Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alusqa99

Hannah Montana ve filmu

čaw na internetu už se objevil fílm Hannah Montana ve filmu ČESKY.Na odkaz se můžete dostat úřes můj blog http://mileycyrusandhannahmontana99 .blog.cz/ jinak to je na youtube.com. A dvd vyjde 4. listopadu FAKT SUPER FILMÍK *15* *14* *14*
  • headhunter

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*
    • Re: headhunter

jj Hanna Šlepana je velka krava ae hezka to se musí nechat poslal bych jí do p..... *16* *14* *13*
  • Titulky

Nevíte, kde je film Hannah Montana ve filmu s titulkama nebo v češtině?
  • Titulky

Pošlete mi někdo na mail české titulky? Díky
  • i-lowe-music

..

Máj gát..fakt nevim proč se tu hádáte?Někomu se líbí,někomu ne..Každej sme nějakej *3*
  • ??

ahoj nevíte co to je za písničku jak ma kdyz jí nekdo vola? dystak pisnete na icq 487967686 *4*
    • jackie28

Re: ??

hamster dance song
  • mileyscyrus

Hannah Montana je super

Je to naj spevačka,herečka,textarka je naj!Soťiž má len par háčikov v jej živote ale ona to zvladne keby ste sa chceli niečo o nej spytať napíšte nám!S pozdravom Mileys Cyrus
    • Re: Hannah Montana je super

ahoj, ja bych se chtěla zeptat, jak se jmenuje song, který měla hanah montana ve filmu jako vyzváněcí ton v mobilu děkuji
      • jackie28
        the hamster dance song
  • Hannah

Hannah Montana je super film ! *4* *4*
  • :-)

Já jsem taky Hannah :D ale hannah zní líp než hana *9* ....
  • Hannah Montana :ve filmu

Krásnej film *4* trochu víc smutný ae neva.. *4* Jako jackson nejlepšíí *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší