Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frenky013

2010?co...

romanticky horor to je divne ale co nechapu je jaktoze kdyz to ma vyjit 2010 tak proc je to uz ted vas oblibeny film
    rikate je to blbost neni blbost...videl to tu nekdo???
    • n-abby-sciu

Re: 2010?co...

Vidět to nikdo nemohl, ale holt většina četla knížku... a tak doufám, že film bude aspoň z procenta tak dobrý jako kniha. *4*
      • ducker

Re: Re: 2010?co...

jo přečti si knihu a budeš se na to taky těšit možná,a ne kecat tu blbosti,kniha je super PŘEČTI SI JI
  • -_verca_-

BLBOOST

BLBOOOST NEJVĚTŠÍ CO STMÍVÁNÍ
    • nik011

Re: BLBOOST

ty ses blbost ty verunko!!! há :D stmivani the best
    • pismule

tak se do toho neser když je to blbost ne? já taky ddřív tvrdila že je to blbost ale pak sem se na to koukla a ted uoe zbožnuju
      *14* tak si ty kecy nech *5*
      • vrtulka

Re: Re: BLBOOST

souhlasím *3* když bylo Stmívání loni v kině, tak jsem si říkala, jaká je to blbost. a teď? jsem snad ten největší závislák na světě, zbožňuju to *14* nejlepší, co může být *3* takže, kdo na to chce nadávat ať sem radši neleze *1*
    • n-abby-sciu

Tak u Stmívání nejdřív říkáš, že je to blbost, i když jsi to neviděla. Pak změníš názor, že už to taková blbost není, to předtím jen kamarádka špatně vylíčila, a proto jsi na to musela nadávat i ty. A teď říkáš, že je blbost film, který uvidí světlo světa až za více jak půl roku... Ty jsi asi často jako malá padala na hlavu co?
  • lidunka2

Zatmění

To já mooc těším až budou v kinech dávat Nový Měsíc. Sice se mi Nový měsíc moc nelíbil v knížce, tak doufám, že film bude lepší.
    A slyšela jsem, že by měla být premiéra Zatmění 30. června 2010. Ale než se to dostane k nám, tak to bude zase až v listopadu. *9*
    • vrtulka

Re: Zatmění

neboj nebude *3* teď máš taky světovou premiéru 20. listopadu a u nás to začínají dávat 26. listopadu, tak pochybuju, že kdyby byla světová premiéra Zatmění 30. června 2010 tak u nás by to bylo tak pozdě *3* takže já počítám tak začátek července tady u nás *3*
  • luida

premiéra

Ahojte, nevím, jestli už jste o tom slyšeli, ale na stránkách Evropy2 se můžete zaregistrovat do takové "soutěže, ankety" (nevím jak to nazvat) o Novém měsíci a když tam bude 30 000 lidí, tak by mohli dávat premiéru filmu o něco dříve...více podrobností:
    http://www.evropa2.c z/cs/stmivani/registrace.shtml
    • zuza-nyje

Re: premiéra

jj jenže jak je tam to počet hlasujících tak všichni budou čekat až na to aby byli 30 000 a tím pádem se tam přihlásí málo lidí, takže lidi radši se přihlašujte at máme dřív premiéru než aby jse dostali bůhví co všechno za dárky a posunutá premiéra nebude a dárky taky ne !!!!
  • luida

Rozbřesk

Heji lidičky, vytvořila jsem profil Rozbřesku. Zatím tam ale nic není, jenom plakát a 3 fotky, ae objeví se to později. Takže přidávejte věci a nezapomeňta na fanklub!
    • zewla

Re: Rozbřesk

já to tu nemůžu najít hledám to pokaždé co tu js i česky i anglicky a prostě to tady nemůžu najít jak jsi to přesně pojmnovala pls *9* *7* *7*
      • luida

Re: Re: Rozbřesk

normálně rozbřesk ale čeká to na schválení už podruhé!!!!
  • Přečti si knihu

Ahoj když film eše není tk si zkus přečíst knihy ty sou upe cool a těším se jak budou aji filmy *4*
  • Kde stáhnout..???

Ahojík všem... sííím, kde se dá stáhnout Nový měsíc a Zatmění v češtině, jestli už to je... sííím odpovězte mi na vzkazník... dík :-D *4*
    • Re: Kde stáhnout..???

srry ale zatmění začali teprve natáče víš ale jinak by ti to mělo jít stáhnout přes uložto.cz..
      • vrtulka

Re: Re: Kde stáhnout..???

jsou informace, že Zatmění je již dotočené *3* teď někdy prej
        • ahs3

Re: Re: Re: Kde stáhnout..???

Já jsme někde četla že Zatmění dotočili už tento týden a brzy začnou natáčet rozbřesk *14*
          • Re: Re: Re: Re: Kde stáhnout..???

Jo to je pravda, že Zatmění už dotočili, jenže ted' budou asi půl roku pracovat na grafických efektech a postupně to skládat dohromady. *4*
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Kde stáhnout..???

doufám, že máš pravdu, doufám, že Rozbřesk začnou natáčet co nejdřív, protože tenhle díl je nejlepší a já se nemůžu dočkat až ho uvidím zfilmovaný *3*

Nedoporučuji v češtině...je to strašné!!!

mám všechny 4 díly stáhlé v češtině....pokud je ještě nemáš, tak mi písni svůj mejl a já ti je ráda pošlu... *3*
      • Re: Re: Kde stáhnout..???

samozřejmě mám na mysli knihy!!!!!!!!Na filmy si ještě dlouuuuuuuho počkáčkáme než se dají stáhnout.... *9*
    • pismule

Re: Kde stáhnout..???

mno bohužel musíme vydržet všichni....
    • mysak.kol

Re: Kde stáhnout..???

nemáš šanci holka. New moon ještě není a až bude, tak si na čj počkáš další půl rok a Eclipse se teprve týden natáčí, takže další pech. bohužel. je mi líto, musíš vydržet.
  • mysak.kol

nová scéna

v Eclipse bude scéna, která v knize není. bude tam líbačka Victorie a Rileyho. tak jsem na to zvědavá, jestli to pak nešoupnou do vystřižených scén. no uvidíme.
    • n.a.n.y

Re: nová scéna

To bude zajímaví....docela se těšim..ale sere mě že Rozbřesk (Breaking Dawn) bude rozdělen na ty 3 části...ale zase říkám že vážně 600 stránek se nemůže vejít do jednoho filmu....a navíc sama knížka je rozdělena na ty tři knížky...alespon budem víc napjatý a hlavně tam bude všechno....snad nic nevynechaj když budou tři filmy!!! *3*
    • Re: nová scéna

nene ona je ve zatmění (kniha)
      jo myslím že to v knize je
      • mysak.kol

Re: Re: nová scéna

v knize ta líbačka není. nemůže tam být. nemá to logiku, když to vypráví Bella. přesně, jak říká pismule.
        • deniska-l

Re: Re: Re: nová scéna

Neni to v knížce...četla sem Zatměni asi už 4x a ta libaci scena tam opravdu neni...! *5*
          • pismule

Re: Re: Re: Re: nová scéna

4x? já už ani nevim sem divná to vim čtu ty knížky pořád do kola
            • Re: Re: Re: Re: Re: nová scéna

šak myslíš že já ne ?? =D NM jsem četla asi 3x , Zatmění asi 5x a ROzbřesk asi 8x =D ten poslední je nejlepší.. Stmívání jsem ještě nečetla, ale mám to zamluvené v knihovně, tk asi do měsíce ji budu mít :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: nová scéna

Tak to nejseš jediná *1* já ty knížky prostě miluju *14* filmy taky to je samozřejmost *14*
      • pismule

Re: Re: nová scéna

jak by to mohlo bejt v knize to by to Bella musela vidět protože to vypráví Bella... to by to muselo být jen když za Victoria a Riley najdou... bo tak něco... ne?
  • Rozbřesk...

ahojky lidičky právě čtu rozbřesk
    a chtěla sem se zeptat tak nějak sem nepochopila jakou má Bella tu nadpřirozenou schopnost? *7*
    jinak twilight sága je nejlepší!!!!
    prtostě jako o proti tomu nějaké posrané HSM aby se všichni nezbláznili s té buzny Efrona Pattinson je nejjjj a je mnohem lepší než Efroňák *1*
    • zewla

Re: Rozbřesk...

a taková poloviční "schopnost" je že ona dá se říct přeskočila to první upíří stádium čímž myslím že se umí daleko víc ovládat než ostatní novorození kterým to trvalo ještě hodně dlouho než se to naučili(někteří vůbec *4* *14* *14* *14* jo Zac vypadá fakt jak buzna *1* *1*
      • n.a.n.y

Re: Re: Rozbřesk...

JN...Zac je vypadá jak napomádovanej blbeček...omyl on je napomádovanej blbeček *1*
    • Re: Rozbřesk...

ja ti dam efron buzna.... a pattinson je hnusak nic proti....lautner je NEJ *14* *5*
    • pismule

Re: Rozbřesk...

Bella bode mít schopnost zaštítit lidi který chce jako tak že... mno jak na nní nemůže Jane a Alec a edward a tkový ty schopnosti... tak ona je štít prostě ten štít může rozvinout... bude se to hodit *1*
  • eliskababy

Hrají:

Kristen Stewart jako Bella Swan
    Robert Pattinson jako Edward Cullen
    Taylor Lautner jako Jacob Black

Cullen rodina

Ashley Greene jako Alice Cullen
    Peter Facinelli jako Dr. Carlisle
    Elizabeth Reaser jako Esme Cullen
    Kellan Lutz jako Emmett Cullen
    Nikki Reed jako Rosalie Hale
    Jackson Rathbone jako Jasper Hale

Vlkodlaci

Chaske Spencer jako Sam Uley
    Bronson Pelletier jako Jared
    Alex Meraz jako Paul
    Kiowa Gordon jako Embry Call
    Tyson Houseman jako Quil Ateara

Ostatní Quileutes

Gil Birmingham jako Billy Black
    Tinsel Korey jako Emily

Upírka:

Bryce Dallas Howard jako Victoria

Volturi

Cameron Bright jako Alec
    Charlie Bewley jako Demetri
    Daniel Cudmore jako Felix
    Dakota Fanning jako Jane

Další členové

Billy Burke jako Charlie Swan
    Sarah Clarke jako Renée Dwyer
    Anna Kendrick jako Jessica
    Michael Welch jako Mike
    Christian Serratos jako Angela
    Justin Chon jako Eric

Noví členové

Xavier Samuel jako Riley
    Catalina Sandino Moreno jako Maria
    Jack Huston jako Royce King
    Julia Jones jako Leah Clearwater
    BooBoo Stewart jako Seth Clearwater
    Jodelle Ferland jako Bree
    • ane.tt

Re: Hrají:

Victorii hraje Rachelle Lefevre *4*
      • n-abby-sciu

Re: Re: Hrají:

Rachel Lefevre ji hrát nemůže, jelikož je těhotná, takže nastupuje (bohužel) nová herečeka.
        • natule

Re: Re: Re: Hrají:

ja sem slyšela žhe rachelle byla len náhradnice bo co
        • ane.tt

Re: Re: Re: Hrají:

tak to se omlouvám,to jsem nevěděla *3* no to né,já nechci novou herečku *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit