-
Re: Hannah Montana
já ho taky mám -
Hannah Montana
fakt se mi rial Hannah Montana ale film je ještě lepší.dokonce jsem si začala kupovat časák Hannah Montana a je fakt super doporučuju *4* -
Re: !??
Až na to, že 3. série byla natočená dřív než ten film... -
Re: Re: děs
Vím,co znamená kýč-Montana,High school musical atd... -
Re: Re: děs
HSM nebo Montana-oboje naprosto trapný.
Drž zobák ty,nerozumíš tomu.Přečti si recenze skutečných kritiků,ne těch blbečků z Brava a podobných přihlouplých časáků. -
Re: děs
Víš co vůbec znamená kýč? Náhodou je to pěkně natočený film a velmi barvitý...Jsou tam vyjádřeny emoce a tak.. -
Film
Když jsem viděla HSM nic to ve mně nezanechalo, ale když jsem byla v kině na tomhle filmu, musela jsem o něm ještě dlouho přemýšlet, má děj, písničky nejsou na jedno brdo, a nechybí tam sranda ani napětí, naplnilo to má očekávání a proto chválím, velmi kvalitní film.. -
Re: děs
Ty si taky nafoukaná stupidní husa. Ten film je viníkající. Narozdíl od HSM. Z toho se mě chtěla zvracet už po pár minutách. Ale Hannah Montana je viníkající. Jak seriál, tak film. Vyděl jsem i nějaký díly z 3. série a jsou taky cool *1* *1*
Tak drž zobák -
Re: - nechápu-
Nemá cenu jim nic říkat.To pochopěj až po pubertě.Pak se jim při vzpomínce,že chodili do kina na takový hovadiny,bude chtít zvracet. -
JJ wow to bylo super s tou parukou :-) -
Re: peníze
Za takovou sračku bych nedal ani korunu. -
děs
Ten film je strašnej kýč a Miley je stupidní nafoukaná husa!!! -
časopis
ahojik lidi já jsem sehnala časák hannah montana já jsem tak štastna -
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
nn vyjde to až v listopadu,je to jen v americe -
Film
Ahoj!!Vžuvotě jsem se nekoukala na Hannah Montana (na jetixu).....Ale jednou kámojdy řekli že by šli do kina a jestli bych nechtěla taky tak jsem šla a bylo to sQělí *5* -
fakt dobrí *3* -
Re: Re: Re: Re: DVD
NA DVD už to vyšlo !! -
!??
tak tedkom sem to dokoukala....a dost me to prekvapilo!!!hlave kdyz si sundala tu paruku O_O!!tak sem zvedava na 3.serii :D -
<3
<<<nejlepší filmík co jsem kdy viděla>>> -
Re: Re: Re: DVD
tak to je hrozný. u nás vyjde všechno na DVD tak tři měsíce po tom co to má premiéru v kině. *9* *9*