Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraje tam vůbec Bill?

Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli jste v nějakým díle viděli toho Billa, protože já si ho nevšimla. A kdyby ne, nevíte kdo si vezme tu Fleur?
    • s.e.v.e.r.u.s

Re: Hraje tam vůbec Bill?

s Billem mě hodně zklamali.měl být už ve 4 a 6 díle a oni ho tam dají až v 7
    • ginni97

jj a na googlu mas i fotky jak asi vypada pac prej hodne hadali o to kterej zrzek bude Billa hrát ale na googlu fotky jsou :-)
    • cajushka

Tu Fleur si vezme právě ten Bill, kterážto osoba se v samotném filmu vyskytuje poprvé...:-)
  • trisex

HARRY POTTER

JA SEM UZ VIDELA HERRYHO TAKY A CETLA...BUDE TO HODNE SMUTNY..TREBA UMRE DOBBY...A NINFADORA A LUPIN..UPLNE JSEM U TOHO BRECELA..:)A HARRY ZUSTANE Z GINNY A RON Z HERMIONOU *14*
    • alficka

Re: HARRY POTTER

jojo to už tady všichni ví.. *3* *1*
      • vashley

Re: Re: HARRY POTTER

Jo,viděli jste už ty fotky z epilogu? Úplně ho zkazily! Draco vypadá jak 80letý dědek a manželku Draca hraje Tomova přítelkyně... úplně to zkazily....proč?! *9* *9* *9* *9*
        • ginni97

Re: Re: Re: HARRY POTTER

kde najdu ty fotky??? z epilogu???
  • kde vzal Nevil meč?

Ahojky, může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že Nevilovi v poslední bitvě přiletěl klobouk s mečem, když ho harry musel nechat Griphokovi v bance? Jediné, co mě napadá je, že ten skřet, kterého volďas zabíjí po krádeži pohárku je on a tudíž se meč po jeho smrti vrací na své původní místo do Bradavic. Má někdo jiné vysvětlení? Díky Daša *3*
    • Re: kde vzal Nevil meč?

Opravdu tomu tak je... Griphook sice meč "ukradl" tenhdy při vloupání do banky, ale doopravdy mu nepatřil, jak si skřetové myslí... patří k Bradavicím...proto se objevil... stejně jako Harrymu ve dvojce... *4*
    • ginni97

Re: kde vzal Nevil meč?

jj přeně tak Nebelvírův meč se v Gringotovic banky vrátil do klobouku asi tak jako ve 2 to byl tenkrát pohřešovanj a Harry ho v Tajemný komnatě vytáh :-D Rowling to má hustě promyšlený :-D
    • Re: kde vzal Nevil meč?

Myslím, že není důležité, jestli to byl zrovna Griphook, koho Voldy zabil - podle mě meč přispěchá na pomoc každému členu Nebelvíru, který to potřebuje a má u sebe klobouk, bez ohledu na to, kde meč zrovna je a jestli mu v tom něco brání. Bude to asi mimořádně silný čarodějný předmět, podobně jako Harryho plášt, pro který neplatí obvyklá kouzla a fyzikální zákony :D
      • Re: Re: kde vzal Nevil meč?

fyzikální zákony... *1* jako bych slyšela naší fyzikářku... *1*
  • alficka

ukázky

http://www.youtube.com/watch?v=Iv_A ym8gW2Q&feature=player_embedded (Vymažte mezery)
    Nové ukázky a zatraceně dobrý :DD Sakra vypadají tak napínavě. Já se nemůžu dočkat, až to uvidím konečně *1*
  • Harry Potter 7

Musím říct,že jsem na HP7 dost zvědavá. Předchozí díly mě totiž dost zklamaly,4,5 ani 6 se mi vůbec nelíbily. Hrozně věcí tam chybělo, a myslím, že kdybych nečetla knížku, tak bych film vůbec nepochopila. Tak doufám, že když je sedmička rozdělená do dvou částí, tak že tam daj všechno podstatný a nebudou nic vynechávat, ale i kdyby to bylo úplně suprový stejně to nebude lepší než knížka, ta je totiž úplně bombová :)
    • janiiinka

Re: Harry Potter 7

Souhlasím ve všem! *3*
    • Re: Harry Potter 7

já mám taky HP moc ráda, ale taky vím, že by ten film musel mít nejmíň 4 hodiny, aby se tam vešlo všechno podstatné.
      A pán prstenů je podle mého názoru moc hezký jak knížka tak film (tam toho taky dost chybí)
      ale nijak ti neberu tvůj názor... každý může mít svůj
    • alficka

Re: Harry Potter 7

to jo to s tebou stopro souhlasím. Ale tak který film je lepší než knížka že? *3*
      • Re: Re: Harry Potter 7

Tak třeba Pán prstenů.... film je podle mého názoru lepší než knížka (nemyslím Hobita, ten byl gantastickej), ale upřímně řečeno trilogie už zas tolik ne... Moc popisné... Možná to bude překladem...a ve staré angličtině se mi originál číst nechce... *4*
        • alficka

Re: Re: Re: Harry Potter 7

No jo, pána prstenů jsem nečetla, ale slyšela jsem, že to natočili skvěle. Ale jinak naprostá většina je pravý opak
  • doufám

doufam ze to nebude ve 3d protoze dokud to nemaj poradne vymakany tak to stoji za.....akorat po tom bolej oci a z filmu nic nemate ale uz se na to tesim
  • justia

:)

Hej jako už se moc těším :) To bude bomba. Alespoň knížka je dokonalá :D. Už mám zamluvený lístky na premiéru :) Těšivost nejvíc *14* *1* *1* *1* *5* *4* *4* *4*
    • lidush

Re: :)

Ahoj, jak to, ze uz mas zamluveny listky?? ja se dneska rano koukala na cinestar a cinemacity, ale zamluvit se to jeste neda... *9*
  • Rozdělení

Jsou tu dotazy,kdy bude první díl ukončen,tedy rozdělen na dvě části mělo by to být okolo strany 300 tzn. v době zničení prvního vitelů navštívení,Godrikova dolu,zjištění o možné existenci relikvích smrti,návrat Rona ke svým přátelům,důvod je zřejmě kvůli scéně,která je jako jedna z mnoha velmi emoční,tedy se hodí na konec první části :)
    • Re: Rozdělení

No,to se mi zdá docela pozdě :D,ale je to možné,tak se necháme překvapit ;)
    • wishkatie

Re: Rozdělení

já zas někde četla, že konec první části bude po návratu ze sídla Malfoyů, když má Harry vidění, jak Voldemort krade bezovou hůlku z Brumbálova hrobu... :D
  • i s titulkami?

nevíte jestli bude film i s titulkami? na palececinemas je uvedeno pouze s dabingem a jinde není uvedeno vůbec:)) nerada bych si zkazila zážitek tím, že bych se na to měla dívat v češtině.
    • wishkatie

Re: i s titulkami?

s titulky to bude asi jen na internetu... a na DVD :D ale český dabing je na docela vysoké úrovni, to se musí nechat :( (teda, jak čeho, samozřejmě, Harry Potter je na tom podle mě dobře :)) ale originál je originál...
  • ,,,,,,

nevíte niikdo jestli si tu 1 cas muzu nikde stahnout aspon s ceskyma titulkama ???? plis *3*
    • lidush

Re: ,,,,,,

to jako myslis prvni cast filmu??? Ses zblaznil, ne? Jak to nekde muze vyt, kdyz to bude tepreve v kinech....a myslim, ze si ti nahore davaji velky pozor, aby takovy velkofil nebyl na internetu pred premierou.... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit