-
English??
Ty knížky jsou prostě úžasný. Krásně čtivý, napínavý a má to hlavu a patu. krásně to do sebe všechno zapadá. Byla jsem trochu zklamaná z HP6 v kině... *9* ...no co se dá dělat, líp bych to nenatočila *1* ...ale DOPORUČUJU si přečíst Relikvie smrti v angličtině...kdo už to alespoň dvakrát četl, tak bude rozumnět všemu...je to napsaný tak, že se to dá snadno pochopit. jde o to, jak dlouho děláte Aj...ale myslím, že to zvládne dost lidí *3* hlavně když se vám Harry Potter líbí...to stačí *14* ...mějte se hezky! Čavec -
-
Re: English??
jo to je pravda
-
-
Bomba
film je upe uzasnej vsem ho vrele doporucuju uz se tesim na druhou cast *3* -
kniha
Kniha Harry Potter a Relikvie smrti byla úžasná !Moc se mi to líbilo, byla to nejlepší kniha ze všech, ten příběh byl napínavý ale taky hodně smutný,chudák George přišel o ucho, Fred umřel a Lupin taky ...:(Ale to, že byl Snape celou dobu zastánce Harryho a nebyl s Voldemortem to byla celkem rána podpás *4* Nikdy by mě ani nenapadlo, že se bavil s Lily Potterovou *1* u některých částí jsem se smíchy málem udusila například : Radujme se,veselme se, Potřík jim dal nářez!Starouš Voldy už má utrum, tuhej jako pařez. Tohle jsem si zapamatovala nazpamět *4* Ikdyž pár věcí jsem nepochopila nevím proč,něco mi prostě nedávalo smysl *5* -
-
Re: kniha
a co to bylo? co jsi nepochopila? Daša *3*
-
-
bomba
Já to četla a je to fakt skvělí..Snape nenáviděl Harryho ale poom až snape zabijou tak Harry dostane jeho vzpomínky a Snape byl zabouchlej do Lily-jeho matky -
.
Nemůžu se dočkat, pokud v kině neseženu nějaké dobré místo.. tak to bude asi děs. Světem HP vlastně tak hezky proplouvám, knihy mám moc ráda.. nemůžu uvěřit že už bude konec :( *9* *3* -
HP
Ahojky chtěla jsem se zeptata jestli někdo nenašel stránky kde se na Harryho můžu podívat?? -
Možná se mnou polovina souhlasit nebude, ale škoda, že nebude pokračování. Je mi to trochu líto :-) Super film :-)
-
Těším se..
Četla jsem knížku Hyrry Potter a Relikvie smrti a ta se mi tak líbila,že jsem ji za měsíc měla přečtenou dvakrát,je to úplně super,tenhle díl bude nejlepší,vážně,asi žádná knížka mě takhle nenadchla,doporučuji přečíst!!Nebudete nikdo litovat,je prostě super,napínavý a dobrodružný příběh jako je Relikvie smrti je vážně vynikající,J.K.Rowlingové se tato knížka fakt povedla nejlépe,geniální,skláním poklonu!! *1* *7* *3* *15* -
-
Re: Těším se..
jenom 2x ?? já asi už šeskrát *7* -
-
Re: Re: Těším se..
hm to uz asi dvacetkrat *1* *1* a je to ta nejnej kniha
-
-
Re: Těším se..
jo máš pravdu taky sem to četl dvakrát -
-
Re: Re: Těším se..
Já též :)
-
-
-
Nejlepčí knížka
Ahoj!jjannissekk má pravdu je to fakt fajn knížka, kterou jsem už 4 krát přečetla a už ji znám skoro nazpamět je fakt nejlepčí! *3* -
Film na dvě části
Je to super knížka, mě jen štve, že ten film má být na dvě části a to je pěkně na h.... jako půjdete do kina a uvidíte jen půlku filmu :/ -
-
Re: Film na dvě části
náhodou to je úplňe skvělí!
škoda že není na 2x i 6 to by bylo určitě lepší a bylo by tam výt věcí a taky by trvalo díl než by se celá sága dotočila a to se vážně netěším až to všecho skončí
-