Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • faltas

NEVIM

ZEMŘE ALBUD BRUMBÁL ? *9* *9* *9*
    • Re: NEVIM

Jo Brumbál zemřel v 6. Byla sem na 6. díle v kině. probulela sem to. Sem slyšela že harry zemře, ael pak se vrátí a obětuje se za něj Snejp. Navíc v tom film je to blbě. V knížce bylo ještě že tam brumbál snejpa požádal aby ho zabil, protože by stejně zemřel nějakou pomalou smrtí, protože na něj něco stříklo.
      • tercik10

Re: Re: NEVIM

Já to taky probulela *9*
        I když já sem četla všechny ty knihy tak sem to věděla *9* řvala sem jak amina
    • ronaldo22

Re: NEVIM

Jo zemře i Harry Potter,ale v sedmém díle se zas vrátí i s Brumbálem.Kdo viděl Harryho 6 tak ste tam slišeli o černé magii zvaná viteál a Lord Voldemort má viteálů sedm,dva už jsou zničené a tak v sedmém díle bude Harry hledat tyto viteáli ale on ani voldemort netuší že jeden viteál je sám Harry,stalo se to když Pán zlazabil Harryho rodiče!!
      • luida

Re: Re: NEVIM

Jak zemře Harry? Brumbál vůbec v relikvii smrti nefiguruje!!!!!
        • lidunka2

Re: Re: Re: NEVIM

Ale jo. Chvilu jo. To když Voldemort v Zapovězeném lese Harryho zabije. Tak se Harry propadá jako do nějakého světa, co je za smrtí a tam mluví s Brumbálem. *4*
        • Re: Re: Re: NEVIM

harry nezemre zabije voldemorta teda spiz voldemorta zabije jeho vlastni odrazena kledba harry se pak da dohromady s ginny a budou mit spolu tri deti jeamse, lily a albuse *3* *15*
        • Re: Re: Re: NEVIM

ahoj Brumbál už umřel v šestce zabil ho princ dvojí krve a to je Severus Snape
    • miley-veru

Re: NEVIM

JO je to smůla *9* *9*
  • Zemře Draco Malfoy?

Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat jestli v sedmičce zemře Draco Malfoy moc dík za odpověd.
  • harry potter7

já jsem na tom byl v kině s maminkou a nejhorší tam byl ten obří had,jak otevřel dokořán tu svou držku.moje maminka zavřela oči,a já jsem se zněj málem posral ty vole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
    • Re: harry potter7

to byla jedina scena u ktere sem se lekla ae pak sem se zacala smat :DDDD
  • hermiona

koho to ma prosim vas hermiona v naruci? a proc?
    • terinka4

Re: hermiona

To by měl být Dobby domácí skřítek. *9* Protože zemřel zabila ho Belatrix a ted ho chtějí pohřbít aspon podle knihy!
      • Re: Re: hermiona

ahoj chci se te zeptat zemře severus snape a slysel jsem ze to s brumbalem meli domluvene ze ho zabije a pry ze snape radit harrymu kde jsou ostatni vitealy je to pravda jestli ne tak me oprav
        • terinka4

Re: Re: Re: hermiona

Ano Snape bohužel zemře zabije ho Voldemort.A taky měli to domluvené s Brumbálem že ho Severus zabije.Ale nebude Snape radit Harrymu kde jsou viteály jenom pomůže s jednou věcí ,ale oni prvně nebudou vědět že jim pomon Snape!
  • trapper

TESIM

Nwm jak vy ale ja se strasne tesim uz aby to bylo :P
  • simist

ahojky

upue super knižky filmy ani tak ne ale knižky upue bomba jsem přečetla 1-6 a čekám na 7 v knihovně ale mocky se mi to líbí tak se chystám ty knížky si koupit mno je fakt blbý že to bude na dvě části myslím že je to taky proto aby vydělali ! a nejen proto aby s toho fanoušci něco měla pokud chcete odpovědět tak plsky spíš vzkazíkem pá simist
    • l.enik

Re: ahojky

Já jsem náhodou ráda,protože si myslím,že 7.díl je opravdu hodně obsáhlý na informace(což byla ale i pětka a šestka-to je fakt,ale taky 5ka byla podle mě dost zbabraná).Alespoň to bude podrobnější a přesnější podle knížky(doufám).Pokud ovšem jeden díl nebude trvat hodinu *4*
  • :)

tk estli to bude v listopadu,tk mi to je jedno,protože mi bude 15 v září,takže neřeším :D ae bude to polohoror ! knihy sou suuuper !!!!!!!!!!:D
  • HP7

Už jste viděli ukázky? Vypadají fakt skvěle a už se nemůžu dočkat, až ten film uvidím
    http://www.youtube.com/wat ch?v=Yp5IggAXBa4
    • sarda

Re: HP7

stejný trailer tu i s titulky abyste rozuměli *3* http://www.csfd.cz/film/230063-harr y-potter-a-relikvie-smrti-1/videa/
    • Re: HP7

je to úžastný trailer a presne tento som hľadala lebo som ho vydela v kine na inom filme *3* diky *1* *14*
    • Re: HP7

V tom odkaze ve slově watch je mezera tak jí smažte, jinak se vám to nenajde *3*
  • vrtulka

1. část

nevíte někdo, kde bude první část ukončena?
    • wishkatie

Re: 1. část

viz můj komentář výše ;)
    • alficka

Re: 1. část

Nevím, ale taky by mě to celkem zajímalo *7*
  • werma

joooooooo

uz se tesim ptz ty minuly dily nebyli nic moc ale byli taky dobry *4*. prvni dil ma byt v listopanu a druhy v cervenci takze celkem rychle po sobe sem myslela ze budu muset jako vzdycky cekat skoro 2roky .hned az budou davat tak jdu do kina tam je to lepsi a navic ve 3D *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší