-
...
jojo ten film je skvělej. *14* ale je škoda, že je ten konec tak smutnej. *9* A nevíte někdo jak bude probíhat ten druhý díl? *14* -
-
Re: ...
Vím, *1* ale nepovím *13* třeba si přečíst knihu. *3* -
-
Re: Re: ...
tak jo no, za to zjisteni mi to maly predcteni stoji a neuzkodi. *15* *4*
-
-
-
J.K.Rowling
Je to fakt skvělá spisovatelka.Má fantazii,umí všechno popsat jako bych se ponořila úplně do tý knihy.Viděla jsem některé díly i ve filmu takže tam úplně vidím jak to říkají.Je to boží.Ještě nedávno jsem se o HP moc nezajímala ale když dávali tu 3 v telce,upe mě to chytlo. -
odpovedi pro vsechny
Albus Brumbal zemrel v sestem dile,ano 7 dil bude ale spatna sprava je rozdeleny na dve casti 1 cast prijde do kin v roce 2010 a druha cast prijde do kin v roce 2011 *9* kdybi ste se chteli jeste na neco zeptat pisnete *3* -
-
Re: odpovedi pro vsechny
A nevíš kdo zemře v 8. díle? -
-
Re: Re: odpovedi pro vsechny
Vždyť 8.díl neni... -
-
Re: Re: Re: odpovedi pro vsechny
Asi myslel/a 2. část 7. dílu *4*
-
-
Re: Re: odpovedi pro vsechny
myslela si snad v 7. díle?
-
-
-
-
Je to total bestovej film *14* Draco Malfoy *14* je tam senza a upa k sežrání (i když v 6. dílu byl ještě lepší *3* ) jenom škoda že umře Fred Weasley :'( *9* -
-
ahojky
ahoj já herryho pottra mam moc ráda deiv je skvělej to je emma a ropert je to ne serial
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
strašně se těšíím
nevíte prosím kdy to má vyjít na dvd? -
-
Re: strašně se těšíím
dne 22.4.2011 -
-
Re: Re: strašně se těšíím
vyšlo to v pátek 15.4.2011 *3*
-
-
Re: strašně se těšíím
Na stránkách Bontonlandu je již předobjednávka a vyjde to 13.4. *3*
-
-
Yuck
Znám lepší filmy než je Harry Potter !!!!! *3* *1* -
-
Re: Yuck
no a kdo ne...já mám harryho pottera fakt v lásce ale známm fakt lepší filmy...i knížky *5*
-
-
Weasleová zabije Belatrix
prosim vás Harry Voldemorta zabije paní Weasleová zabije Belatrix a Harry zničí všechny viteály je to všechno v knížce,a sou lepčí filmy než Harry pro někoho je nejlepčí tnhle -
Názor na HP
Jasně že jsou lepší filmy než HP ale HP je fakt skvělej!!souhlasim s názorem že Yates na režirování neni moc dobrej ale muzeme bejt radi ze to vubec nekdo natocil!!ale na knizky film proste nema ty kdo cetli vsechny dily nekolikrat (jako jo :D)vedi co je doopravdy Harry Potter!! -
-
Re: Názor na HP
a kdo je doopravedy harry potter rad bych to vedel prosim *4* -
-
Re: Re: Názor na HP
JAK JE TO MYSLENO?
-
-
-
Draco neumre
Lidi podle knizky Draco Malfoy neumre a sem rada ptz ho moc zeru je desne krasnej co myslite vy?? *14* -
-
Re: Draco neumre
Souhlasím, je božský *14* -
-
Re: Re: Draco neumre
to teda je *14*
-
-
-
achjo
film je uplně jinej než knížka harry sice v knize nezemře ale kdyby zemřel ve filmu nedivil bych se ikdyž je malo pravděpodobné že tam zemře