-
Re: film online
teď už na youtube.com nebo přes můj blog http://mileycyrusandhannahmontana99 .blog.cz/ -
Hannah Montana ve filmu
čaw na internetu už se objevil fílm Hannah Montana ve filmu ČESKY.Na odkaz se můžete dostat úřes můj blog http://mileycyrusandhannahmontana99 .blog.cz/ jinak to je na youtube.com. A dvd vyjde 4. listopadu FAKT SUPER FILMÍK *15* *14* *14* -
Re: Re: Re: DVD
kdy vyjde hannah na DVD? -
Re: film online
www.videofilmy.net *4* -
hannah montana
je to super film byla sem na něm vkině a málem sem se počůrala smíchy a nejvíc se mi líbila ta scéna jak jdedo kurníku pro ty vajíčka *1* *1* *4* -
Film
film je senzační viděla jsem ho 11. září a je to fakt super chvílema úžasně vtipný třeba když se miley snaží dostat na koncert hanny montany a jede v golfovém vozíku a chvílema je to zase dojemný třeba když si sundá paruku a zpívá the climb. prostě úžasnej film nejlepší jedinej kterej se mu dokáže vyrovnat je camprock a mamma mia -
Re: DVD
Někdy na začátku listopadu. -
film online
hele lidi kde by se to dalo shlédnout česky??? *7* *4* -
DVD
Už se těším na DVD nevíte kdy bude u nás k dostání? Nebo už je? -
repríza
ty jo,tak u nás opakujou hannu ve filmu..já už na tom byla,ale šla bych znova,jenže zítra je to naposled,a já se tam nemám jak dostat...byylo u nás hodně lidí,tak dávaj reprízu..supéér *1* -
Re: miley
Na you tube -
ahojky
já hannu a miley uplně zbožnuju je to nej zpěvačka a herečka -
Re: ahoooj!!!
jo je super
*8* *3* -
ahoooj!!!
Ahojte lidičky!!! Já upe zbožňuju Hannu Montanu/Miley Cyrus!!! a High school musical miluju taky!! MOOOOOOOOOOOOOOOC....a Camp Rock mám taky strašně moooc rááááda!!!!!!! -
ahoooj!!!
Ahojte lidičky!!! Já upe zbožňuju Hannu Montanu/Miley Cyrus!!! a High school musical miluju taky!! MOOOOOOOOOOOOOOOC....a Camp Rock mám taky strašně moooc rááááda!!!!!!! -
myslim že sem někde četla že v listopadu ale nevim kolikátýho *3* -
Re: nevíte kde to stáhnu
tento filmík si můžeš stáhnout na www.ulozto.cz nebo na www.youtube.com spíš je lepšííí to ulozto.cz -
to si jeste tak pul roku pockas kdy to je teprv v kine taky sem na tom byl a bylo to výýýýýýýýýýýýýýýýý ýýýýýýýýýýýýýýýýý -
nevíte kde to stáhnu
Prosím napište, kde můžun tento film stáhnout. DÍk -
DVD
Ahoj nevíte někdo prosím kdy vychází na DVD? Děkuju