mimochodem dost mile mě ted překvapilo,že v posledním díle se stanou z Belly a Edwarda rodiče!wow! *8* už se moc těším až to celý uvidím.. *3*
    • luida

Re: ...

A Bella už bude upírka, když otěhotní?
      • peldiklucik

Re: Re: ...

Ne Ne upírkou se stane hned po porodu
  • Krásný...

Pěkné odpoledne všem,
    ráda bych přispěla do této diskuze a sice tím,že musím uznat,že tento román je opravdu moc vydařený a Edward je ve filmu k nakousnutí.Není mi už skoro náct,ale i navzdory tomu jsem tomuto krásnému romantickému příběhu naprosto propadla. Jinak zastávám také názor,že bez vlkodlaka Jacoba by jinak by celý film docela nudný..To napětí je na tom všem nejkrásnější.. *14*
  • Jacob

Hej vsicni tu pisete jak nenavidite Jacoba ale vemte si kdyby tam treba vubec nebyl tak co ??? byla by to nuda .... i kdyz taky ho nemam zrovna v lasce nejvic mne nasralo jak Renesme pojmenoval po lochnesce Nessie .. brr *16*
    • kkornyy

Re: Jacob

mas pravdu podle me je Jacob naprosto v pohode ale to pochopís jenom kdyz si to prectes ale stejne mam Edwarda stopro radci xD
      • n.a.n.y

Re: Re: Jacob

A hlavně si vemte v Rozbřesku...by nebyla prdel...kdo by tam říkal vtípky o blondýnách??...prostě Jacob tam patří a vždycky patřit bude...Možná Belle ublížil...ale ona mu to odpustila a ted jsou jako rodina!!!!
    • twilightgirl

Re: Jacob

s tebou soihlasim,jake je velmi dulezita soucast filmu.bez nej by to byl film na prd...a to pojmenivani nessie je pekny *4*
      • pismule

vemte si kdyby tam Jacob nebyl Bella by v se New Moon utopila
      • jenah

původně jsem Jacoba odsuzovala taky...nelíbilo se mi, jak se choval...ale když se kolem sebe podíváme, tak co vidíte? představte si sebe v jeho roli...zamilovanej ale neštastně...taky byste dělali všechno proto, abyste vašeho vyvolenýho pořesvědčili, že vy jste nejlepší ne?
        • martula07

Re: Re: Re: Jacob

Jj já jsem taky Jacoba odsuzovala, protože mi připadalo že je vlezlý, drzý a tvrdohlavý. Ale jakmile si přečtete nebo uvidíte Rozbřesk tak budete jiného názoru, protože se všechno otočí o stoosmdesát stupňů a Jacob se rapidně změní a Bella taky samozřejmě.
        • kkornyy

Re: Re: Re: Jacob

no jasne ja ho teda mam rada (ale edwarda víc xD) ale stejne me nasralo jak Bella zjistila ze ho taky miluje x((
  • MTV

Hele jak byli v MTV Rob a Kristen tak měli udělat polibek a Kristen ucukla nevíte proč? a ještě kámoška že byli domluvený víte něco o tom? *16*
    • bella1

Re: MTV

O tom nic nevim.... proboha rozlouskněte to někdo ať se tu zbytečně netrápíme..... *16* *16* *16*
      • Re: Re: MTV

plosím *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: MTV

Jo byli domluvení.Tšsně předtim než došli na podium, tk Kristen Robovi řekla,že má skvělej nápad,že mu pusu nedá:D.Ale udělali to fakt moc dobře:)
  • bella1

DABIMG

Ahojda takže na ulozto.cz je stmívání v češtině už to stahuju bude to trvat 6hodin ale co počkám si a teď to hlavní, celkem se bojim slyšet předabovaný hlasy protože na to neni dobrej ohlas, v diskusi stmívání to považujou za urážku tak bezvadnýho filmu a já se bojim že maj pravdu *9* *9* *9* *9* ......
    • Re: DABIMG

už já to mam je to hnus!!!!!!!!!!!!!!!!Proboha ! *16* *16* *16* *16* Třeba jak říkal vodní příkopy tak je místo toho plísen?!! chápete to?? *16* *16* *16* *16* *16*
      • bella1

Re: Re: DABIMG

tak to néééééééééééééé plíseň to je ale kravináááááááááá!!!!!!!!! !!!!! To se ale vůbec netešim, odsuzuju se na koukání na to s titulkama to je asi to nejlepší co v tomhle případě dělat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • luida

Re: Re: Re: DABIMG

je vám jasný, že když odsuzujete dabing, že odsuzujete svůj mateřský jazyk češtinu?????!!!!!! My to máme jinak než oni!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: DABIMG

čeština je krásný jazyk, ale když se dělá film, patří do toho i hlas, režisér neurčuje jenom kde stát, co říct a jak to přesně zahrát, ale třeba i jakým tonem, co do věty přidat zajímavýho. Potom je film "perfektní" a když se podíváš na film v angličtině, který právě kvůli hlasu je o to lepší, je pak zklamáním vidět takový film česky nadabovaný, když ke všemu byli vybráni naprosto otřesný dabléři, u kterých máš pocit, že v životě nic nedabovali, navíc to nemusí být ani herci... o to je to pak horší
            • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: DABIMG

Naprosto souhlasím. Dabéři u tohoto filmu jsou otřesní. Cítím s lidmi, kteří jej viděli prvně nadabovaný, jelikož dojem z filmu to naprosto kazí. *9*
  • novej měcís

hele v novém měsíci chodí Bella s Jacobem?nebo ne? a proč ve čtvrtým díle řekne Jacobovi že ho miluje? *10* *10* *10* *10*
    Jinak jsem ráda že Bella a Edward jsou spolu.
    A jak to tedy vypadá s Robem a Kristen? ted jsem četla skandál že prej se vyspal s jinou aby Kristen žárlila,a další den s polu spaly tak co?
    • bella1

Re: novej měcís

Ve čtvrtým díle(ROZBŘESK)neřekne Jacobovi že ho miluje to mu řekla ve třetím(ZATMĚNÍ)...o TOM SKANDÁLU NIC NEFIM *16* *16* *16*
  • ??????

Jedna kámoškä četla v InTauch ře prej Robert spí s jinou ab Kristen žárlila,a pak sní spal co je na to m pravdy? *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: ??????

tak inTauch je bulvár první třídy takže tomu neverim ale stejne pravdu vzdycky ví jenom ty kterych se to tyka
  • nikola126

proč??

Proč všichni nadáváte na Jacoba??Sice mám taky více ráda Edwarda,ale chtěla bych vidět vás,co byste dělali kdyby jste se do někoho hroozně moc zamilovali...Neříkám žhe všechno co Jacob dělal je dobře...ale ty nadávky.....holky..uklidněte se....
    Roberta vam dnes malem přejeli.... *9*
    • nikola126

Re: proč??

Hezouna ze Stmívání srazilo auto
      Herec Robert Pattinson, hvězda z filmového hitu Twilight, utíkal před davem hysterických fanynek a přehlédl projíždějící taxi, které ho srazilo.
      19. června 2009
      Naštěstí srážku odnesl jen s lehkým zraněním. K nehodě došlo, když Pattinsona překvapily jeho fanynky před knihkupectvím na Manhattanu, kde se štábem nat áčel scény z jeho nového filmu. Jde o drama Remember Me o dvou mladých milencích, kteří se potýkají s rodinnými tragédiemi.

Fanynky se srotily před knihkupectvím, zatímco se uvnitř natáčelo. Když herec, obklopený pěti bodyguardy, vyšel ven, snažil se kolem dívek rychle projít a přeběhnout silnici ke svému karavanu. Bohužel si nevšiml projíždějícího taxíku, který ho srazil.

I když nebyl Pattison vážně zraněn, členy jeho ochranky to rozzuřilo k nepříčetnosti.
      "Jeden z bodyguardů na ty holky zakřičel: ‚Vidíte, co jste udělaly? Vždyť jste ho málem zabily!'" uvádí nejmenovaný zdroj. Manažer mladého herce tuto nehodu zatím nekomentoval.

Robert Pattinson je podle on-line hlasování čtenářů časopisu Vanity Fair nejatraktivnějším mužem světa. Na vrchol se dostal svou rolí "nadpozemsky krásného" upíra Edwarda Cullena ve filmu Twilight.
    • Re: proč??

proboha kde????????????pošli článek,je pohodě?
  • nikous22

LOL

hej holky já mám z vás dost,protože se všude píše,že by měl být Jacob lepší jak Edward a že by měl být lepší a slavnější než on,a jak to tady tak sleduju tak ho spíš všichni nesnášej *15* to kritikům moc nevyšlo *15* *15* *15*
  • bella1

Hustý

http://img.osobnosti.cz/film/twilig ht-twilight/N318558-e5cd4.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit