Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blackapple

18 November 2010 (Czech Republic)

18 November 2010 (Czech Republic)
  • viranika

se tesim

ja se uz hrozne moc tesiim !!! *14*
    • viktoria.b

Re: se tesim

ja se taky hrozne tesim !!! *14*
  • michal996

Hp7

U se moc těším na HP7 a nejvíc bse líbili díly : 3,6
  • nwm

No film se teprve natáčí a už má 634 fanoušků... *4* No jinak se moc těšim na HP7...konečně uvidíme pravou tvář Severuse Snapea *3* *1* *14* Snad režisér ten díl moc nezvorá...A docela je mi líto kolik lidí tam zemře...Chudák Remus,Severus,... *9* *9* *14*
  • co je harry potter

prosim vas chci se vas vsech zeptat co je doopravdy podle knizky Harry Potter moc rad bych cedel odpovel pls *4*
  • kikines

...

Už se hrozně moc těším až to bude v kinech to bude, ale asi až za dlouho určitě to ještě ani není dotočený *9*
  • Zajímavost:

Při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick.
    • lynette
      Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
  • Nejlepší film co sem kdy viděla. Prostě super!!! *1*
  • natali.rose

film...

strašněěě moc se na ten díl těšim *1* , ale doufám, že to nebude jako 6, protože ta byla strašně chaotická a nepřehledná a hodně toho tam chybělo, byla jsem zklamaná *9*.Ale jestli to bude rozdělený snad by to mělo vyjít, i když je pravda, že v posledním díle je toho nejvíc, víc než v 6....no uvidíme....každopádně i tak se na to budu dívat skoro pravidelně, na všechny díly až budou na dvd, je to plostě Harry... a Harry je nejlepší *1* *3* *14*
    • terinka4

Re: film...

To teda joooooo!!!!!!!!!! *3* Ve všem s tebou souhlasím!!!A Harry ten je fakt nej!!! *14* *4* *3* *4*
  • nej

Ahojky Harry Potter se mi strašně moc líbí mám i hru a je bozí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší