Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Nevím, jestli si děláte srandu. Říkáte si fanoušci, ale takový bláboly, co tu někteří píšete, to zní skoro jako další parodie...
    Sakra, tak buď si přečtěte knížku, nebo tady nemelte nesmysly! Asi nedokážete pochopit, že film má k originálu hoodně daleko? Sorry, ale dotaz- kdo je Fred? nebo jestli Harry umře,komolení jmen..-kde to jsme? Myslím, že J.K.Rowlingová by z některých z vás byla zklamaná, možná znechucená...
    • to je dvojče george weasleyho
  • relikvie smrti

lidi harry bude mit 3 deti 1 dite se bude jmenovat james sirius potter,2 dite albus severus potter,a 3 dite se jmenuje lili lenka potterova *3*
    • jjannissekk

Re: relikvie smrti

Oprava, není to Lily Lenka, ale Lily Moly..
      • kecáš je to lily lenka a neeeee lily molly
      • kecáš je to lily lenka a neeeee lily molly
  • s.e.v.e.r.u.s

harry potter 7

jsem veliký fanda harryho pottera ale kdybych si měl u 6 a 7 dílu vybrat mezi knížkou a filmem tak na 100% vyhraje knížka.filmy mě hrozně zklamaly.chybí tam důležité informace.v 6 díle např. vzpomínky o předcích toma raddla a 7 díl se s knihou vůbec neshoduje.hlavně že se vymlouvali na to že je to na jeden film moc stránek a stejně si to udělali podle svého.a nesnažte se mi to někdo vyvrátit.četl jsem knihy tolikrát že vim co kde a jak je.Severus 4ever.je nejlepší.byl ze všech nejodvážnější a proto dělal to co dělal a kvůli tomu takhle hnusně umřel
    • Re: harry potter 7

Pro mě filmy byly od začátku jenom příjemným oživením. A od prvního dílu mi tam chybělo dost scén pro mě důležitých nebo prostě hezkých. A s knížkou se to nedá srovnávat vůbec. Ti, co nečetli knížku, a viděli film, musejí v tom mít pěkněj hokej. A souhlasím s tím, že když už dělali dva filmy, mohli tam dát mnohem víc z knížky....
    • Re: harry potter 7

Souhlasím! Mě se film doopravdy líbil do trojky, potom je to všechno jak z rychlíku. Čtyřka ještě jakš takš ujde, ale pětka a dál je úplně o něčem jiným! V tomto je vážně mnohem lepší knížka, sice to člověk nečte 2 hodiny, jako trvá film, ale kdo nečetl, nepochopí. Navíc si spoustu věcí můžu představit jak chci, a nemusím koukat, jak mi to nastrčí pod nos režisér ;)
  • 369dreamer

Pro všechny...

Lidi, když už machrujete, že víte jak Harry Potter dopadne atd., řikejte to správně! Smrtonoši? Já myslim že to jsou smrtijedi. Lord Woldemort? To ře je to z angličtiny neznamená že tam všude musí bejt 'w'. A pro ty co se ptaj kdo je Fred? To si ze mě děláta legraci. Je to brácha George, jsou to dvojčata. A to musí člověk vědět i kdyby viděl jenom jeden díl. Nechci tady machrovat že vím jak to dopadne nebo že jsem ty knížky četla. Ani neodsuzuju ty kdo knížky nečetly, protože do nedávna jsem bya jedna z těch lidí. Ale když se do toho mícháte a říkáte jak co dopadne, tak se aspoň naučte správně psát Weasley.
    • Re: Pro všechny...

Souhlasím, kecy o harryho smrti jsou hodný dětí ve školce, ale Voldemort není z angličtiny. Je to dávno co jsem to čet, ale pokud si to pamatuju, tak je Vol de Mort z francouzštiny, a znamená to něco jako uniknout smrti.
  • Death of Lupin

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte jak přesně zemřel Remus Lupin? Mám takovou domněnku, že ho zabil Antonín Dolohov,ale chtěl bych mít jistotu, na koho mám být naštvaný.. *4* Remus byl totiž moje oblíbená postava. prosím o odpověd
    • Re: Death of Lupin

Já mám takový pocit, že to v knížce snad ani nebylo. Jen že Harry viděl jeho a Tonksovou mrtvé na zemi v hlavním sále hradu. Ale nejsem si jistá *7*
      • Re: Re: Death of Lupin

myslim, že tam v tý knížce psali, že si mysleli, že to byl Dolohov, ale nevěděli to určitě..
  • Harry Potter

Nevite nahodou kdy bude v cr ta 2 v kinech??? *3* *3* *3*
    • Re: Harry Potter

Mám pocit, že 14. července *3*
  • Harry Potter

Nejvíc se mi líbí jak tam Protiva zpívá na konci:
    Radujme se,veselme se,Potřík jim dal nářez!
    Starouš Voldy už má utrum,tuhej jako
    pařez.. *1* *1*
    PS:Je to stejně nejlepší!!Ta knížka!!Ale i film:]
  • kristenjaymesstewart

premiéra

Myslim že to bude mít premiéru někdy v červenci nebo tak.. *7* *1* *1* *1* *7*
  • .......

Kdy to má jít v kine uz to nevydrzíííííím!..:D
  • pristupnost

chtela bych se zeptat jestli bude film pristupny.predem diky za odpoved
    • xcornelia14

Re: pristupnost

Tipuju tak PG: 12,13 max :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit