-
Harry
twe moje debilní kámoška si furt vymejšlí že bude novej díl po relikvii smrti..xDDd si myslí že jí na to skočim twe.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Harry
Říká to asi proto, protože J.K.Rowlingová v nějakém rozhovoru uvedla že se může stát že by napsala i osmý díl a dále:))
-
-
jak?
jak to bude mezi HERMIONOU A rONEM ? -
-
Re: jak?
no budou spolu :) jak jinak ... ale v prvním díle filmu to nečekej :D
-
-
HP7
6 díl se mi nelíbil, za to první část relikvie smrti stála za to ale naštvalo mě jen že umřel Moody *1* -
-
Re: HP7
Včera jsem byla na HP v kině a musím říct, že to bylo fakt super ;-) Mi je zase líto, že umřel ten skířtek Doby(nwm jak se to píše *1* ) *9* -
-
Re: Re: HP7
hm mě ho taky bylo moc líto -
Re: Re: HP7
Jojo Dobbyho mě bylo úplně nejvíc líto. *9*
-
-
Re: HP7
Mě se 6 líbila *3* Ono to u tý šestky je takový zvláštní. Hodně lidí to má tak, že buď ji nesnáší nebo milujou *1* Já patřím k duhý polovině *3*
-
-
???
mohl by mi někdo řict co se stalo na tom 2. obrázku co je tady v galerii??? *7* *7* -
-
Re: ???
umřel Dobby a právě ho zakopávají a dobyho zabyla belatrix když utíkali ze sídla malfojových
-
-
kfof
doufám že se ten film povede četla jsem knížku a je úplně super ale nemusí byt tak lehký to natočit přece jenom je toho víc než v jiných dílech ale doufám že se jim to podaří *14* -
Harry
Je pravda že Harry v části 2 zemře? -
-
ne,naopak lorda voldemorta těžce zraní harry *1* -
Nech se překvapit, budeš mít pak větší zážitek z filmu ;) -
Harry nezemře, ale třeba Fred,Pošuk Moody, sova Hedvika, Lupin, Tonksová. -
ale no tak, kde berete takovýhle informace? to si vážně myslíte, že by nechali Harryho zemřít? samozřejmě, že neumře *3*
-
-
fotky
kele ty dva obrazky ve fotogalerii,jsou asi jak pohrbivaji Dobbyho,ne? -
-
Re: fotky
Jo
-
-
rezie?
jo a nevite jestli bude sedmej dil rezirovat taky David Yates??? -
-
Re: rezie?
ano bude -
-
Re: Re: rezie?
Moc nadšená nejsem že to bude zase režírovat *9* *9* *9* *9* *9* pětku i šestku pěkně z*urvil!!! *8*
-
-
-
Zemře Draco Malfoy?
Ne, určitě nezemře. -
-
Re: Zemře Draco Malfoy?
Jasně, že ne
-
-
H.P.
Proč to proboha museli rozdělit na dva díly já to nechápu *9* *9* *9* -
-
Re: H.P.
Knížka sama o sobě není zas až tak dlouhá, ale je v ní spoustu děje. *4*
A kdyby to nechali do jednoho filmu cca 150 minut, tak by tam spoustu věcí nedali a byli by to o ničem.
-