Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

web-prosba

Mohla by ch mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé.Obecně,bloguji několi let,takže adresy končící blog.cz většinou znám.)
    Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji.
    • sabusa.a
      http://www.facebook.com/pages/Harry-Potter-CZ/247731261914277?sk=info ...
  • zklamání

mám ráda tuhle serii o Herrym ale teda poslední relikvie smrti part 1 hodně velký zklamání. nuda nuda nuda
    • s.e.v.e.r.u.s

Re: zklamání

ano souhlasim s tebou.nuda to je už od 6 dílu.knížky jsou lepší.vynechali podstatné věci
  • fantokiohotel

užzýu

byla jsem na nem a je to fakt skvělí
    ale štve mě že to skončilo
    když to bylo zajímaví
    a to mně naštvalo
    • kajuska4

Re: užzýu

ještě bude jeden a tam Harry umře.. *9*
      • xx-paula-xx

Re: Re: užzýu

Símtě bude žít, nevím kde si to splašila čoveče *15*
        • xcornelia14

Re: Re: Re: užzýu

Zemřela Voldemortova část viteálu v Harrym, Harry ale žít bude :)
          • Re: Re: Re: Re: užzýu

jak si na to přišel,že harry je ten viteal a že umře,ale pak stejne neumře a bude žít *7* *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: užzýu

a náhodou eliso já čtu a je mi jedno jestli to viš od 6. Já jsem to náhodou taky četla,ale zkončila jsem u 5,pak jsem to už nečetla,nemela jsem čas a zapoměla jsem. Tak to jsem si rači počkala na film. A navíc v knížce může byt sice napsano,že harry nezemře,ale ve filmu je to vždycky teda věčinou jinak.

aha tak děkuju. *3*

jezis ctes trochu ja to vim od sestky

Že by z knížky? *7* Je vidět, že jsi to nečetla viď? Když byl Harry malý a Voldemort na něj použil smrtící kletbu, tak ta ho přeci nezabila, ale Voldemort tak do něj vložil část své duše, z které se stal viteál. Jenže Voldemort o tom neměl ani ponětí. No a když teď v posledním díle na něj opět použil smrtící kletbu, tak Harry se sice poroučel k zemi, ale neumřel a zemřela v něm pouze ta Voldemortova část - tedy viteál *3*
      • Re: Re: užzýu

to teda nevím, co jsi četla za knížku (teda jestli jsi četla knížku), ale v té, co jsem četla já teda rozhodně neumřel *3* i když vlastně trochu umřel, ale vlastně neumřel *15*
  • dabing

ahoj *4* chtela sem se zeptat jestli je to v kinech v ceskem dabingu??? *4*

díky za odpoved
    • xcornelia14

Re: dabing

Ano je :)
      • Re: Re: dabing

diky moc :)
  • mildaa

knížka

tedy lidi já sem právě přečetla harryho pottera a relikvii smrti a řeknu vám, že Rowlingová je spisovatelka na úrovni!! *3*
    • Re: knížka

to jo,ale byla jsem smutná z toho,že zabije tolik postav,které mám moc ráda jako Siria a Remuse ..... *9*
    • alficka

Re: knížka

No to máš pravdu...taky sme jí četla dvakrát jak se mi líbí už se taky těším až ho budou dávat jako film...fakt upa moc výborná knížka *3* *3* *14*
  • harry

já ted čtu Harryho 7 a uplně mě to pohltilo včera sem to četla do 2 do rána nemohla sem se odtrhnou je to uplně super *1*
    • blackapple

Re: harry

přesně *3* včera sem ho dočetla...za závěrečná bitva je na 100 stránek ...ani bych nevěřila že snape bude nakonec dobrej.. *5*
  • admiraladam

Je to blbi

Ahoj vsichni taky si myslite ze to je blobost udelat Harry Potter a Relikvie Smrti na dve casti prvni je vyrobena v roce 2010 a druha v 2011 nazda se vam to blby jak si to ma nekdo zapamatovat co bylo v 1 casti kdyz ta 2 cast je az za rok vyrobena.To je fakt posahany ze? *16* *16*
    • Re: Je to blbi

nechápu co vám je, kdyť je super až se dotočí i dvojka tak určiťě budou všichni rádi že tam je víc podrobností, bude to delší a tak...

No jo to je blbý že je to na dva díly. Ale druhý díl nebude až za rok ale za půl roku. No aspoň nějaká útěcha.

jo to je ale porad lepsi nez aby ten film zkratile ne??
  • kl.v

DIVNY

HEJ TO JE NAKY DIVNY NE KDYZ TED JE V KINE PRINC DVOJI KRVE TAK NEMOHKLY HNED ZACIT TOCIT 7 JO A TY FOTKY JSOU Z 6
    • nikita007

Re: DIVNY

no protože šestka je natočená už od minulýho roku, ale přesunuli to až na letošní léto a ty fotky jsou ze sedmičky
  • alex98

Alex Russo

Čusek,je to kravina,nemám ráda ani jedn díl,pořád jenom ooh bude nový harry poser,jako kdybych se s toho měla posrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!je to kretén
    • Re: Alex Russo

Přesně co sem lezeš krávo,když ho nemáš ráda tak se běž klídně vysrat,ale takhle o něm nemluv ty svino.priste sem nezel. *16* *10* *16* *10* *16* *13* *13* *16* *10* *16* *10*
    • Re: Alex Russo

tak co sem lezeš krávo *16*
      • Re: Re: Alex Russo

Je jasné, že každý má právo na svůj názor, ale bylo by fajn, kdyby ti, co Harryho nemají rádi, to nekomentovali, protože to pak hodně vadí těm, co ho rádi mají
  • HP7

Harry sice v druhé části nezemře to je pravda, ale důvod proč si nějací lidé myslí že zemře je ten že, když před pár lety J.K. Rowlingová dopisovala HP7 tak se rozhodovala jestli Harry umře nebo ne, a nejdřív s erozhodla že zemře a bylo to zveřejněno i když to ještě nebylo úplně na tutovku. A Rowlingová se pak rozhodla jinak a to tak že harry nezemře (Asi jí došlo že by tím sklamala 10000000 dětí a nejen dětí který HP zbožnují) ale zato tam zemře několik dalších skvělých postav např. Dobby - ten umře v 1 části to už asi všichni víte, toho je mi líto ze všech nejvíc chudinka jeden malej :( no nic tak tohle je pravda o tom jestli Harry Potter v 7 zemre nebo nezemre a když ne tak proč se říkalo že jo..
    • Re: HP7

Je hrozně smutný, že tam zemře takových lidí, ale zase je pravda, že pak by ten film nebyl tak skvělý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit