-
Re: blabla
No hele nwm ale ten film si můžeš už klidně stáhnout na netu zdarma už dávno!! -
Re: Hannah versus Miley
Noo..to ej tzěžký ale asi no..Miley..ale zase Hana je tayk supeer,,ale..pstě Miley -
Re: Re: DVD
Na DVD to ještě nevišlo. To vijde až někde v listopadu. Na DVD to asi vyšlo akorát v Americe -
Ale Miley se rozhodla pro Hannu a ne jenom Miley -
online =)
na http://mileycyrus--forever.blog.cz/ je to online ke shlednuti =) -
Twl tak to nevim život Hannah musí být fajn ale žít v obklopení fanoušků a bez soukromý? Nvm *7* -
Re: DVD
pokud vím tak už to na Dvd vyšlo tedy alespoň doufám *3* *8* -
Re: lili-lola
nepřevlíka ale převlíkla se za hannah montana -
Re: Re: Re: aHoJ
ne to nebyla její sestra -
Re: Re: aHoJ
byla to její mladší sestra no já sem jí poznala rychle -
Re: hm
rozhodla se být Miley protože se pohádala s Trewisem a tim pádem se rozhodla byt Miley *3* -
Re: Uš se těším!
ahoj já sem byla na tomto filmu 4.8.09 v Milíně *3* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
ahoj ja už na filmu byla
ahoj já sem také byla na hannah montaně a moc se my to líbylo a mužu se zeptat kde ste na ni byly *14* miluju jí *3* moc se mi líbí *14* *14* *14* *14* -
DVD
nevíte někdo kdy to vyjde na DVD ??? *7* -
Re: blabla
nejdřív se nauč psát a pak když tvoji otázku pochopíme ti možná odpovíme. -
Re: Re: Re: aHoJ
Ta se jmenuje Emily Reaves -
Re: Ten film jsem čekala horší
myslím si že Miley do těch "uměle vytvořených hvězdiček" jak si to nazval/a nepatří...jde vidět že o tom moc nevíš.. *7* -
Hannah versus Miley
Pro co byste se rozhodli? Stejně jako Miley, že budete jen Miley, nebo by ste radši byli Hannou? *3* -
blabla
newite plsky nekdo de bych se na netu na ten film mohla juknuot??esli jo napiste pls sem adresu.mockrat dik -
Re: Re: Re: hannah
je bajecny ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo *4*