-
Hustééé
Byla jsem na to včera v kině v 3D(málo to ho je) Ale prostě Hruubééééééé Mega!!!! Hej já sa teď na to budu dívat teď pořád dokola Prostě nejlepšíí díll!!! A samozřejmě i nejlepší byl RON!!! :DDD ÁÁhjo... mega bomba!!!! A kolik lidí tam bylo!! :D Mohla bych fakt vyprávět! :D -
-
Re: Hustééé
Já byla včera také na 3D v Hradci v CineStaru ;) je to fakt bomba -
-
Re: Re: Hustééé
Jo jééé!!!:D ://
-
-
-
qqq
ÁÁÁÁÁ prostě to je tak Skvěléééééééééééééé -
Ježiši marja
Bože vždyt je to anglickej film znáte to vůbec?
USA tak od nich vůbec není!!!
Dovolte abych se zasmála USA-HA HA HA!!!! -
Harry Potter
Souhlasim, s vámi, že všechny knížky byly mnohem obsáhlejší než filmy a v první časti 7. dílu mi toho taky spousta chybělo, ale abych se zastal filmového štábu a herců, mají určity rozpočet a ten nesmí překročit. -
JEŽIŠ :D
Popravdě a upřímně,ste všichni strašně směšný a trapný..Přečtěte tu knížku nebo si počkejte na film :D A neunavujte tady tím,že Harry umře.. -
Pro ty kdo četli knihu..
Knihu jsem četla docela dávno a nějaké momenty z ní mi už vypadly z paměti.
Když jsem se koukala na trailer z Hp7 část 2 tak tam byl moment kdy Harry a Voldemort skáčou spolu do nějaké propasti nebo tak něco.Docela mě to zarazilo jelikož jsem si z kniy nic takového nepamatovala.
Ale radši nebudu sázet na svojí hlavu a chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jestli to bylo v knize ;) Díky...
ta ,,záhadná" scéna ;)
http://programy.sms.cz/index.ph p?P_id_kategorie=8750&P_soubor=%2Ft elevize%2Fporad_kina.php%3Fporad_st av%3Dukazka%26id%3Dnkvgbda736kcr%26 datum%3D%26video_od%3D0
(čas 1:05) -
-
Re: Pro ty kdo četli knihu..
Ahoj prosím : Co použili Harry, Ron a Hermiona k útěku od Gringotových ve filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 2?
Piš na mail.Díky -
-
Re: Re: Pro ty kdo četli knihu..
Použili draka.
-
-
Re: Pro ty kdo četli knihu..
já sem knihu četla nejmíň 5x ale ten skok do té propasti tam bůbec není... i mě to trochu zarazilo, ale tak většinou co bývá v knize tam není a co tam je tak není ve filmů :) -
-
to mě sere -
-
co tě sere
-
-
Tak přece jsem si pamatovala že tam nic takového nebylo :D :)
Jina moc díky ;) -
Ahoj prosím : Co použili Harry, Ron a Hermiona k útěku od Gringotových ve filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 2?
Piš na mail.Díky -
-
draka. tys neviděla ten film??????????
-
Re: Re: Re: Pro ty kdo četli knihu..
použijí draka který chrání Belle trezor
-
-
-
-
už v pátek
ty jo v jedu na 3D do kina na harryho jupíííí :) :* -
jejich děti...
Čau nevíte pls kolik dětí budou mít Ron a Hermiona? A jak se budou jmenovat? předem dík za odpověď... ;)) -
-
budou mít 2 a budou se jmenovat rose a hugo
-
Re: jejich děti...
2 jestli si četl knihu tak to víš a Harry a Ginny budou mít 3!!!(Lilly,Severus Albus,James-Harry a Ginny)(A Hermiona a Ron budou mít holku a kluka)!!! -
Re: jejich děti...
Ron a Hermiona budou mít dvě děti-Huga a Rose.
-
-
Ať už to je!
Na druhou část Relikvií smrti se strašně těším. Bude to určitě ještě napínavější než část první... Ať už to je! Áááááá! *1* *14* -
Yeah !!!
Na druhou část Harryho Pottera se šíleně moc těším :-) Patří mezi mé nejoblíbenější filmy :-) Kam se hrabe nějaký debilní HSM? ;-) -
-
co to je hsm
-