-
super
miluju hanna montanu má hezké písničky a na film se moc mocinky těším *3* -
BEST
je to ten uplne nej nej nej film na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hanah montana-the movie
je to úúúúúúúúúúúúúúžasný *1* *14* -
Znělka mobilu
Ahoj, prosím neví někdo, co to bylo za znělku, jak Hannah zvonil mobil. -
-
Re: Znělka mobilu
Jojo vím- hamster dance song *3* -
-
Re: Re: Znělka mobilu
*1* Díky *1*
-
-
-
Hannah Montana: ve filmu
Já jse tak těšim na 9. července bude totiž premiera Hanna Montana ve filmu!!!!WOW *3* -
Těšiiim se
Já se už nemůžu dočkat, až to bude v kinech... škoda, že za tak dlouho... :( 9.července je děsná doba. K tomu se bojim, že až to bude v kinech u nás tak budu na dovolený, nebo něco.. xD *9* *3* *4* *14* -
-
Re: Těšiiim se
A vim jak to zkončííí tak kdyžtak napiště vzkaz a já vám dám ICQ a řeknu vám to a můžeme pokecaaat..xD :) -
-
Re: Re: Těšiiim se
tak jo byla bys tak hodná a řekla mi jak to dopadne? -
Re: Re: Těšiiim se
Ahoj. Nemám ICQ, protože se mě tam pak nikdy nepodaří přihlásit ale bud to můžeš napsat sem a nebo na můj mail. ICQ mě nejde *16* *16*
-
-
-
hannah montana je nej
hannah montana je nej filmík sice jsem ho neviděla ale bude to trhák at už jsou prázdniny slyšela jsem že by HM the muvie měla jít do kin v červenci ale nevím jestli to je jisté ale strašně se těším *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: hannah montana je nej
Taky se na to strašně těším a na 100000000% pujdu do kina ... už se nemůžu dočka !!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *14* *14* *14*
-
-
:)
Já se na ten filmík moc těšim *14* a vy? -
-
Re: :)
jj taky se moc těším, už sem domluvená s kámoškou, že až to bude komplet předabovaný že na ten filmík určo půjdem *15* -
-
Re: Re: :)
v česku ten film bude mít premiéru až oprázdninách letních *9* ale na ten film se taky moc moc těším -
-
Re: Re: Re: :)
ahoj ten filmík je super.ja si ho stahala na ULOZTO.CZ je je upe mc bestovej.sice je v angl ale je to dobra mazec kvalita miluju Miely Cyrussssssssssss!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: :)
jj já taky a hannu montanu zboznuju *1* !!!!
-
-
lili-lola
převlíká se ve filmu lili za lolu *7* ???a jinak sssssuuuppppppeeeeerrrrrr -
-
Re: lili-lola
nepřevlíka ale převlíkla se za hannah montana -
Re: lili-lola
Ne, nepřevlíká se za Lolu.
-
-
Uš se těším!
Zítra jdu na tenhle film do kina. *3* -
-
Re: Uš se těším!
ahoj já sem byla na tomto filmu 4.8.09 v Milíně *3* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8*
-