Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hustééé

Byla jsem na to včera v kině v 3D(málo to ho je) Ale prostě Hruubééééééé Mega!!!! Hej já sa teď na to budu dívat teď pořád dokola Prostě nejlepšíí díll!!! A samozřejmě i nejlepší byl RON!!! :DDD ÁÁhjo... mega bomba!!!! A kolik lidí tam bylo!! :D Mohla bych fakt vyprávět! :D
    • rapidash

Re: Hustééé

Já byla včera také na 3D v Hradci v CineStaru ;) je to fakt bomba
      • Re: Re: Hustééé

Jo jééé!!!:D ://
  • qqq

ÁÁÁÁÁ prostě to je tak Skvěléééééééééééééé
  • Ježiši marja

Bože vždyt je to anglickej film znáte to vůbec?
    USA tak od nich vůbec není!!!
    Dovolte abych se zasmála USA-HA HA HA!!!!
  • Harry Potter

Souhlasim, s vámi, že všechny knížky byly mnohem obsáhlejší než filmy a v první časti 7. dílu mi toho taky spousta chybělo, ale abych se zastal filmového štábu a herců, mají určity rozpočet a ten nesmí překročit.
  • JEŽIŠ :D

Popravdě a upřímně,ste všichni strašně směšný a trapný..Přečtěte tu knížku nebo si počkejte na film :D A neunavujte tady tím,že Harry umře..
  • Pro ty kdo četli knihu..

Knihu jsem četla docela dávno a nějaké momenty z ní mi už vypadly z paměti.
    Když jsem se koukala na trailer z Hp7 část 2 tak tam byl moment kdy Harry a Voldemort skáčou spolu do nějaké propasti nebo tak něco.Docela mě to zarazilo jelikož jsem si z kniy nic takového nepamatovala.
    Ale radši nebudu sázet na svojí hlavu a chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jestli to bylo v knize ;) Díky...

ta ,,záhadná" scéna ;)
    http://programy.sms.cz/index.ph p?P_id_kategorie=8750&P_soubor=%2Ft elevize%2Fporad_kina.php%3Fporad_st av%3Dukazka%26id%3Dnkvgbda736kcr%26 datum%3D%26video_od%3D0
    (čas 1:05)
    • Re: Pro ty kdo četli knihu..

Ahoj prosím : Co použili Harry, Ron a Hermiona k útěku od Gringotových ve filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 2?
      Piš na mail.Díky
      • jjannissekk

Re: Re: Pro ty kdo četli knihu..

Použili draka.
    • Re: Pro ty kdo četli knihu..

já sem knihu četla nejmíň 5x ale ten skok do té propasti tam bůbec není... i mě to trochu zarazilo, ale tak většinou co bývá v knize tam není a co tam je tak není ve filmů :)
      • Re: Re: Pro ty kdo četli knihu..

to mě sere
        • co tě sere

Tak přece jsem si pamatovala že tam nic takového nebylo :D :)
        Jina moc díky ;)

Ahoj prosím : Co použili Harry, Ron a Hermiona k útěku od Gringotových ve filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 2?
        Piš na mail.Díky
        • draka. tys neviděla ten film??????????
        • Re: Re: Re: Pro ty kdo četli knihu..

použijí draka který chrání Belle trezor
  • už v pátek

ty jo v jedu na 3D do kina na harryho jupíííí :) :*
  • jejich děti...

Čau nevíte pls kolik dětí budou mít Ron a Hermiona? A jak se budou jmenovat? předem dík za odpověď... ;))
    • budou mít 2 a budou se jmenovat rose a hugo
    • Re: jejich děti...

2 jestli si četl knihu tak to víš a Harry a Ginny budou mít 3!!!(Lilly,Severus Albus,James-Harry a Ginny)(A Hermiona a Ron budou mít holku a kluka)!!!
    • jjannissekk

Re: jejich děti...

Ron a Hermiona budou mít dvě děti-Huga a Rose.
  • jjannissekk

Ať už to je!

Na druhou část Relikvií smrti se strašně těším. Bude to určitě ještě napínavější než část první... Ať už to je! Áááááá! *1* *14*
  • Yeah !!!

Na druhou část Harryho Pottera se šíleně moc těším :-) Patří mezi mé nejoblíbenější filmy :-) Kam se hrabe nějaký debilní HSM? ;-)
    • co to je hsm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit