-
http://www.facebook.com/pages/Harry-Potter-CZ/247731261914277?sk=info ...,
-
:o)
Lidi..Na na ty poslední dva díly ( Nebo jeden,nevím jak a kdo to tak bere :)) se neuuvěřitelněě těším..Ale byla sem celkem zklamaná,že tam umře tolik vzácných a dobrých lidí.:( No ale můj názor to nemění *4* Líbí se mi tam,že je tam hezky popsaná Brumbálova minulost,je to zajímavé *4* *4* A když tam popisovala kdo všechno umřel..Brečela jsem u toho po 1. po 2. i teď když to čtu.. *9* U Dobbyho..Seem brečela naposled,páč sem pak už nečetla dalšíí scénu.. *3* Achjoo..Je mi jich všech strašně líto..Jinak HP6 se mi líbilaa..*4* *3* Ale není nad HP3.. *3* Tak se mějte *4* -
-
Re: :o)
já ten rok čekání asi nevydržim *9* taková doba, ale na výsledek jsem hodně zvědavá *7* HP6 se jim podle mě docela povedla, i když na HP3 a HP5 neměla *3* -
souhlasím že je to škoda že tam umře tolik lidí,ale ukazuje to aji něco do života, že za něaké věci stojí umřít a že život není procházka růžovou zahradou a že nikdo nežije věčně... -
Já se taky těšám staršně moooc. Škoda, že to je až příští rok v listopadu *4* . sem se těšila, že to bude už o příští prázninách a ono to bude až na podzim *9* .
-
-
hej
hej uplně taky doufám že to bude až od patnácti to je k nevydržení ty malé děcka v tom kině ale taky se nemůžu na ty dva poslední díli dočkat doufám že top udělají fakt dobře třeba pětka proti knize byla uplně uničem no né ? tak jo měj te se všichni Simist ;) -
LOLEC
TYbrute az tet me došlo že bude nahej ... me asi klepne az tohole se dozví rodice no to teda newm jak na to budou reagovat no :) haluzňácký tohle je uz na me moc jako jesste neco o na táčení a du na psichynu no tento rok mi bude 14 v prosinci a pristi rok 15 takže mi to vyde jupíí doufám že tu scénu přžiju ze zdraví .. jo a ještě asi budu bulet tak alík jestly tam bude scéna s tema mrtvejma ...kdyz sem to cetla tak semse neudrezela plste doják jak kráva a to 3 a ani jednou sem nepřestala bulet mato krásne porocítěné .. tk ahojik mozná kdyz budete na premijíře v kine a uslišíte hysterický smích nebo nebo usefavý pláč ak to budu nejspíšjá -
-
Re: LOLEC
*13* *13* myslím že ta nahota bude tak šikovně skrytá, že by se raději těšit ani neměla *15* *15* -
hele dyť ho tam nemusí zabrat celiho .... -
Kdo bude nahej, odp na e-mail dík -
hmm... tak to rodičum neříkej to je jednoduchý ne ? *1* mě bude 15 už v srpnu a premiera je v listopadu takže mi to e upue jedno !! a už se mocky těším já teda bulela v knize jak umřel brumbál ve filmu mi to jako moc velkej doják nepřišlo knihu relikvii smrti jsem ještě nečetla chystám se na to ted někdy jinak ty ostatní jsem přečetla ( myslím od 1-6) každou 2-3krát tak zdarec
-
-
relikvie smrti -kniha dotaz !!
ahojky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde na netu bych našla originál český překlad relikvie smrti ( tím myslím prostě celou knihu v předkladu od Pavla Medka ) pokud pls víte tak mi pošlete odkaz jako vzkaz nebo mi ten odkaz pošlete na e-mail Simonka7895@seznam.cz posílejte všecko ohledně harry potter filmy a knihy a taky herci moc ráda si to čtu nebo prohlížím ale nejvíc bych potřebovala tu online knihu ju ? já našla jen samý amaterský překlady fakt díky všem co se ozvou papík simonka *5* -
od 15
harry potter a relikvie smrti bud až od 15 ?? a premiéra bude v listopadu ?? psl odpovězte -
-
Re: od 15
premiéra : jo v listopadu a pak v červenci myslím datumy jsou už stanovené ale není to na 100% -
vím že má být premiera v listopadu 2010 ale hranice od 15 let je hovadina asi od 9 nebo od 12. To by už musel být vyloženě horror a nebo by tam museli být sexualní sceny takže 100 tn ne. -
-
Re: Re: od 15
tady se akorát psalo že by bylo suer kdyby to bylo od 15 protože by tam neprudilym malé děcka !! -
-
Re: Re: Re: od 15
hele a co dyš mi je 14 ? To sem taky malý děcko nebo co? Hele my máme taky právo to vidět! Tak tu prosím nemel o věkový hraici!!! -
Re: Re: Re: od 15
proč to musí být až od 15 v knížce nebylo nic tak strašnýho kdyby dali hranici aspoň 12 to bych pochopila ale 15 to je trochu moc *7*
-
-
-
ja vam řeknu jedno nevím kterej hnup to napsal pod 1 ale určitě tyto části lasturvé vili budou u ve 2 části takže si to zapište ale jinak dobrý ulovek
-
-
=)
Na 7 se upa nejvíííc mociinky těším!:p Knižka byla užasná!Zrovna ji čtu po páté=) tak se těším jak to natočí *4* *14* -
Prosím nezná někdo tu písničku co hraje v rádiu v té scéně kde Harry tančí s Hermionou? Díky
-
věková hranice
Jako jestli to bude od patnácti, tak se picnu! Patnáct mi bude až čtyri měsíce po premiéře, takže by mě to celkem nasralo. Teda já vypadam na patnáct už teď, jenom aby nechtěli občanku *1* -
-
Re: věková hranice
jezissss....mne taky!!!! ale hele, ja byla uz na hororu treba nezvratny osud 4 a sexualni komedii Bruno a pustili me tam, jenom se zeptali jestli mi bylo 15 a ja ze jo a v poho!!!!!!!!!! *1* *1*
-
-
Bellatrix
lidi nechci prudit, ale Belluska v tomhle dile nebude... -
-
Re: Bellatrix
asi tě zklamu ale Bellatrix bude i ve druhé části.ano půjde po příčné ulici do banky a potom bude ještě v závěrečné bitvě než jí Molly Weaslyová zabije -
bude je i v thillerech... *4* -
ale bude tam jak jde ke Gringotovým, akorát to bude Hermiona -
musí tam bejt jen na začátku knížky se o ní píše jak jsou u malfoyových -
jakto?
-