Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyrus.87

hannah

HAnnah Montana bude u nás v Tanvaldě v sobotu 13.7. to bude bomba:D *4*
    • hayliel

Re: hannah

jestli nekecáš!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *13*
    • hayliel

Re: hannah

když jsi takový nebo taková znalkyně řekni mě jak se jmenuje ten její nový fil hm??? to nevíš co??? *7* *7* *7* *7* *7* *13* *13* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
      • norie

Re: Re: hannah

její nový film se menuje the last song.
        • Re: Re: Re: hannah

je bajecny ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo *4*
  • parket..a

chci to viděěěět

moc moc moc, ale nezdá se vám, že na těch fotkách má tu blond paruku takovou kratší a vlnitou?vypadá to blbě, hezčí je ta rovná a dlouhá *3*
    • miley.the.best

Re: chci to viděěěět

Nic proti, mě se ta vlnitá paruka víc líbí nemá ji tak připláclou a je prostě pěkná, ale fakt nic proti, každá máme svůj názor.
    • Re: chci to viděěěět

JJ..máš pravdu..ta vlnitá paruka ji nesluší .. *9* *5*
      • Ale jí sluší všechno!:D

Ale není zas tak hrozná mě se líbí v té i v té paruce.
      • dianna114

Re: Re: chci to viděěěět

nn,to právěže vypadá skvěle!
    • 3.blondynka

Re: chci to viděěěět

Jn ta vlnitá se mi nelíbí ale já jdu s kámoškou na HM nějak kolem 23.dubna to psali na Jetixu sice maďarsky ale ale bylo tam napsané:Aprílis 23-A mozikban nebo něco takového já jsem to hned jako pochopila to znamená 23 dubna v kinech-teda myslím ale už to chcu vidět *9* *9*
      • Re: Re: chci to viděěěět

Víš jenže to davaj 23.dubna v madarsku ....v ČR JE TO AŽ V ČERVNU NEBO ČERVENCI *15*
      • Re: Re: chci to viděěěět

U náš to bude v kinech až v červenci ...bohužel *9* *9* *9*
      • hejlovka09

Re: Re: chci to viděěěět

Může se tě zeptat??...
        Ty si blondýýna??...Jako sorryy ale máš tam napsáno že to dávaj až někdy v červenci to zaprví..a za druhý tebe asi nenapadne,že když to běží na jetis maďarsky ,že to asi budou dávat v Maďarsku a NE u nás v Česku??? *7*
        • 3.blondynka

Re: Re: Re: chci to viděěěět

Jj já wím mě to až pak došlo a jj jsem blondýna *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: chci to viděěěět

taky si mysliM:D:D *15* *15* *15* *15*
  • online =)

na http://mileycyrus--forever.blog.cz/ je to online ke shlednuti =)
  • Miley Cyrusová je za a) skvělá zpěvačka
    b) lepší než Gomezová nebo přiteplenej Bieber
    c) úžastná herečka a americké národní bohatství
    d) všechny možnosti uvedené výš
    KDO HÁDAL ZA D) HÁDAL SPRÁVNĚ A JÁ O TOM NEHODLÁM DISKUTOVAT! I KYDŽ JSEM NA DISKUZI... ČERT TO VEM... *14*
  • Janča

Už sem to v angličtině viděla.. a jestli chce někdo vědět jak to skončí tak mu to řeknu *1*
    • pattysek

Re: Janča

kde si to viděla dej sem prosím něakej odkaz nebo něco
    • Re: Janča

A jak to skončí?
      • Re: Re: Janča

Před tím svým rodným "městem" na koncertě už sundá paruku, řekne že je Miley.. Ale pak ji ti fanoušci začnou povzbuzovat, že si paruku dá zpátky a bude stále Hanna :).. A jeden jakože "paparrazi":D to zjistí, ale nakonec to do světa neřekne, že žije¨ve 2 osobách :)
        tkže vlastně vše bude tak, jak jsme na to zvyklí:P
  • spivat umi *10*
  • tutilky

film sem si stahnul v anglictine a vypada dobre, ale nikde nemuzu najit titulky :( prosím, kdybyste někde někde našel nebo je měl, tak mi pls na mail pošlete odkaz *3* díky moc ... email: hajisek.jan@seznam.cz
    • Re: tutilky

Ahoj prosimtě už sem ti psala i na email...
      Poslal bys mi prosím stránku kde si našel ten film:Hannah Montana The Movie...A nebo přímo ten film???PROSÍM ODEPIŠ CO NEJDŘÍVE...
      kristyna.hajkova@seznam.cz
      *14* *14* ...kují...
      • Re: Re: tutilky

staci to dat do vyhledavace na mininova.org a stahnes to pres torrent ale titulky jeste nemam :(
  • DVD

Ahoj nevíte někdo prosím kdy vychází na DVD? Děkuju
    • vananneh

Re: DVD

myslim že sem někde četla že v listopadu ale nevim kolikátýho *3*
    • ondrac

Re: DVD

to si jeste tak pul roku pockas kdy to je teprv v kine taky sem na tom byl a bylo to výýýýýýýýýýýýýýýýý ýýýýýýýýýýýýýýýýý
  • anka6959

hannah montana

je to super film byla sem na něm vkině a málem sem se počůrala smíchy a nejvíc se mi líbila ta scéna jak jdedo kurníku pro ty vajíčka *1* *1* *4*
    • Re: hannah montana

To jo. Ale mě připadá nejlepší scéna s těma talířema, když ten Roby Ray je rozbil a když zachránil toho Elvise, tak ho taky rozbil *1* *1* *1* *1* *3* *3* . To prostě bylo nejlepší
  • Super filmik

sem ho viděla na netu natočenej zu kina bez titulků a moc se mi líbí akorát sem tak 25% nerozumněla *1* ...
    • Re: Super filmik

čauky a mužu se zaptat jestli bys mi nemohla odeslat link kde ses na to dívala??ráda bych se taky jukla:)pokud to bude možné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší