Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Net

Ahoj kde bych to našla na netu? myslím ke shlédnutí! Dík.
  • Film

Ahoj!!Vžuvotě jsem se nekoukala na Hannah Montana (na jetixu).....Ale jednou kámojdy řekli že by šli do kina a jestli bych nechtěla taky tak jsem šla a bylo to sQělí *5*
  • Hannah Montana The Movie CAM

Takže kdo to ještě neviděl tak si to stáhněte na !!! http://www.zshare.net/video/5909326 78d97b8bb/
    !!! nad tim oknem pro přehrávání je "Download this Video" tam se to stáhne. Ale je to natočený z kina takže kvalita trochu horší ale koukat se na to dá. *5* *5*
    • Re: Hannah Montana The Movie CAM

ta angličtina by nevadila kdybych u toho měla aspoň obraz a vůbec nevim čím to je!! jestli to máš ještě v počítači pošli mi to prosím na mejl dík martistei@seznam.cz protože tenhle film si přeju vidět už strašně dlouho... dík moc *4*
      • Re: Re: Hannah Montana The Movie CAM

nepošlu protože takový náně jako seš ty ... to je fakt hrůza že to chceš vidět zadáčo....měla ses na to jít podívat do kina ale lidi co tady na tom webu píšou nemůžou za to že nemaš ani na kino *15* *5* *1*
    • Re: Hannah Montana The Movie CAM

Ještě v tom odkazu nemá být mezera mezi číslama...
  • film

je to dobrý dostala jsem to na vánoce
  • Písnička

Áhojky!Miluju HM a na film se moc těším!...
    Miluju tu psíničku LETS GET CRAZY!Prosím nemáte ji někdo?Je mi ajsné,že je jen video..ale někteří šikovní ju asi mají....tak se ptám a prosím...
    • Re: Písnička

Jo mam jí mužeš si jí stáhnout na stránce www.mileymontana.estranky.cz *3*
    • Re: Písnička

ahoj ja ji mám..tak kdyžtak pošli mail a ja ti ji pošlu...
      • Re: Re: Písnička

Prosim moc prosim poslala bys me ju ten film dystak email Petr.Augusta@seznam.cz moc prosim *4*
        • kasnic

Re: Re: Re: Písnička

Ježiš to bys byla hodná!můj mail je kristina.dr@seznam.cz
  • britney-spears

Já jsem na filmu byla 2 x prtž se mi to líbilo *15*
  • anukkyss

téda

Zaprvé: nesnáším disney za druhé nemám ráda miley cyrus zatřetí nikdy jsem moc neměla ráda seriál.... Film se mi opravdu líbil a věřím že se na něj podívám třeba za půl roku znova *3*
  • hannah je nej

ty kretene jeden co si o sobe mislis ty anukkyss ses krava a jak si napsala at de do blazince tak tam bis mela jit spis ty *16* ses totiz pekna pinda *5* a kunda tak zbohem kretenea tohle je tvuj ksicht *9* a priste si moc nedovoluj
  • Baruš

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jestli s Miley pojede do Teneese (nevim přesně jak se to píš) i Lili, Oliver a Jackskon?
    • kokoska26

Re: Baruš

Miley jede s jacksonem a lili za ní přijede, oliver ve filmu moc vidět není
  • barca

ahoj lidi prosim reknete mi jak se jmenuje ten dil ja si sunda paruku prooosiii holky napiste mi to dekujuvam *14*
    • jackie28
      nikdy na tebe nezapomenu díl 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší