-
Kam to bude....
Ahoj nevíte nbáhodou kam až to bude ten první díl? Jako do jaký scény,když to bude na dvě části? KOukám na foky a viděla jsem že tam bude ta scéna na hřbitově v Godrigově dole..ale kam až? JInak knížka je super,četla jsem ji si 4krát *1* *4* *14*
A nevíte nekdo odkud berou uživatelé ty obrázky,z jakého servru? Díky moc a prosím odpovědi nejlépe na e-mail -
-
Re: Kam to bude....
Ahjo prosim tě kde jsi našla ty fotky? -
Někde jsem četla že by měl 1. díl končit tím jak se k Harrymu a Hermioně vrátí Ron. -
-
Re: Re: Kam to bude....
no podle fotek je to az k casti kdy se premistuji do banky,aby ziskali hrnecek
-
-
kdesi jsem četla, že první část Relikvií končí někde předtím, než Harryho, Rona a Hermionu chytí ti lapkové a odvedou je do Malfoyovuc sídla ;)
A obrázky si klidně vyštracháš na googlu, stačí zadat anglickej název relikvií ;)
-
-
2 části
Podle mně tím, že 7. díl rozdělí na 2 díly chtějí Warneři jenom vydělat hromadu peněz.
Jedna známá mých rodičů říkala, že ta 1. část bude o ničem.... -
-
Re: 2 části
však co,já si ráda za to zaplatím dvakrát a místo abych se těšila na jeden film se ted můžu těšit na 2! *4* -
známá tvé matky četla asi scénář filmařů co? *1* *1* -
Podle mě bude končit první část pohřbem dobyho a následným zjištením že voldemort má bezovou hůlku. O HP vím úplně všechno a byl jsem jím posedlý a doteď to považuju za nej knihy. 5 a 6 díl byl sfilmovaný úplně jinak (klaním se režisérovi), i když v jedničce ten mrňavej gadža nemoh metat kouzla na smrťáky (chudák rejža.) Čtvrtý díl je podle mě ten nejhorší protože nemá ani tu pohádkovost z prvních dvou a action z trojky. Ono to je vcelku dobré dílo, ale má to s reklamama 4 hodiny a uteče vám to jako pět minut, ale každý díl má své kouzlo a tenhle byl taky dobrý -
Tím že to rozdělí na dva díly to zlepší protože sedmička obsahuje plno informací. Důležitých informací které vysvětlují vše co bylo v ostatních dílech zamlžené. A všechno to by nenacpali do jednoho dvou a půl hodinového filmu... -
-
Re: Re: 2 části
ale hodně informací obsahovala i knížka k 6 dílu a stejně je vynechali.např.vzpomínky.ty mi tam chyběli a co se týče 7 dílu tak je to celý překroucený a zamotaný a ty podstatné části tam chybí -
Re: Re: 2 části
Ale peníze v tom mají taky velkou roli
-
-
-
Super film miluju na něm všechno do podrobna prostě bomba , škoda že nebude ještě další :)
-
-
Ale jo,bude
-
-
3D nebude !!!!!
Ahoj lidi nwm jestli to víte ale relikvie smrti nebudou ve 3D !!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Re: 3D nebude !!!!!
To teda bude i ve 3D *3* *3* -
-
Re: Re: 3D nebude !!!!!
je mi líto, ale opravdu nebude ve 3D. Teda aspoň ta první část. Ta druhá už možná jo, ale tahle první ne e *3* -
-
Re: Re: Re: 3D nebude !!!!!
jn to by fkt nasralo..sem se těšil a pk uvidim že to nebude ve 3D.. bych je zabil.. *9* *9*
-
-
-
-
Kino
Ja jsem si ted rezervovala listky. Takze HP uvidim oficialne ve ctvrtek 18.11.... *14* A ve 3D to fkt neni. alespon to neni ukazany na strankach... *16* *8* *9* -
-
Re: Kino
a kde sis je rezervovala? prosím ;) protože já jak tak koukám na kina, tak tam ještě rezervovat nejdou... -
-
Re: Re: Kino
já si lístky rezervovala v hradeckém centrálu *3* -
Re: Re: Kino
no, ja jsem z pardubic a jdu do cinemacity. Jednoduse si najdes starnku cinemacity.cz (nebo taky chodim do cinestaru), zadas si program, urcis jake kino, najedes datum 18.11 a dal....a mas tam predprodej na Harryho Pottera....nic tezkyho *15*
-
-
-
Kino
Já se na HP moc těšííím jdu tam 20.11. v 17.30 v Náchodě :) zrovna na můj svátek. Včera jsem šla po škole ještě s pěti lidmi koupit vsupenky a měli jsme štěstí jenom 5 řada byla volná ostatní už zaplněný takže se strašně moc těšíííííííííím určitě půjdu i na tu 2. část *3* *14* *4* *14* *3* *4* *1* *1* -
Yahoo
Já jdu do kina už zítra s kámoškama a nemůžeme se dočkat :) *15* Doufám že to bude skvělý díl. Jasně těšila jsem se na něj(a i těším) ale přeci jenom blíží se nám konec.. a co pak? *9* *3* -
HP Premiéra
Tak to mám zdárně za sebou a pocity jsou nepopsatelné! Skvělé zpracování, hudba, herecké výkony, prostě boží!
Hnedka bych na to šla znovu :)
Nevím proč, ale oblíbila jsem si postavu Scabiora, zřejmě kvůli jeho kalhotám a uchylce na parfémy *1* *7* *3* *14* -
-
Re: HP Premiéra
jestli myslíš toho hlavního ,,lapka,, co chytil harryho tak toho taky zbožňuju!! já vím že je to záporák,ale ti se mi vždycky líbily,takže není co řešit:D:D *1* *1* *14* *14* *14* já ho miluju!! -
-
Re: Re: HP Premiéra
Jo myslím lapáka (lepáka) :D
No u mě je též normální že di oblíbím ty bad guye... a takhle to dopadlo.
Já a kámoška:
Já: ''Nemyslíš že má zajímavý kalhoty?''
Kámoška: ''On má zajímavýho něco víc!''
to mě rozsekalo.. pak jsem se začala zajímat a už to jede :D -
-
Re: Re: Re: HP Premiéra
ale to je pravda taky sem si ho hned jak se ve filmu objevil nějak oblíbila :D a i se mi líbil .... sem já to ale divná ... :D ....jinak celej film teda první část ztm dobrý ... :) *3* -
Re: Re: Re: HP Premiéra
Nesnáším překlepy... ale stejně to rozluštíš :D
-
-
-
-
KINO ZLIČÍN PRAHA
včera v 13:00 jsem na tom byla v kině.fakt hustý !! překvapilo mě to,ale kdo se chce podívat na 7.díl 1.část,tak musí vidět předchozí díly aby to pochopil.hlavně 6.díl a 2.díl....měla jsem na to jít jak to dávali poprvé v 00:01,ale špatná známka z matiky mi to překazila *9* -
-
Re: KINO ZLIČÍN PRAHA
:-D Tak to ti nezávidím :-( Ale tak hlavně, že si se na to dostala aspoň teď *3*
-
-
Bomba xD
7 se mi hrozně líbila :) už se nemůžu dočkat 2 části