-
18 November 2010 (Czech Republic)
18 November 2010 (Czech Republic) -
se tesim
ja se uz hrozne moc tesiim !!! *14* -
-
Re: se tesim
ja se taky hrozne tesim !!! *14*
-
-
Hp7
U se moc těším na HP7 a nejvíc bse líbili díly : 3,6 -
nwm
No film se teprve natáčí a už má 634 fanoušků... *4* No jinak se moc těšim na HP7...konečně uvidíme pravou tvář Severuse Snapea *3* *1* *14* Snad režisér ten díl moc nezvorá...A docela je mi líto kolik lidí tam zemře...Chudák Remus,Severus,... *9* *9* *14* -
co je harry potter
prosim vas chci se vas vsech zeptat co je doopravdy podle knizky Harry Potter moc rad bych cedel odpovel pls *4* -
...
Už se hrozně moc těším až to bude v kinech to bude, ale asi až za dlouho určitě to ještě ani není dotočený *9* -
Zajímavost:
Při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick. -
-
Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
-
-
Nejlepší film co sem kdy viděla. Prostě super!!! *1*
-
film...
strašněěě moc se na ten díl těšim *1* , ale doufám, že to nebude jako 6, protože ta byla strašně chaotická a nepřehledná a hodně toho tam chybělo, byla jsem zklamaná *9*.Ale jestli to bude rozdělený snad by to mělo vyjít, i když je pravda, že v posledním díle je toho nejvíc, víc než v 6....no uvidíme....každopádně i tak se na to budu dívat skoro pravidelně, na všechny díly až budou na dvd, je to plostě Harry... a Harry je nejlepší *1* *3* *14* -
-
Re: film...
To teda joooooo!!!!!!!!!! *3* Ve všem s tebou souhlasím!!!A Harry ten je fakt nej!!! *14* *4* *3* *4*
-
-
nej
Ahojky Harry Potter se mi strašně moc líbí mám i hru a je bozí