-
Novinka
Harry Potter a relikvie smrti je nejlepší, ale jsou aj výborný ostatní díly kromě 1. *3* *3* *3* *4* *4* -
Zeptej se jestli chceš!!!
Jestli se chce někdo na něco zeptat ohledně dílu Harry Potter a relikvie smrti tak se mě klidně zeptejte!!! Četla jsem HP7 a viděla i 6.Tak jestli máte dotaz tak se mě klidně zeptejte já ráda odpovím! *3* *4* *4* *3* *14* -
-
Re: Zeptej se jestli chceš!!!
ahoj preco fred zomre -
-
Re: Re: Zeptej se jestli chceš!!!
freda zavalí rozbitá zeď
-
-
-
nejlepčí
Oni prostě z každý scény dokážou udělat srandu... *1* - Belatrix drží Hermioně nůž pod krkem ale celý kino se začne tlemit když Dobby začne šroubovat lustrem *1* *1* Prostě to žeru no.. :D -
-
Re: nejlepčí
a přitom kdyby pořádně četli knihu tak tam taková scéna neni.je tam jen že najednou spadl lustr a pak se objevil dobby -
jo je mi *14* ale je mi líto jak umřel .. chudáček malinkej *9* -
Jo to máš pravdu *14* Tu scénu fakt miluju xD Pak jak je tam prý Dobby, ale nechtěl nikoho zabit. Jen někoho zmrzačit nebo vážně zranit. Stoho jsem nemohla *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nejlepčí
jono :D jeho smrt mě asi mrzela nejvíc... jo a eště hedvika, chudák *9* -
-
Re: Re: Re: nejlepčí
Hedvičina smrt mě naštvala, čekala jsem, že to bude trošku víc dojemnější, ale ono nic moc, je mi jí líto, ale myslela jsem, že budu břečet a nic...a Dobby... *8* chudinka
-
-
-
To mě taky pobavilo, jen mu to docela dost prvalo *1* -
-
Re: Re: nejlepčí
//trvalo *3*
-
-
-
Dotaz
Smím se zeptat ..
Slyšela jsem,že scénka z kostela byla natočena na hranicích Slovenska .. Je to pravda? Děkuju za odpověď! :) -
-
Re: Dotaz
Pokud myslíš tu u kostela na hřbitově, tak ne. Nic nebylo točeno mimo hranice UK. -
Re: Dotaz
scéna z kostela? *7* tak teď si fakt nevybavuju, že by nějaká ve filmu byla *7*
-
-
..
Neznáte nekdo stranku kde by sa to mohlo stahnut ČESKY??:DD díííík!..;) -
-
Re: ..
obávám se, že s českým dabingem to neseženeš *9* na "ulož to" to rozhodně není. buď jen anglicky s titulky anebo slovenský dabing, ale český ne e *9* -
-
Re: Re: ..
Na ulož to.cz je to česky ale jen 1 část!!
-
-
-
ne
nejlepší je asi 6 v tom filmu chyby rozhodně mín věcí než v pětce nebo čtyřce ale nejvic mě bavi 4 a 5 -
-
Re: ne
To je fakt
Spoustu toho vynechali. *4*
Ale mě se nejvíc líbila asi 3 a 4. A taky v 5toho docela vynechali. Nebylo tam nic o famfrpálu a taky to dost překroutili, ale nebylo to nejhorší.*13*
-
-
Bude film??
Ahoj, newite bude se o harry potter a relikvie smrti tocit film myslimze by to bylo supper *4* ???? -
-
Re: Bude film??
JJ film bude a už se točí!!!! Akorád že je Harry Potter a relikvie smrti rozdělený na dva díly (HP7:1část a HP7:2část).Ta první část bude v listopadu 2010 a 2část v roce 2011. -
-
Re: Re: Bude film??
Pani to ja fakt zadlouho ja uz taky nemuzu dockat moc moc se tesim *3* sem myslela ze to bude driv *9* ach joo.. -
-
Re: Re: Re: Bude film??
Týjj, tak to sem netušila, že to bude až tak zadlouho. *7*
Sem si myslela, že bude už příští léto.
*1*
-
-
-
-
Kdo všechno umře?
Chtěla bych se zeptat,kdo všechno umře?Zatim nemam knížku dočtenou a jsem zvědavá.Vim že umře Snape a Fred.Je to pravda? *9* -
-
Re: Kdo všechno umře?
Jo umře Fred,Geoge přijde o ucho,Snaep zemře,Tonksová zemře,Lupin zemře,Colin zemře,... -
-
Re: Re: Kdo všechno umře?
a ještě chuddáček pošuk Moody
-
-
Re: Kdo všechno umře?
Je to pravda. A taky umře Tonksová s Lupinem, od Tonksové otec, Dobby a Goyl nebo Crab. To už si nevzpomínám. *9*
A Percy se vrátí k ním a bude s nimi bojovat v Bradavicích proti Voldemortovi.
Dokonce i Draco se obrátí na jejich stranu, když mu Harry zachrání život v Komnatě nejvyšší potřeby. *4*
-
-
H.P.7
Jéé já už to chci vidět...jsem fakt zvědavá jak to udělaj, když v minulých dílech vynechali různý věci který v sedmičce budou docela důležitý *7* ..ale těšim se na to!! *1* *5* -
Koment
Mě se taky moc líbila 7 ale myslím že tam umřelo zbytečně moc lidí tře ba Lupin by klidně mohl žít a děj by se nijak nezměnil ale jinak je to super taky by mě zajímalo jak to udělají s těma důležitejma scénama který ve filmech vyhodili ale typovala bych to na to že jich zase spoustu vyhodí takže ten film nakonec bude dávat smisl ale nebude se moc shodovat s knížkou no co se dá dělat aspoň ňeco *3*