-
DVD
nevíte někdo kdy to vyjde na DVD ??? *7* -
-
Re: DVD
pokud vím tak už to na Dvd vyšlo tedy alespoň doufám *3* *8* -
-
Re: Re: DVD
Na DVD to ještě nevišlo. To vijde až někde v listopadu. Na DVD to asi vyšlo akorát v Americe -
-
Re: Re: Re: DVD
kdy vyjde hannah na DVD? -
Re: Re: Re: DVD
tak to je hrozný. u nás vyjde všechno na DVD tak tři měsíce po tom co to má premiéru v kině. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: DVD
NA DVD už to vyšlo !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
nn vyjde to až v listopadu,je to jen v americe
-
-
-
-
-
-
hannah montana je nej
hannah montana je nej filmík sice jsem ho neviděla ale bude to trhák at už jsou prázdniny slyšela jsem že by HM the muvie měla jít do kin v červenci ale nevím jestli to je jisté ale strašně se těším *1* *1* *1* *1* *1* -
!!!!
ahoj....videl z vas nekdo včere Koření na nově?rikali ze to je strasne sladky film......a ze to bude propadak!!! *10* *9* -
-
Re: !!!!
Nova ho neviděla takže nemůže soudit, bože jak to můžou vědět? Hlavní je tvůj názor! -
ja sem to tky widěla ae nova toe tky na ..... pěkně kecaj v americe tenhle filmík zvolily za nej film roku 2009!!! *14* -
Nevěř blbý nově!Hlavní je tvůj názor! *4* -
jo ja to videla a našvalo me to *10*
-
-
nevím
ahoj všichni ja sem se na hanu montanu ve filmu tak těšila ale propásla sem ten film nevite kde si ho můžu stáhnout -
-
Re: nevím
Hannah Montana The Movie..bude v kinech až v červenci .. takže propásnou si ho nemohla *4* *3*
-
-
!??
tak tedkom sem to dokoukala....a dost me to prekvapilo!!!hlave kdyz si sundala tu paruku O_O!!tak sem zvedava na 3.serii :D -
-
Re: !??
Až na to, že 3. série byla natočená dřív než ten film... -
JJ wow to bylo super s tou parukou :-) -
fakt dobrí *3*
-
-
...
to bude hrozná trapárna *3* *3* -
časopis
ahojik lidi já jsem sehnala časák hannah montana já jsem tak štastna -
děs
Ten film je strašnej kýč a Miley je stupidní nafoukaná husa!!! -
-
Re: děs
Víš co vůbec znamená kýč? Náhodou je to pěkně natočený film a velmi barvitý...Jsou tam vyjádřeny emoce a tak.. -
-
Re: Re: děs
Vím,co znamená kýč-Montana,High school musical atd...
-
-
Re: děs
Ty si taky nafoukaná stupidní husa. Ten film je viníkající. Narozdíl od HSM. Z toho se mě chtěla zvracet už po pár minutách. Ale Hannah Montana je viníkající. Jak seriál, tak film. Vyděl jsem i nějaký díly z 3. série a jsou taky cool *1* *1*
Tak drž zobák -
-
přesně tak *4* -
HSM nebo Montana-oboje naprosto trapný.
Drž zobák ty,nerozumíš tomu.Přečti si recenze skutečných kritiků,ne těch blbečků z Brava a podobných přihlouplých časáků.
-
-
-
Janča
Už sem to v angličtině viděla.. a jestli chce někdo vědět jak to skončí tak mu to řeknu *1* -
-
Re: Janča
ahoj reknes mi tu adresu na hannah montana the muvie *14* *14* *14* *14* *14* mam ji strasne rada prosim dik -
Jinak já si myslím, že to skončí tak, že bude zpívat ale jako Miley:D -
A nemáš odkaz na to, kde jsi to videla prosím?
-
-
Film
Když jsem viděla HSM nic to ve mně nezanechalo, ale když jsem byla v kině na tomhle filmu, musela jsem o něm ještě dlouho přemýšlet, má děj, písničky nejsou na jedno brdo, a nechybí tam sranda ani napětí, naplnilo to má očekávání a proto chválím, velmi kvalitní film.. -
-
Re: Film
to je jedem z filmů u kterých jsem se pořádně pobavila!!!
-