Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • megousek

miley

ahojky nevíte kde se to dá slédnout na netu?
    • Re: miley

na net si dej kinotip a pak otevřeš složku a na oravo je takový okýnko tak tam dáš hannah montana jinak díly slhlédneš na youtube ted tam sou i ze 4. série tak papa

Na you tube

jo vim v prdeli píčo
  • 1leninka1

zklamání

včera jsem byla na tomhle filmu a myslela jsem si že to bude lepší *9* dost měto zklamalo byl to film o ničem
    jediný plus jsou asi ty nový songy *9* *7*
  • hannahgirl

Zapoj se!

Ahojky lidičky... Vím že všeci máte rádi Miley nebo Hannah... Prosím vás zapiš te se www.fans-miley-hannah.blog.cz stačí napsat jen přezdívku.. Bude se těšit...
    P.S Jinak tento vzkaz ignorujte.. Díky moc!
  • kejsy

hannah montana movie je fakt dobrý filmík,nic tam nechybí...byla jsem na tom na začátku srpna v kině a strašně se mi to líbilo...HSM mě nebral už od začátku,viděla jsem jen jedničku a to mi stačilo...taky se mi líbí camp rock?co myslíte vy? *7*
    • disneygirl

Re: good

jo hannah montana movie jsem sice ještě neviděla, Camp Rock miluju kvuli Jonas Brothers a HSM se mi líbí druhý díl víc než 1. a trojka je srašně přeslazená
    • kate.szv

Re: good

no já jdu na hannah montana 13.9. do kina !! HSM jsem viděla wšechny díly a myslím si že 3 díl je nejlepšíí, je tam víc zpívání a tancování....A Camp Rock sleduju na Jetixu a strašně se mi líbí, pltže strašně mám ráda Jonas Brothers a všechny filmy kde se zpívá a tancuje *14*
  • Na tom jsme byla v kině bylo to moc super. *3*
  • Co je nani tak uzasneho ani poradne zpivat neumi
    • Když jí nemáš ráda tak se na ní nekoukej
  • nevíte kde to stáhnu

Prosím napište, kde můžun tento film stáhnout. DÍk
    • kate.szv

Re: nevíte kde to stáhnu

tento filmík si můžeš stáhnout na www.ulozto.cz nebo na www.youtube.com spíš je lepšííí to ulozto.cz
  • d.eli.jo.mi

..

Komedie/rodinný, USA, 2009, 102 min.
    Hannah Montana: The Movie
    Kinopremiéra v ČR 11.6.2009 dabováno
    • Re: ..

Ahojjiik!!!
      Please odkial máš film Hannah Montana The Movie??
      (WE_ru_ShKa@azet.sk)
  • tyty

ahoooj!!!

Ahojte lidičky!!! Já upe zbožňuju Hannu Montanu/Miley Cyrus!!! a High school musical miluju taky!! MOOOOOOOOOOOOOOOC....a Camp Rock mám taky strašně moooc rááááda!!!!!!!
    • Re: ahoooj!!!

High Shool Muzical úplně a z celého srdce nesnáším. Viděl jsem na Jetix kousek myslím 2 a bylo mě na zvracení. To Hannah Montana je úplně suprová. Našel jsem i na uložto ten film
  • hanah montana-the movie

je to dobrý *1* *1* *1* *1*
    • Re: hanah montana-the movie

Ahoj,nemohla bys mi okopčit Hannah Montana tha movie a poslat poštou.Zaplatím poštovné i balné a klidně ti pošli i disk DVD.klidne poslu i neco za to. *14* moc moc bych to chtela videt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit