Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konwaska-mileycyrus

jsem to viděla

je to super ale je to furt v angličtině grafika taky nic moc ale prostě super jestli se taky chcete kouknout tak tady máte adresu http://www.youtube.com/watch?v=LJHR hkIWITs&feature=PlayList&p=AC877571 241EA8FF&index=0&playnext=1
    • ok

Hello i am Jessica Seyshon.That picture is peach.Miley Cyrus is peach.Hello i am *4* *4*
  • hsm3

HM the movie

nakoniec si vybere zivot hannah *1*
    • Re: HM the movie

asi jsi to špatně pochopil, pokud is se na to koukal :-). Na jednu stranu máš pravdu, ale jestli si viděl závěr, tak ona před tím venkovem řekne že je MIley a chce odejít.Ale Ti ji fanděním donutí k tomu aby zäse nasadila paruku a byla pořád i Hannou.
      A pak přece ten novinář do světa tu zprávu, že žije dvojí život nevyšle a všechno je stejně, jak vždy bylo :)
  • hannah

uz sem si to stahnul akorat je to v anglictine (jak jinak) ale stejne super film a na titulky si asi pockam prece jenom vsecko s ty angliny nepochitim *1*
    • Re: hannah

Ahoj!!!!
      Prosím, kde si stiahol Hannah Montana The Movie???
      Za odpoveď ti dopredu veľmi pekne ĎAKUJEM!!!
      *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

WE_ru_ShKa@azet.sk
  • hilarynka125

Nejjjjj!!!

hej lidi včera sem videla hannah montanu the movie a je to nej filmík kterej sem kdy videla!!!!mocko superr *3* *3* *14* *14* *4* *4*
    • Re: Nejjjjj!!!

Ahooj!!!
      Prosím, chcela by som sa ťa spýtať, že kde si videla HAnnah MOntana The Movie???
      Nevieš,či sa dá niekde stiahnuť???
      Dopredu ti za odpoveď veľmi pekne ďakujem...
      Werushaa!!! *4*

dáš mi prosím odkaz?:(

A v češtině nebo v angličtině
  • Hannah Montana

fakt se mi rial Hannah Montana ale film je ještě lepší.dokonce jsem si začala kupovat časák Hannah Montana a je fakt super doporučuju *4*
    • prochazkovalenkalenka

Re: Hannah Montana

časák mám a s tím folmem 100% souhlasím *3*
    • miley214

Re: Hannah Montana

já ho taky mám
  • andrej5

hannah

je to jistý bude jen miley viděl jsem na youtube jak před všema sundává paruku co to asi znamená.....
    • zanesskaaaa

Re: hannah

znamená to že se rozhodla všem říct že je Miley Stewart.. ale to ti asi došlo.. no a pak tam bude zpívat tu písničku The Climb *14* .. a až jí dozpívá tak malá holčička řekne jestli by nemohla bej tase Hannah že její tajemství zůstane v Tenessee *15*
      • Re: Re: hannah

Ahooj!
        Prosím. kde si videla Hannah Montana The Movie???
        ZA odpoveď ti dopredu veľmi pekne ĎAKUJEMMMM!!!
        *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

(WE_ru_ShKa@azet.sk)
    • Re: hannah

ale pak si ji zase nanda a zustane hanou a svet se nic nedovi budou to vedet jenom ty lidi z rodnyho mesta a ty todo sveta nevypustej
  • mileyfan67

Hannah Montana je nej!

Hannah Montana film je fantastickej a Miley,Hannah a ostatní jsou nej.Naproti muzikálu jsou fakt nej a HSM je už velká trapárna.! *1* *1* * *4* *4*
    • Re: Hannah Montana je nej!

jo hsm je hrozný *10* *10* *10* *10* *10* *16* *8* *9* *13*
  • otazka

ahoj chodis na slovensky pokec
  • HM the movie

Ahoja jestli si někdo chce HM the movie stáhnout tak at jde na www.demonoid.com - pozor musíte mít qtorrent , pač ten film si stáhnete jako torent, jo a abych nezapomněla tak pak stačí de search zadat Hannah Montana the movie a ono vám to najde , pak už jenom stahujte *1* *1* *15*

A je to s titulkama?
      • Re: Re: HM the movie

neni pouze v aj

http://www.demonoid.com/files/detai ls/1882718/6201776/ tady máte radši celej odkaz , tak hezký stahování *1* *1* *1*
  • Best MOVIE!

Super! Dnes jsem konečně viděla film Hannah Montana : The Movie! Dříve se mi to nevidařilo, protože jsem byla s rodiči v Egyptě, na Kubě a v Americe. Je to ten nej film a dokonce je na youtube, sice anglicky, ale zase HQ! Uau! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Best MOVIE!

ja to ešště nevidela da se to shlednout najetixu================ *14*
      • bettulinka

Re: Re: Best MOVIE!

neda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit